Klik på et holdnavn for beskrivelse

 • Hold 01: Old Stars (Seniormotion). Mandag kl. 15.45 - 17.15 Open or Close

   

  v/ Maybrit Vorbjerg Nielsen

  Der arbejdes med grundgymnastik, hvor alle kroppens muskler vil blive rørt i et afbalanceret tempo og styrke til god og glad musik. Vi bruger forskellige småredskaber som elastikbånd, redondobold m.m. Har du behov for flere kræfter, større overskud, fornyet livsmod og velvære, så er det lige holdet for dig.

  Efter den fysiske træning går vi i caféen eller mødelokalet og synger en sang eller to, får noget information, fortæller en lille historie eller vits og får os et forhåbentligt godt grin.

  Ingen aldersbegrænsning.

  Maybrits holdning til gymnastik:

  God og grundig undervisning, hvor hele kroppen skal bruges fra top til tå, ved at kombinere forskellige stilarter inden for idræt, bl.a. legemomenter. Det skal først og fremmest være sjovt, socialt og svedende at gå til gymnastik!

  Pris: 800 kr. 

  Maybrit Vorbjerg Nielsen:

  Alder 57, er uddannet sygeplejerske, gift, 3 voksne børn og bor i Løgten. Har gået til gymnastik siden 4 års alderen, ledet børnehold fra 14 års alderen, elev på Ollerup Gymnastik Højskole 1981-82, gået på diverse rytmehold i Aarhus og Skødstrup. Været medlem af gymnastikbestyrelsen i 17 år, haft dameholdet 'All over' i 14 år og seniorgymnastik i 9 år. Maybrit har løbende deltaget på inspirationskurser i dans, funk, redondobold, pilates, yoga & senior idræt mm.

 • Hold 02: Springbanditterne, springdrenge 1. - 2. klasse. Mandag kl. 16.00 - 17.00 Open or Close

  2018 Brug til springdrenge 1. 2

  v. Jannie Yde og Pernille Hauge

  Springbanditterne - dreng/pige 1.-2. klasse

  Går i 1. - 2. klasse efter sommerferien og har du lyst til at komme og springe og lege, så er dette hold noget for dig.
  Vi skal øve os på forskellige spring som håndstand, vejrmøller, kraftspring, salto og flere andre spring på måtte, trampolin og airtrack. Vi kan også finde på at lege med lidt akrobatik.
  Udover det skal vi lege, lave styrkeøvelser, øve balancen og have det rigtig sjovt med hinanden.

  Pris 600 kr. incl. T-shirt til opvisning.


  Janni Yde Jensen
  Bor i Skødstrup med sin mand og tre drenge på 4, 7 og 10 år. Er uddannet og arbejder som lærer, underviser blandt andet i idræt. Har tidligere trænet både mor/far/barn-hold, spring-rytme og voksenhold i aerobic i det midtjyske. Hun glæder sig til at prøve kræfter med at planlægge nogle gode og udfordrende timer kun for drenge.

  Pernille Hauge
  Bor i Skødstrup, hvor jeg også har mine 2 børn på gymnastikhold . Jeg har mange års erfaring inden for gymnastik både som udøver og som instruktør. I Skødstrup Gymnastik har jeg været med i 3 år.

   

   

   

 • Hold 03: Damemotion. Mandag kl. 17.00-18.15 Open or Close

   

  v/ Anni Jacobsen

  Kom og vær med på et hyggeligt damemotionshold. I får helt sikkert rørt og styrket alle musklerne i hele kroppen.

  Vi løber sjipper og får pulsen op. Roler, redondobold, elastikker, små håndvægte er med til at variere indholdet af timen.

  Til sidst slapper vi af i 12 min. Vi hygger og spiser sammen 2 gange i løbet af sæsonen.

  Man bliver glad og i godt humør af motion. Kom og vær med, så du selv kan opleve det.

   

  Anni Jacobsen

  Anni har haft hold i Skødstrup Gymnastik i 30 år. De seneste mange år for dette damemotionisthold. 

 • Hold 04: Springmix - Fra 5. klasse. Mandag kl. 18.30-20.30 Open or Close

  2018 Hyggespring   2018 Hyggespring 2

  v/ Nicklas Hjaltelin, Carl Johan Lausen og Sigrid Damgaard

  Dette er springdelen af det fælles hold Springmix og det er et hold for de øvede. Der laves prøvetræninger med efterfølgende udtagelse. Ved tilmelding bookes en plads til prøvetræning. Fuld betaling for holdet følger ved optagelse. pris 1280 kr. 

  Mindre øvede gymnaster og nybegyndere opfordres til at tilmelde sig Stjernespringerne (piger 5. kl) eller Springdrengene (drenge 5.+6. kl.)

  Beskrivelse af holdet

  På holdet vil der i den første kvarte sæson ligges stor vægt på grundgymnastik, styrketræning og smidighed. Altså alle de grundsten som skal være på plads, for at blive en dygtig gymnast.
   
  En typisk træning vil bestå af opvarmning, en lille leg, teknik stationer, og afsluttet med "hele" spring. Sidst på sæsonen bliver der lagt en del vægt på opvisning, og derfor brugt meget tid på at øve og gøre os klar. Der vil desuden blive "lektier" på holdet i form af styrketræning, øvning af serie, m.m. Så er du frisk på at lave en masse gymnastik, blive dygtigere og have det sjovt med venner og veninder. Så kom og vær med til vores 2 prøvetræninger, og se om du kan få en plads på holdet.
   
