Nedenstående beskrivelser er for kommende sæson 2021-2022. Ret til ændringer forbeholdes. 

Vi glæder og til at se dig. 

Mangler du et hold i Skødstrup Gymnastik? Kan du bidrage til at få nye hold stå, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klik på et holdnavn for beskrivelse

 • Hold 01: Old Stars (Seniormotion). Mandag kl. 15.45 - 17.15 Open or Close

   

   

   

   

   

   

   

   

  v/ Maybrit Vorbjerg Nielsen

  Der arbejdes med grundgymnastik, hvor alle kroppens muskler vil blive rørt i et afbalanceret tempo og styrke til god og glad musik. Vi bruger forskellige småredskaber som elastikbånd, redondobold m.m. Har du behov for flere kræfter, større overskud, fornyet livsmod og velvære, så er det lige holdet for dig.

  Efter den fysiske træning går vi i caféen eller mødelokalet og synger en sang eller to, får noget information, fortæller en lille historie eller vits og får os et forhåbentligt godt grin.

  Ingen aldersbegrænsning.

  Maybrits holdning til gymnastik:

  God og grundig undervisning, hvor hele kroppen skal bruges fra top til tå, ved at kombinere forskellige stilarter inden for idræt, bl.a. legemomenter. Det skal først og fremmest være sjovt, socialt og svedende at gå til gymnastik!

   

  Maybrit Vorbjerg Nielsen:

  Alder 59 år, er uddannet sygeplejerske, gift, 3 voksne børn og bor i Løgten. Har gået til gymnastik siden 4 års alderen, ledet børnehold fra 14 års alderen, elev på Ollerup Gymnastik Højskole 1981-82, gået på diverse rytmehold i Aarhus og Skødstrup. Været medlem af gymnastikbestyrelsen i 17 år, haft dameholdet 'All over' i 14 år og seniorgymnastik i 10 år. Maybrit har løbende deltaget på inspirationskurser i dans, funk, redondobold, pilates, yoga & senior idræt mm.

 • Hold 02: Springbanditterne, mix 1. - 2. klasse. Onsdag kl. 16.00 - 17.00 Open or Close

  2018 Brug til springdrenge 1. 2

  v/ Janni Yde Jensen og Hanne Vestergaard

  Går du i 1. - 2. klasse efter sommerferien og har du lyst til at komme og springe og lege, så er dette hold noget for dig.
  Vi skal øve os på forskellige spring som håndstand, vejrmøller, kraftspring, salto og flere andre spring på måtte, trampolin og airtrack. Udover det skal vi lege, lave styrkeøvelser, øve balancen og have det rigtig sjovt med hinanden.

  Vi glæder os til at lære nye børn at kende og til mange gode oplevelser med en flok glade gymnaster.

  Hilsen Hanne og Janni

  Janni Yde Jensen
  Jeg bor i Skødstrup med min mand og tre drenge på 7, 10 og 13 år. Er uddannet og arbejder som lærer, underviser blandt andet i idræt. Har tidligere trænet både mor/far/barn-hold, spring-rytme og voksenhold i aerobic i det midtjyske. Ser frem til en ny sæson, hvor vi skal give den gas og ikke mindst vise hvor dygtige vi er blevet til marts.

  Hanne Vestergaard

  Jeg er bor i Skødstrup med min mand og vores to piger på 5 år og 7 år. Jeg har været instruktør

  i Skødstrup gymnastik forening i et år, og har en masse instruktør erfaring fra tidligere hvor jeg

  bl.a. har undervist børnehold, landsdelsjuniorhold og på hjælpeinstruktør kursuser. Til daglig

  arbejder jeg som sygeplejerske på Skejby sygehus.

   

 • Hold 03: Damemotion. Mandag kl. 17.00-18.15 Open or Close

   

   

   

   

   

  v/ Anni Jacobsen

  Kom og vær med på et hyggeligt damemotionshold. I får helt sikkert rørt og styrket alle musklerne i hele kroppen.

  Vi løber sjipper og får pulsen op. Roler, redondobold, elastikker, små håndvægte er med til at variere indholdet af timen.

  Til sidst slapper vi af i 12 min. Vi hygger og spiser sammen 2 gange i løbet af sæsonen.

