• 1

Har du aldrig spillet badminton før, eller er det længe siden, at du har spillet, men har du stor lyst til at prøve spillet (igen), så mød op tirsdag kl. 19.00, og se om det er noget for dig.

På dette hold er der plads til alle uanset niveau - såvel nybegyndere som spillere der har spillet motions- eller klubbadminton for mange år siden. Du behøver ikke have en makker for at møde op. Vi spiller på kryds og tværs mod hinanden. Det kræver ingen forudsætninger at deltage på holdet, men godt humør og lyst til at spille badminton vil blot gøre det mere sjovt og lærerigt.

Målet er at skabe en god fælles ånd på holdet og masser af gode oplevelser samtidig med, at alle deltagere bliver bedre til at spille badminton.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Tina Kragelund på 29240290 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Opstart 9. august 2022

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.