  Holdet varmer op, og vil også skulle lave serie sammen med Springmix-rytme, da de betragtes som to dele af det samme hold. 
   
  Forventninger til gymnasterne
  På springmix ønsker vi engagerede gymnaster som brænder for gymnastik og ønsker at lære nyt. Der lægges derfor stor vægt på, hvordan man opfører sig til træning. Om man lytter efter, rydder op når det bliver sagt, og er stille til fælles beskeder, så vi ikke spilder tid på ligegyldigheder. 
   

  Nicklas Hjaltelin

  Nicklas er 27 år og springgymnast gennem mange år. Det er syvende år Nicklas har hold i Skødstrup. Han har tidligere haft springhold både i Lystrup og Thorsager. Nicklas er uddannet pædagogisk assistent og er ansat i Skødstrup Skoles SFO.

  Carl Johan Lausen

  Carl Johan er 18 år gammel og går på Aarhus Gymnasium. Sidste sæson gik han på DGI Østjyllands Ynglingehold og var samtidigt hjælpeinstuktør på Skødstrups Hyggespring hold. Før det gik han på Aabybro Efterskole, hvor jeg tog DGI Instruktør uddanelse.

   

 • Hold 04A: Springmix/rytme mandag kl. 18.30 - 20.30 Open or Close

  V/ Freya Ejstrup Kongskov og Katrine Busk Horne.

  Springmix/rytme er for de børn, der har tilmeldt sig rytmedelen af Springmixholdet.


  Vi træner i Multisalen. Træningen er for alle, der har lyst til at lære masser af gymnastikserier til god musik, lave styrketræning, lege og have det sjovt.
  Det kræver ingen forudsætninger. Der er plads til alle niveauer. Man skal bare have mod på at lære nyt, kunne lide at blive udfordret og have lyst til at gå på et opvisningshold med både rytme og spring.

  Gennem sæsonen vil vi øve serier, som kun er for de børn, der har valgt rytme, men vi vil også øve fællesserier for hele holdet, så vi til sidst kan sammensætte en megafed opvisning.

   

  Freya Ejstrup Kongskov

  Jeg er 16 år og går i 1.g på Egaa Gymnasium. 

  Jeg har gået til dans i 4 år – alle 4 år på elitehold.
  Jeg har tidligere været hjælpetræner i Skødstrup Gymnastikforening. Sidste år gik jeg på Bjergsnæs Efterskole, som er en gymnastikefterskole.

  Katrine Busk Horne

  Jeg er 17 år og går i 1.g på Aarhus Katedralskole.

  Jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var 2 år – indtil 9. klasse i Skødstrup Gymnastikforening. Jeg har i 5 år været hjælper på forskellige børnehold i Skødstrup Gymnastikforening.
  Sidste år gik jeg på Bjergsnæs Efterskole, som er en gymnastikefterskole

   
 • Hold 05: Puls & styrke. Tirsdag kl. 19.00 - 20.15 Open or Close

   

  thumb IMG 5907 1024

  v/ Dorthe Præstegaard

  Vi starter timen med balancetræning og en god opvarmning på stepbænken, så vi kan få pulsen lidt op og musklerne i gang.

  Så skal kroppen tones med styrketræning med kroppens egen vægt eller redskaber som bodybar, redondobold eller elastik. Der vil være pulssekvenser på stepbænken mellem styrketræningsøvelserne, så pulsen holdes oppe. Til slut igen lidt balance og en god udstrækning, så vi kan holde musklerne smidige. Det hele til god musik og med godt humør.

  Alle er velkomne - nybegyndere, øvede, unge, gamle, tykke, tynde.... Det vigtigste er godt humør og lyst til at røre sig. Vi ses!

  Dorthe Præstegaard:  

  Dorthe har været step-bodytoning-instruktør gennem en del sæsoner, både vinter og sommer. Før det var hun instruktør for de 5-årige Hoppelopper. Dorthe finder det udfordrende og sjovt at lære noget fra sig, som man i mange år selv har dyrket på forskellige hold. God træning med godt humør er nøgleordene.

 • Hold 21: Badutspringerne (0. klasse). Tirsdag kl. 16.00-17.00 Open or Close

     2018 Badutspringerne 2   2018 Badutspringerne

  v/ Hanne Busk Poulsen

  Igen i år er der fart over feltet, når Badutspringerne indtager gymnastiksalen.


  Badutspringerne er for alle børn både piger og drenge i 0. klasse. Her er udfordringer for alle. Kan du lide spring og leg er Badutspringerne lige noget for dig!!


  Badutspringerne får brugt hele kroppen. I løbet af timen er pulsen oppe, og kinderne bliver røde. Med udgangspunkt i forskellige typer lege styrker og træner vi alle de forudsætninger, der skal til, for at blive en god springer. Sidst men ikke mindst vil vi igen i år på en varieret bane af redskaber bryde endnu flere barrierer, så vi bliver gode til alle de basale Badutspring – håndstand, vejrmølle, forlæns rulle, baglæns rulle og salto.


  Bare kom/bliv sendt fra SFO. Bring din bedste ven! Vi glæder os til at begejstre jer!