  Man bliver glad og i godt humør af motion. Kom og vær med, så du selv kan opleve det. 

   

  Anni Jacobsen

  Anni har haft hold i Skødstrup Gymnastik i 30 år. De seneste mange år for dette damemotionisthold. 

 • Hold 04: Skødstrupspringerne - 5. kl+. Mandag kl. 17.00-18.45 og 18.45-20.30 Open or Close

  2018 Hyggespring   2018 Hyggespring 2

  Skødstrupspringerne

  Skødstrupspringerne er et hold for drenge og piger (5.-9. klasse), som lyst til at lave en masse god springgymnastik. Holdet er delt op i to hold. Skødstrupspringerne 1 med Sigrid, Katrine og Therese som instruktører og Skødstrupspringerne 2 (øvede) med Nicklas som træner. Der er plads til 40 gymnaster og efter de to første træninger, deler vi holdet op i to.

  Skødstrupspringerne 1 har træning hver mandag fra kl. 17-18.45.

  Skødstrupspringerne 2 (øvede) har træning hver mandag fra kl. 18.45-20.30.

  På holdet vil der i den første kvarte sæson lægges stor vægt på grundgymnastik, styrketræning og teknik Altså alle de grundsten som skal være på plads for at blive en dygtig gymnast.

  En typisk træning vil bestå af opvarmning, en lille leg, teknik stationer, og afsluttet med "hele" spring. Sidst på sæsonen bliver der lagt vægt på opvisning, og derfor brugt tid på at øve og gøre os klar. Hold 1 og 2 vil lave en opvisning sammen.

  Hvis du har lyst til at være en del af et springhold med en masse holdkammerater, og du har mod på udfordring og udvikling, er Skødstrupspringerne lige noget for dig. 

  Forventninger til gymnasterne

  På Skødstrupspringerne ønsker vi engagerede gymnaster, som brænder for gymnastik og ønsker at lære nyt uanset niveau. Vi forventer, at alle gymnasterne er deltagende, hjælpsomme og lyttende.

  Sigrid Damgaard Simonsen

  Jeg er 19 år og går i 3.g på Egå Gymnasium.

  Jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var 6 år – indtil 9. klasse i Skødstrup Gymnastikforening. Jeg har i 6 år været hjælper og instruktør på forskellige børnehold i Skødstrup Gymnastikforening.

  I 2018-2019 gik jeg på Bjergsnæs Efterskole, som er en gymnastikefterskole, og de sidste to år har jeg været instruktør på Skødstrupspringerne. I år er jeg klar på endnu en fed sæson med en masse gymnastik.

  Katrine Busk Horne

  Jeg er 19 år og går i 3.g på Aarhus Katedralskole.

  Jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var 2 år – indtil 9. klasse i Skødstrup Gymnastikforening. Jeg har i 6 år været hjælper og instruktør på forskellige børnehold i Skødstrup Gymnastikforening.

  I 2018-2019 gik jeg på Bjergsnæs Efterskole, som er en gymnastikefterskole, og de sidste to år har jeg været instruktør på Skødstrupspringerne. I år er jeg også klar på endnu en fed sæson med en masse gymnastik.

  Nicklas Hjaltelin

  Jeg er 28 år og arbejder i Ungdoms- og juniorklubben i Skødstrup.

  Jeg har dyrket gymnastik så længe, jeg kan huske, i Trif, på Bjergsnæs Efterskole, TGA, Århus Junior- og Aspiranthold. Jeg har været instruktør siden 2009, og jeg har været instruktør i Skødstrup på diverse hold i 10 år.

  Jeg sætter pris på grundgymnastik, spring, alternative spring og udvikling.

  Jeg glæder mig til en fed sæson, med en masse styrke og gymnastik.

   

 • Hold 05: Puls & styrke. Tirsdag kl. 19.15 - 20.30 Open or Close

   Ingen tilgængelig beskrivelse.

  v/ Dorthe Præstegaard

  Vi starter timen med balancetræning og en god opvarmning på stepbænken, så vi kan få pulsen lidt op og musklerne i gang.

