Ønsker du også et grønnere Danmark, og mener du også vi i højere grad skal hjælpe hinanden gennem et større fællesskab, samt skabe en mere ligelig fordeling af værdierne i det danske samfund, så er Socialdemokratiet måske en mulighed for dig. 

Socialdemokratiet har sin egen lokalforening i Løgten-Skødstrup, så derfor vi kan komme rigtig tæt på de problemer og udfordringer der er i lokalområdet. Samtidig er vi en del af Aarhus Øst-kredsen sammen med fire andre lokale foreninger.

Da Løgten-Skødstrup i øjeblikket er det område i Danmark, der vækster næstmest, giver det også en masse udfordringer, som du også kan få indflydelse på gennem Socialdemokratiet. 

Det gælder blandt andet på den lokale folkeskole, der jo er landets største med ca. 1.300 elever, samt infrastrukturen i området. 

Mangler noget for de unge

Når det gælder børn og unge, har vi en masse sportsfaciliteter, men ikke så meget andet. Så der mangler i den grad andre aktiviteter, især for de unge. Fællesrådet gør hvad de kan, men kommunen har jo ikke ubegrænsede midler.

Vores medlemmer er også aktive i lokalområdet. Vi er repræsenteret i Fællesrådet, menighedsrådet, forsamlingshuset, flagalléen, ældrerådet, rådene i lokalcentrene, skolebestyrelsen, samt andre udvalg.

Af emner, som vi pt. er optaget af, er blandt andet:

  • Ældre: For få ældreboliger og i det hele taget levestandarden for ældre, som vi har mange af i området.  
  • Børn og unge: Uddannelsesmuligheder, herunder fokus på erhvervsuddannelser. 
  • Miljø: Store diskussioner om havbruget i Grenå, rent drikkevand, mv. 
  • Flygtninge: Vi bryder sig ikke om den haderetorik, der er mod flygtninge. Vi skal i langt højere grad hjælpe og sende penge (også til projekter) til nærområderne. 

Vi er også godt repræsenteret i Folketinget, hvor vores lokale Folketingskandidat Jens Joel er valgt, ligesom vi regner med at få vores EU-kandidat Niels Fuglsang valgt til Europa parlamentet den 26 maj.

Ønsker du at høre mere om vores lokalafdeling, kan du kontakte vores lokale formand Aase Pedersen på tlf.: 2899 2515 / e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Kredsformand Arne Teglgaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf 6044 0373.

Af Arne Teglgaard, kredsformand for Socialdemokratiet i Øst-kredsen

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (feb. 2019)

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.
Mere info Acceptér Afvis