  Badutspringshilsner


  Fra Line, Sofie Amalie, Marius og Hanne

  Hvad vægter Hanne i gymnastikken:

  Det skal være sjovt og rart at gå til gymnastik. Det vigtigste er, at gymnasten får en oplevelse af det fællesskab og den glæde, der er forbundet med at gå på et gymnastikhold. Jeg kan godt lide at skabe nogle gode rammer for bevægelse, så alle på deres niveau bliver udfordret og får sig bevæget i alle planer.

  Forventninger:

  Når Hanne starter et nyt hold, sender hun altid et brev ud til alle gymnasterne, hvor hun fortæller, hvad hun lægger vægt på i træningen, hvordan undervisningen er bygget op, og hvilke forventninger, der er til gymnasterne. Så ved alle, hvad de møder op til.

  Hanne Busk Poulsen

  Jeg er gift, har 3 børn på 13, 17 og 19 år. Vi er alle eller har været aktive i gymnastikforeningen. Jeg er uddannet pædagog og arbejder i en integreret institution. Derudover er jeg uddannet Motorikvejleder og har adskillige kurser indenfor gymnastik. Jeg har i Skødstrup Gymnastikforening haft hold siden 2007, hvor jeg startede med at have mine egne børn med på holdet. Jeg har primært været instruktør for Familiehold og Børnehold 5-8 år.

   

   

 • Hold 22: Familiegymnastik med forældre (3-5 år). Tirsdag kl. 17.00-18.00 Open or Close

  2018 Familiehold   2018 Familiehold 2

  v/ Hanne Busk Poulsen

  Dette hold henvender sig til alle børn i 3 – 5 års alderen og deres forældre. Har I allerede gået på et almindeligt mor/far barn hold, er jeres barn endnu ikke helt klar til at gå på et hold alene, eller kunne du som forælder bare godt tænke dig at få dig rørt 1 time om ugen, få sved på panden og nyde en dejlig stund med dit barn. Så er dette lige holdet for jer.

  Vi skal med udgangspunkt i grundmotorikken synge, lege, lave rim og remser, knokle, tonse, tumle, danse og lege med småredskaber. Hver gang slutter vi af med en sej redskabsbane.

  Dette er et familiehold, hvor alle bidrager til, at det bliver en sjov og hyggelig time med gang i den. En time, hvor I nogle gange er meget sammen med jeres eget barn, men hvor aktiviteterne nu, hvor børnene er blevet ældre, også af og til lægger op til, at I laver tingene hver for sig – måske endda mod hinanden.

  Kort sagt en time, hvor alt kan ske!

  Mit største mål er, at forældre og børn får en fælles inspirerende og sjov oplevelse med gymnastik!

  Hvad vægter Hanne i gymnastikken:

  Det skal være sjovt og rart at gå til gymnastik. Det vigtigste er, at gymnasten får en oplevelse af det fællesskab og den glæde, der er forbundet med at gå på et gymnastikhold. Jeg kan godt lide at skabe nogle gode rammer for bevægelse, så alle på deres niveau bliver udfordret og får sig bevæget i alle planer.

  Forventninger:

  Når jeg starter et nyt hold, sender jeg altid et brev ud til alle gymnasterne, hvor jeg fortæller, hvad jeg lægger vægt på i træningen, hvordan undervisningen er bygget op, og hvilke forventninger, der er til gymnasterne. Så ved alle, hvad de møder op til.

  Hanne Busk Poulsen:

  Jeg er gift, har 3 børn på 13, 17 og 19 år. Vi er alle eller har været aktive i gymnastikforeningen. Jeg er uddannet pædagog og arbejder i en integreret institution. Derudover er jeg uddannet Motorikvejleder og har adskillige kurser indenfor gymnastik. Jeg har i Skødstrup Gymnastikforening haft hold siden 2007, hvor jeg startede med at have mine egne børn med på holdet. Jeg har primært været instruktør for Familiehold og Børnehold 5-8 år.

   

   

 • Hold 23: Pilates. Tirsdag kl. 17.45-19.00 Open or Close

  v. Marianne Hvid Jørgensen

  Pilates = Smidighed - balance - stabilitet - styrke

  Pilates er en effektiv grundtræning for alle.

  Pilates er en træningsform, med fokus på at skabe en stærk, smidig og udholdende kropskerne gennem målrettet træning af ryg og mave. Vejrtrækningen bruges til at understøtte øvelserne, som foregår roligt og kontrolleret primært på måtte – siddende, liggende, stående.

  Fordele ved Pilates:  

  • Forebyggelse af skader
  • Forbedret balance og koordination
  • Flot kropsholdning og forbedret kropsbevidsthed.

   

  Marianne Hvid Jørgensen:

  Har boet i lokalområdet i 25 år og været med i gymnastikafdelingen enten som gymnast eller underviser på forskellige hold 24 år.

  Marianne er fysioterapeut, arbejder på sygehus og nyder at være aktiv i fritiden.