  Så skal kroppen tones med styrketræning med kroppens egen vægt eller redskaber som bodybar, redondobold eller elastik. Der vil være pulssekvenser på stepbænken mellem styrketræningsøvelserne, så pulsen holdes oppe. Til slut igen lidt balance og en god udstrækning, så vi kan holde musklerne smidige. Det hele til god musik og med godt humør.

  Alle er velkomne - nybegyndere, øvede, unge, gamle, tykke, tynde.... Det vigtigste er godt humør og lyst til at røre sig. Vi ses!

  Dorthe Præstegaard:  

  Dorthe har været step-bodytoning-instruktør gennem en del sæsoner, både vinter og sommer. Før det var hun instruktør for de 5-årige Hoppelopper. Dorthe finder det udfordrende og sjovt at lære noget fra sig, som man i mange år selv har dyrket på forskellige hold. God træning med godt humør er nøgleordene.

 • Hold 21+22: Familiegymnastik med forældre (3-5 år). Tirsdag kl. 16.00-17.00 og 17.00-18.00 Open or Close

  2018 Familiehold   2018 Familiehold 2

  v/ Hanne Busk Poulsen

   Bemærk tidspunkter: I år er der 2 Familiegymnastik hold. Holdene har samme indhold og henvender sig til samme aldersgruppe. Den eneste forskel er tidspunkterne.

  Bemærk holdstørrelse: Sidste år var der plads til 40 børn på holdet. I år er der plads til 30 børn på hvert hold, så der bliver bedre plads til den enkelte familie i salen.

  Dette hold henvender sig til alle børn i 3 – 5 års alderen og deres forældre. Har I allerede gået på et almindeligt mor/far barn hold, er jeres barn endnu ikke helt klar til at gå på et hold alene, eller kunne du som forælder bare godt tænke dig at få dig rørt 1 time om ugen, få sved på panden og nyde en dejlig stund med dit barn. Så er dette lige holdet for jer.

  Vi skal med udgangspunkt i grundmotorikken synge, lege, lave rim og remser, knokle, tonse, tumle, danse og lege med småredskaber. Hver gang slutter vi af med en sej redskabsbane.

  Dette er et familiehold, hvor alle bidrager til, at det bliver en sjov og hyggelig time med gang i den. En time, hvor I nogle gange er meget sammen med jeres eget barn, men hvor aktiviteterne nu, hvor børnene er blevet ældre, også af og til lægger op til, at I laver tingene hver for sig – måske endda mod hinanden.

  Kort sagt en time, hvor alt kan ske!

  Mit største mål er, at forældre og børn får en fælles inspirerende og sjov oplevelse med gymnastik!

   

  Hanne Busk Poulsen:

  Jeg er gift, har 3 børn på 15, 19 og 21 år. Vi er alle eller har været aktive i gymnastikforeningen. Jeg er uddannet pædagog og arbejder i en integreret institution. Derudover er jeg uddannet Motorikvejleder og har adskillige kurser indenfor gymnastik. Jeg har i Skødstrup Gymnastikforening haft hold siden 2007, hvor jeg startede med at have mine egne børn med på holdet. Jeg har primært været instruktør for Familiehold og Børnehold 5-8 år.

  Hvad vægter jeg i gymnastikken:

  Det skal være sjovt og rart at gå til gymnastik. Det vigtigste er, at gymnasten får en oplevelse af det fællesskab og den glæde, der er forbundet med at gå på et gymnastikhold. Jeg kan godt lide at skabe nogle gode rammer for bevægelse, så alle på deres niveau bliver udfordret og får sig bevæget i alle planer.

  Forventninger:

  Når jeg starter et nyt hold, sender jeg altid et brev ud til alle gymnasterne, hvor jeg fortæller, hvad jeg lægger vægt på i træningen, hvordan undervisningen er bygget op, og hvilke forventninger, der er til gymnasterne. Så ved alle, hvad de møder op til.

   

   

 • Hold 23: Rytme 6.kl.+. Onsdag kl. 18.00-19.00 Open or Close

  Rytmepiger

  V/ Freya Ejstrup Kongskov.

  Rytme 6. kl+ er et hold for dig, der ønsker at arbejde fokuseret med at dygtiggøre dig inden for rytmisk grundgymnastik. Træningen vil bestå af en masse forskellige elementer blandt andet indlæring af sekvenser, arbejde med håndredskaber og styrketræning. