• 1

DGI-truppen er for de lidt mere erfarne spillere, dvs. du har spillet badminton før.

Du kan allerhelst klare dig på A eller B-række-niveau i DGI (man er altså ikke verdensmester på det niveau!).

Er du i tvivl om dit niveau, så kom endelig til en prøvetime – det er ganske gratis.

Det kan jo være, at du ikke helt er på niveau endnu, men sagtens kan komme det.

Holdet er en blandet trup, mænd og kvinder, aldersmæssigt (du er nok mindste 30 år) og spillemæssigt.

Der fokuseres primært på double-spil. Der spilles også singler, men af hensyn til formen bliver det dog kun i behersket omfang.

Vi kører en fast træningssystematik, hvor vores coach styrer runderne, så alle kommer til at spille med og mod forskellige spillere hver gang.

Vi deltager med turnerings-hold under DGI. Det er ikke et krav, at man spiller kampe på vores turneringshold. Vi ved jo godt, at weekender kan være meget belastede af andre aktiviteter.

Dette er holdet, hvor der udover træning og turneringskampe også lægges vægt på det sociale samvær. Der bliver sludret efter kampene, ligesom der bliver afholdt julefrokost og afslutningsfest. DGI-truppen træner hver onsdag kl. 20.30-22.30 i den nye hal. Kom forbi og prøv!

Badminton er fantastisk god motion, og du ved du trænger. Og det er meget sjovere end at rive jern! Holdet ledes af Vagner Haunstrup. Han kan kontaktes på 20 21 00 40.

Opstart onsdag d. 17. august 2022

 

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.