 • Hold 24: Stjernespringerne (Piger 3. - 5. klasse). Tirsdag kl. 18.00-19.30 Open or Close

  2018 Stjernespringere   2018 Stjernespringerne 2

  v/ Karin Hansen, Janne Lynggaard Kjær, Kasper Friis og Stine Mandrup

  Stjernespringerne er et hold for piger (3.-5. klasse) der har lyst til at lave gymnastik og spring. Der vil blive lagt vægt på grundlæggende træning med styrke, balance, rotation og rulle for at opnå fornemmelse for egen krop, og på sigt at kunne udføre flotte og spændstige spring. Der skal øves og springes vejrmøller, araberspring hoved-og håndstand, kraftspring, flikflak, salto og måske også baglæns salto, samt samarbejdsøvelser a la akrobatik, hoppes i sjippetov og trænes rytmiske bevægelser og sekvenser. Vi ved fra tidligere år at der kan være stor spredning på gymnasternes springfærdigheder, hvilket vi vil prøve at tage hensyn til tilrettelæggelsen af træningerne, så flest mulig får noget af ud den.

  Der vil hver gang blive mulighed for sved på panden og også et smil på læben, da der skal være plads til hygge og grin mens vi arbejder på at blive stærkere.

  Vi forventer at børnene har masser af springenergi og lyst til at deltage i fællesskabet på holdet. Vi glæder os. 

   

  Lidt om instruktørerne

  Karin Stroustrup Hansen
  Karin har været hjælpetræner og træner på dette hold i flere sæsonner. "At se at noget lykkedes og at opleve pigernes succesoplevelser er medvirkende til at jeg igen og igen har lyst til at være med på instruktørsiden. Jeg har altid haft interesse for foreningsgymnastikken, og det har gennem årene givet mig mange glæder og oplevelser. Det er også noget af det jeg gerne vil give videre". 
  Janne Lynggaard Kjær
  Denne sæson er Jannes 4. på stjernespringerne som træner. "Jeg synes det er enormt fedt og energigivende, at se hvordan pigerne udvikler sig henover vinteren for at stråle til forårsopvisningen. Tidligere har begge mine døtre været inde over holdet, så tirsdag aften har været vores fælles åndehul i en travl hverdag. I år vil det alene være Sofie, som vil være fast ungehjælper på holdet, mens den ældste Camilla måske vil ses som afløser i ny og næ.”  
   
  Kasper Friis
  Kasper er 38 og bor i Hjortshøj med sin hustru og to springpiger på 6 og 8 år. "At lave gymnastik og lykkedes med nye bevægelser og spring giver fantastisk følelse og er meget motiverende. Jeg elsker selv at springe det kroppen stadig tillader, men ellers er det meget givende at hjælpe nye gymnaster videre deres individuelle udvikling".
   
  Stine Mandrup
  Stine er 18 år har har været med på et gymnatik- eller springhold lige siden hun kunne gå. De første mange år selv som aktiv - de sidste år som hjælper og i år er det 2. sæson hvor hun er medansvarlig for springdelen på dette hold. Stine går på 2. HF og er meget fysisk aktiv ved siden af sine studier.
   

   

   

   

 • Hold 25: Mandemotion. Tirsdag kl. 19.30-20.30 Open or Close

  v Ulla Vig Astrup

  Kom og få sved på panden og pulsen op! 

  Det handler om styrketræning, kondition og smidighed. Der arbejdes med små håndvægte og egen vægt. Det er en blanding af styrketræning fra boksning, Cross gym og cirkeltræning. Kort sagt en god gang træning der styrker hele kroppen.

  Træningen er for alle mænd, som har lyst til at røre sig, og vi får rørt alle muskler i kroppen.

  Træningen er udfordrende! Men der er plads til alle, der kan tåle at få sved på panden.

   

  Ulla Vig Astrup

  Ulla har været instruktør gennem mange år, og er altid garant for god - og hård - fysisk træning. Senest har Ulla stået i spidsen for det frivillige initiativ "Udetræning", som har skabt en masse glæde og aktivitet rndtom Midtpunkt og i Skødstrups skove. Ulla har nu igen sagt ja til at være en del af Skødstrup gymnastik for at kunne give byens mænd fysikse udfordringer.

 • Hold 26: Indoor Cycling (voksne M/K). Tirsdag kl. 19.30-20.30 Open or Close

  2018 exercise bike

  v/ Rune Kure

  Indoor Cycling er en sjov, inspirerende og hård motionsform for dig, som vil forbedre din udholdenhed og øge din forbrænding. Det foregår på hold på specialkonstruerede cykler, som indstilles til den enkelte deltager, så alle kan være med. Der køres forskellige intervaller, hvor man står, sidder, accelererer,  træder tungt, træder let mm.

  Det bærende element i timen, ud over instruktøren, er musikken. Musikken er en god blanding med vægt på melodiøs rock med god bund.

  VIGTIGT! Der kan både bruges cykelsko med klamper (LOOK, de store røde), eller almindelige sko, da der forefindes Step-in-adapter.

  Stemmingen på holdet er uhøjtidelig og nede på jorden med plads til alle, øvede samt nybegyndere. 

   

  Rune Kure:

  Rune elsker at være fysisk aktiv. Han løber og har kørt Indoor Cycling i mange år. 

  Rune tog DGI Indoor Cykling, instruktøruddannelsen i 2014 og har været instruktør i SSF i 4 sæsoner. Han har pt også Indoor Cycling hold i Hornslet. 

  Rune er 46 år og bor i Skødstrup med kone og 4 børn.

