• 1

Ungdom U9-U11-U13-U15-U17

OBS: Der er lukket for yderligere spillere til ungdomshold 1, 2 og 3 for denne sæson.

Hold 1 (med de nyeste spillere) træner 1 gang om ugen, torsdag, mens hold 2 og 3 træner to gange om ugen, tirsdag og torsdag. Vi har god erfaring med at træne de 2 bedste ungdomhold to gange om ugen, idet det giver ungdomsspillerne en kontinuerlig fremdrift i deres udvikling. Der trænes teknik, ligesom der er fokus på kamptræning. For de spillere, som er klar til udfordringen, tilbyder vi deltagelse i holdturneringer. Via Badmintonplayer (hvortil der kræves oprettelse af en profil) kan der desuden laves tilmelding til stævner, hvor der må forventes et tilmeldingsgebyr. Dette arrangeres af forældrene selv.

Udover træningen, holdkampe og stævner vil klubbens ungdomstrænere og ungdomsudvalg i løbet af året arrangere sociale arrangementer, så det ikke kun handler om forhånd og baghånd.

Trænerteamet består af Anja Grosen (hold 1) samt Torben Jepsen og Jon Fogh (hold 2 og 3).

Igennem hele sæsonen er det muligt at komme og træne med på hold 1 (torsdage kl. 15-16.15, opstart 9. september) 2 gange, for at se om badminton er noget for dig.

For de garvede spillere er der opstart torsdag d. 12. august (hold 2: kl. 16.15-17.15, hold 3: kl. 17.15-18.30). Der vil blive sendt en besked fra Torben inden sæsonstart, med info om hvilket hold man starter på, i den nye sæson

Der vil under holddelingen blive taget hensyn til såvel antal spiller og spillernes niveau.

Har du spørgsmål til træningen på hold 1, kan Anja Grosen kontaktes på tlf. 2487 7114.

Har du spørgsmål til træningen på hold 2 og 3, kan Torben kontaktes på tlf. 4050 4286.

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.