• 1

Søndags- / familiebadminton

Søndagsbadminton er et tilbud til alle, som har lyst til at hygge sig med en times badminton.

Så kom ung som gammel, uerfaren eller erfaren, der er plads til alle.

Tilmelding skal ske på holdsport og prisen er 23 kr. pr person. Du har mulighed for at ”tilkøbe” det antal personer, du måtte ønske, så tag bare hele familien med.

Der er plads til 24 spillere, og hver købt billet dækker for en kvart badmintonbane. Ønsker du en single med naboen er det derfor også muligt, så betaler du bare for 4 personer.

Har du ikke fået booket på Holdsport hjemmefra, så er det muligt at betale via mobilpay ID:734464 på dagen i hallen. Det er dog tilmelding efter først til mølle princippet, så du vil kunne risikere at komme forgæves.

Som udgangspunkt er søndagbadminton hver søndag undtaget skoleferierne, der kan dog forekomme aflysninger, hvis der torsdag kl. 10.00 viser sig at være færre end 6 tilmeldte. Har man betalt, får man selvfølgelig sine penge refunderet ved aflysning.

Tidspunktet fra kl.16-17 kan ændre sig, hvis der f.eks. skal afvikles turneringer i hallen. En sådan aflysning vil du/I blive adviseret om på holdsport i god tid.

Ved eventuelle spørgsmål kan Lone Mols Kabell kontaktes på 28196195.

 

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.