   

 • Hold 41: Hoppelopperne 5 år uden forældre. Fredag kl. 16.00-17.00 Open or Close

  2018 Hoppelopper  2018 Hoppelopper 2

  v./ Signe Dahlgreen og Mette Knudsen

  Holdet er for børn, der skal prøve at gå til gymnastik alene uden mor og far for første gang. Det er ikke et krav at man har gået til gymnastik tidligere, men man skal kunne modtage enkollektiv besked og have lyst til at ævre en del af et stort fællesskab. Vi skal have det sjovt med leg og bevægelse, og der er plads til både vildbasserne og de lidt forsigtige.

  Vi skal øve os i at slå koldbøtter - forlæns og baglæns - opstart til vejrmøller, træne balance og korpsspænding. Stå på hovedet og stå på hænder.  Vi skal arbejde med at koordinere bevægelser til musikken, og dét at gøre ting på samme tid i en gruppe. Og så skal vi lege, tomse og lave sjov til musik.

  Ved sæsonafslutning deltager holdet i forårsopvisningen.

   

  Signe Dahlgren

  Det er andet år jeg er instruktør for Hoppelopperne og har også tidligere været træner for tumletroldene. Jeg er til dagligt arkitekt. Jeg bor i Skødstrup med mand og 2 børn.

  Mette Knudsen

  Jeg er formand for gymnastikforeningen, men er startet i foreningen med at være instruktør for forskellige børne- og familiehold gennem de sneste 7 år. Senest for Aktive Familier og De små, men rå. Hoppelopperne har jeg haft fornøjelsen af tidligere i to sæsoner for år tilbage. Jeg har bor i Skødstrup med mand og to halvstore børn. 

   

 • Hold 42: Mini Crew, Rytme og Spring 4.-5. kl. Torsdag kl. 18.-00 19.00 Open or Close

  2018 Mini Crew    2018 Mini Crew 2

  v. Olivia Miranda Andersen og Laura Møller

  Kan du godt lide at danse, og elsker du samtidig af lave gymnastik? Har du lyst til at lære nyt og være en del af et fælleskab om gymnastik, dans og spring, så er Mini Crew lige noget for dig!

  Vi kommer til at lære en masse anderledes og sjove danse, som bliver inkluderet under gymnastiske koncepter. Til nogle træninger har vi mest fokus på dans og får lært nogle seje danse, ens vi til andre træninger fokuserer på gymnastikken og bruger hele kroppen på en anden måde.

  Vi kommer til at udfordre os selv - både fysisk og personligt - for vi er et hold, hvor der er fokus på både det soiale og fysiske. Vi håber rigtig meget, at I har lyst at være med.

  Du behøver ikke at være en erfaren gymnast eller have gået til gymnastik før. Du skal bare være klar til at have det sjovt.

  Du får pulsen op og får brugt hjernen!

   

  Laura og Olivia
  Laura og Olivia er henholdsvis 18 og 17 år, og går i gymnasiet.

  De har kendt hinanden i 11 år og har været hjælpetrænere sammen i Skødstrup Gymnastik i fire år og instruktørere på dette hold i to år. De kender hinanden godt og er gode til at arbejde sammen.

  Olivia har gået til gymnastik i 11 år på forskellige hold, senest på Skødstrup Springerne. Olivia har rymisk gymnastik i årene og elsker at danse.

  Laura er en erfaren danser og gymnast, og elsker at træne og lære børn gymnastik.

  De ser frem til selv at 'stå ved roret' den kommende sæson og bruge af deres solide hjælpetrænererfaring. • Hold 43: Stjernestøv. Dans/rytme 1.-2. klasse. Tirsdag kl. 16.00-17.00 Open or Close

   

  2018 Brug til Rytmelopperne

  v. Agnes Hübertz Brekne og Ane Horn

  Dette er et hold for 1. og 2. klasser der elsker sjov og dans. Vi danser til forskellig musik fra de nyeste hits og mgp til de helt gamle klassikere som Disney. Vi skal selvfølgelig danse en masse, men der bliver også masser tid til sjov og forskellige leje. Holdet egner sig til begyndere såvel som øvede dansere. Vi tager udgangspunkt i lette koreografier så alle kan være med uanset niveau. Vi håber at holdet er noget for dig!

   

  Om Ane og Agnes

  Vi er to piger der begge elsker dans og musik. Ane har gået på Let’s Dance de sidste ni år, og Agnes har gået på Let’s dance i syv år. Vi danser begge på konkurrenceplan. Vi er 15 år og starter i 9. efter sommerferien. Vi ser frem til nogle sjove og super hyggelige dansetimer med jer.

   

 • Hold 44: Springdrengene 3. - 6. klasse. Onsdag kl. 17.45-19.15 Open or Close

  2018 Springdrengene 3. 5. kl.    2018 Springdrengene 4    

  v/ Axel Vølcker og Morten Holm Mortensen

  Er du dreng, går i 3. til 6. klasse og har lyst til at lære spring helt fra bunden - eller har du gået til spring før, så kom med på vores hold. Vi laver forskellig sjov opvarmning til god musik og leger nogle sjove lege - nogen gange også sørøverleg. Og så skal vi lave redskabsbaner med forskellige springopstillinger, bl.a. forlæns & baglæns salto, vejrmøller, araberspring og flik-flak.

  Målsætning er at have det rigtig sjovt med springgymnastik – at styrke motorikken og få større armmuskler – og at vise respekt for og tage hensyn til hinanden.

  Forventninger til den enkelte dreng

  • at kunne forstå og modtage en fælles besked

  • at være motorisk alderssvarende

  • at kunne fokusere på springindlæring

  • at der ikke er behov for særlige hensyn

   Trænerteamet forbeholder sig ret til at give den enkelte gymnast en pause af kortere eller længere varighed, hvis reglerne i gymnastiksalen ikke overholdes.

   

  Axel Vølcker:

  Har været instruktør på drengehold igennem en længere årrække og er meget engageret i at lære drengene noget spring – og at de har respekt for andre børn og voksne.

   

  Morten Holm Mortensen:

  43 år. Underviser bl.a. i Idræt i Gymnasiet. Morten blevet en del af foreningen i kraft af, at børnene er med. Han har som "lidt" yngre været springgymnast og hjælpeinstruktør på div.

   

  2018 Springdrengene 3. 5 kl. 3   2018 Springdrengene 3. 5. kl. 2

   

 • Hold 45: Cross-Fit Onsdag kl. 19.30-20.30 og lørdag kl. 09.00-10.00 Open or Close

   cross fit 1      cross fit 2

   v./Christian Froejk 

   

  Med udgangspunkt i Crossfit verdenen træner vi udholdenhed, høj puls og styrke.

  Træningen består af en række øvelser og serie fra Crossfit, der varierer fra gang til gang.

  Der vil altid være mulighed for skalering af øvelserne. Alle kan være med, så længe man kan lide hård træning.

  Se mere om hvad vi laver og hvem vi er på: https://www.facebook.com/Skødstrup-X-fit-331775873612076/

   

  Vi træner både onsdag og lørdag.

   

 • Hold 46: Zumba - Dance Fitness. Onsdag kl. 19.30-20.30 Open or Close

  hold46

  v/ Lucy Moli

  Holdet er for alle aldre og alle niveauer. Zumba Fitness / Dance fitness er til dig, som ønsker at blive strammet lidt op. Du behøver ikke at kunne danse for at deltage. Det er den traditionelle Latinsk dance tilsat lidt ekstra krydderi, som giver stor fedtforbrænding. Der er fokus på alle store muskelgrupper (knæ, arme, hofte mave, ryg, baller og lår), samtidig med at pulsen kommer op. Vi danser forskellige stilarter som samba, cumbia, regueton, Merengue, rumba, cha cha cha, og forskellige dansestile: Jive, Rock'n, Twist, Disco osv.

  Du glemmer, at du motionerer, får pulsen op og sved på panden med masse af energi til glad musik og kommer i super godt humør. For dig som døjer med knæ, hofte og lænd, vil du have mulighed for at få indflydelse på din led-bevægelighed i træningen.

  Jeg glæder mig til at danse Zumba og dance fitness med unge som ældre.

  Lucy Moli:

  Lucy er certificeret ZumbaFitness - og Dance Fitness- instruktør.

 • Hold 48: Dans og Styrke +18 kvinder - Torsdag kl. 19.00 - 20.00 Open or Close

  IMG 0697   Malene Dans og Styrke 18

  v. Malene Thorsager

  Kom i form med dans og styrke - i fællesskab med efterfødsels- og andre +18-kvinder.

  På dette hold laver vi styrke og danseserier, der får såvel pulsen som humøret helt i top.

  Der vil blive lavet nogle simple danseserier med mulighed for gode gamle ”moves”, god musik og masser af power. Styrketræningen vil være varierende og forsøgt lavet på en sjov måde, mens der arbejdes gennem alle muskelgrupperne på skift.

  Har du brug for at komme i form og blive strammet lidt op - uanset om du er gravid eller ej, om du lige har født eller ej, så kom og vær med sammen med andre 18+ kvinder, der synes fælles og humørfyldt træning og dans er fedt og sjovt. Timen er et afbræk i hverdagen og kan give grobund for nye bekendtskaber.

  Du behøver ikke at have danset før - eller have udpræget rytmisk sans. Det vigtigste er, at du har lyst til at give den max power til "det-er-ikke-til-at-stå-stille-til-musik".

  Lad gymnasiepensum passe sig selv for en stund, tag dine veninder, din nabo eller mødregruppe under armen og få et aktivt frirum sammen med dem, slip fra opvasken... Der er mange god grunde!  Kom og prøv det af.

  Aldersgruppe: 18+
  Opvisningshold: Nej
  Obligatorisk fremmøde: Nej

  Holdet løber kun fra uge 36 -51

   

  Malene Thorsager Hjaltelin
  Malene er 24 år gammel og har været en del af SSF gymnastikforening i 5 år.

  Malene ønsker at have netop dette hold, da hun er passioneret og motiveret for at dele glæden ved at komme i form igen med dans. Malene har været danse/rytme-instruktør i 11 år for forskellige aldersgrupper og i forskellige genrer. Hun underviser også i Lystrup Svømmehal, hvor hun har Agua Fitness-hold. I dagtimerne studerer Malene til at blive bioanalytiker.

   

 • Hold 61: Spilopperne 2-4 år med forældre. Torsdag kl. 16.00-17.00 Open or Close

  2018 Spilopperne   2018 Spilopperne 2

  v/ Jannie Thorup

  Dette hold er for alle 2-4 årige, som gerne vil have en sjov time med mor eller far. Der lægges vægt på samarbejde mellem barn og forælder.  Det skal være udfordrende og sjovt. Med udgangspunkt i de grundmotoriske færdigheder skal vi hoppe, danse, synge, lave rim og remser, tonse og tumle. I vil blive introduceret for de småredskaber, der findes blandt sportsforeningens redskaber. Hver time afsluttes med en sjov og sej redskabsbane, hvor de grundmotoriske færdigheder igen vil blive udfordret.


  Vil du have det sjovt sammen med dit barn, mens I begge får bevæget jer og brugt kroppen, er dette holdet I skal vælge.

  Jannie Thorup:
  Jannie er 33 år gammel, gift og har to piger på 7 og 9 år. Hun er uddannet pædagog og arbejder i en integreret institution. Jannie har haft dette hold i fire år. Hun er blevet bidt af det og er rigtig glad for at have holdet og møde så mange skønne små gymnaster hver uge. I år er Janne også blevet uddannet til naturtræner, og har et hold om onsdagen for 18+, der træner udenfor MIdtpunKtet. 

 • Hold 63: Springpigerne 1. - 2. kl. Onsdag kl. 16.30-17.45 Open or Close

  2018 Springpigerne 2   2018 Springpigerne

  v/ Gitte Refsgaard og Heidi Vindbæk Andersen

  Holdet er for piger i 1. og 2. Klasse, der er vilde med rytme og spring.

  Vi vil styrke grundøvelser som vejrmøller, håndstand og ophop.  I løbet af året bygger vi på med flik flak og salto mm.

  Grundstenene bliver smidighed, styrke og samarbejde. Hver måned vælger vi en øvelse, der får særlig opmærksomhed, som vi også lægger op til, at børnene leger videre med udenfor gymnastiksalen.

  Vi forventer at barnet kan tage imod en kollektiv besked og er indstillet på holdsport.

  Vores største mål er succesoplevelser for hvert enkelt barn, og derfor er der plads til børn på flere niveauer.

   

  Gitte Refsgaard og Heidi Vindvæk Andersen

  Begge bor i skødstrup med deres familier og har været aktive instruktører i Skødstrup Gymnatik i en årrække. 

   

   

   

 • Hold 64: Parkour - Fra 4. klasse. Mandag kl. 18.00-19.00 TRÆNER MANGLER Open or Close

   Parkour   Parkour 2

  v/ 

  Parkour er en bevægelsesdisciplin, hvis formål er at komme fra punkt A til B på så effektiv vis som muligt. På holdet vil der være fokus på basisteknik inden for parkour - afsæt, landinger og teknikker til at komme forbi hindringer (såkaldte 'vaults'). Vi skal også lege med spring og stunts, som vi kender dem fra actionfilmene. Det foregår som udgangspunkt på bløde underlag og med trænernes hjælp, men man skal selv have modet til at tage springet.

  Hvis man gerne vil lære at lave seje parkoursaltoer, som fx sidelæns salto ('sideflip') eller baglæns salto ned fra en mur, anbefales det, at man også går til gymnastik ved siden af for at lære saltoteknik.

   

  Jonas Dalsberg Jørgensen:

  Jonas er 25 år og har været aktiv udøver inden for forskellige akrobatiske discipliner såsom springgymnastik og parkour i over 10 år. Han elsker at arbejde kreativt og begejstres af alt, der har med spring at gøre. Jonas underviser også i parkour i trampolinparken Rush Aarhus og har også tidligere været instruktør i Svendborg. Han er derudover certificeret i sikkerhed inden for springmodtagning - bla. Springsikkerkurserne Måtte & Trampet 1 (SMT1) og Måtte 2 (SM2).

  Mathias Brun Aagaard:

  Mathias har dyrket springgymnastik, da han gik på efterskole i 2013-2014. Udover dette har han 3 års erfaring inden for parkour, både som udøver og som træner for parkourhold i Rush Aarhus. Mathias elsker at blive udfordret og er altid klar på at kaste sig ud i noget nyt.

  Se mere om parkour og spring på Jonas' og Mathias' træningsprofiler på: www.instagram.com/jonasdalsberg/ og www.instagram.com/mathiasbrunaagaard/ 

  Jonas:

  thumb jonas læser 1024

  Mathias:

  Mathias in action

   

 • Hold 66: Stjernedrys, Rytme og Dans 3. - 4. klasse. Torsdag kl 17.00 - 18.00 Open or Close

  2018 Brug til Stjernedrys

  v. Sara Graulev Rasmussen

  Er du vild med at ryste kroppen, grine, øve fede moves og bare at fyre den maks af?

  Så er Stjernedrys lige noget for dig! Her er der fokus på at lave de fedeste koreografier, få pulsen op, men ikke mindst at få et smil på læben.

  Vi danser forskellige stilarter, som bla. Hip Hop og showdance.

  Du behøver ikke at være erfaren danser for at være med, hvis bare du har mod på at lære noget nyt, skabe et fælleskab og give den gas!

  Vi håber super meget, at du har lyst til at være med på en fed sæson med os på Stjernedrys.

  Pris 600 kr. incl. T-shirt til opvisning.

   

  Sara Graulev Rasmussen

  Sara er 18 år gammel og går i gymnasiet. Hun har danset hele sit liv på flere forskellige danseskoler - bla. Planum, Dance Action og Let’s Dance. Hun har tidligere været instruktør i Skødstrup Gymnastik for Mini Crew før efterskoleophold, men giver den nu gas med Stjernedrys!

   

 • Hold 67: Dans, dans, dans (voksne kvinder). Torsdag kl. 20.00-21.30 Open or Close

  2018 Torsdagsdans   2018 Torsdagsdans 2 1 

   v/ Annie Bahnson

   Det her er holdet for dig, der kan lide at bevæge dig til musik, og som synes, at det er supersjovt at lave serier og masser af koreografi.

  Vi kombinerer dansetrin fra mangeforskellige genrer blandt andet salsa, reggaeton, funk, disko, jazzballet og rytmiskgymnastik. Vi laver både lette serier, som vi bruger til opvarmning og længere lidt merekomplicerede serier, som vi finpudser og viser til forårsopvisningen.

  Vi er et legende hold, der godt tør prøve ting af. I koreografierne kan du forvente alt mellem at rulle rundt nede på gulvet og være i spring oppe under loftet, og vi tager gerne
  hele salen i brug og arbejder med rum og retning. I opvarmningen kan du forvente, at vi kommer hele kroppen igennem, og det kan også foregå ved forskellige lege eller stikbold.


  Du slipper heller ikke for den ledeste styrketræning, der måske vil give dig baller af stål og ternet mave eller bare meget ømme muskler fredag morgen!


  Vi er et socialt hold, der mindst en gang om måneden slutter af med en snak og en drik i cafeen.


  Grib chancen og dans dig glad og varm hver torsdag aften, så bliver der solskin selv på den mest triste og grå novemberdag!.


  Målgruppe: Kvinder ca. 25+

  Er du ikke til opvisning, så tilmeld dig Dans og Styrke v/ Malene torsdag kl. 19.00-20.00

   

  Annie Bahnson:

  Har været instruktør på dette hold gennem en årerække. Anni er uddannet folkeskolelærer, men arbejder nu med ord og bevægelse gennem sit dynamiske forfatterskab. Hun har både trænet børn og voksne i Skødstrup. Der er krudt i Anni og altid fart over feltet på en uformel måde.

  Holdet træner i Multisalen

 • Hold 72 - De små, men rå. 1,5 - 3 år med forældre. Søndag kl. 9.00 - 10.00 Open or Close

  hand 838975 640

  v/ skiftende instruktører 

  De små, men rå er gymnastik målrettet de mindste.

  Fokus er på fællesskabet mellem barn og forældre, hvor vi sammen skal hoppe, synge, kravle, løbe, klatre, rulle, snurre og balancere. Samtidig skal vi sammen finde glæden ved bevægelse til musik, lære kroppen at kende og styrke samarbejdet gennem brug af småredskaber. Målet er at styrke barnets grundmotorik og give forældrene lidt sved på panden.
   
  På dette hold er der plads til at alle er med på deres egne præmisser, men børnene skal kunne gå selv og kunne (eller lære at) indgå i instruktørstyrede aktiviteter.
   
  De små, men rå ledes af 4 forskellige instruktører, som skiftes til at stå for træningen. Timernes opbygning vil være den samme, så børnene bliver trygge i, hvordan man går til gymnastik. Vi starter med fælles leg og bevægelse til musik, tonser på redskaber i midten af timen og slutter af igen fælles for at finde ro, inden vi siger farvel.

   

  Instruktørteamet er Joan Ilsøe, Anette Hove, Vicki Dannemand og Sidsel Oksbjerg. Til sammen har trænerteamet over 10 års erfaring som børne- og familieholdstrænere i Skødstrup gymnastik.

   

 • Hold 73: Tumletroldene 3-4 år med forældre. søndag kl. 10.00-11.00 Open or Close

   2018 Tumletroldene 1   2018 Tumletroldene 2

  v. Skiftende instruktører

  Holdet er for børn, som kan lide at have det sjovt samtidig med at de får brugt deres krop. Vi skal hoppe på et ben, tumle, snurre og klatre i ribben. Vi skal øve os i at slå kolbøtter, lave sjov til musikken og lege med faldskærm. Målet er at styrke barnets grundmotorik og give forældrene lidt sved på panden.  
   
  Hold 2 (holdets navn) ledes af 4 forskellige instruktører, som skiftes til at stå for træningen. Timernes opbygning vil være den samme, så børnene bliver trygge i, hvordan man går til gymnastik. Vi starter med fælles leg og bevægelse til musik, tonser på redskaber i midten af timen og slutter af igen fælles for at finde ro, inden vi siger farvel.
   
  Trænerteamet er Joan Ilsøe, Anette Hove, Vicki Vindelbo og Sidsel Oksbjerg. Til sammen har trænerteamet over 10 års erfaring som børne- og familieholdstrænere i Skødstrup gymnastik.

   

   

 • Naturtræning - Træning, leg og tons udenfor. Onsdag kl. 19.00 - 20.00 Open or Close

  2018 Naturtræning   2018 Naturtræning 2

   
  v/Jannie Thorup
   
  Træning i det fri styrker vores fysiske og psykiske velvære!

  Slip alle bekymringer og kom med udendørs.

  Ophold i naturen mindsker stress og udbrændthed, så hvis du mangler ny energi, er dette tilbud lige noget for dig.
  Vi bruger naturen og byens udendørsarealer som træningssal og arbejder med koordination, balance og styrke ved hjælp af stubbe, træer og grene.

  Sammen oplever vi, hvad motion i naturen gør for vores livskvalitet og velvære.

  Mødested: Asfaltbanen ved MIdtpunKtet (Basketbane ud for Café F&F)

   
Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.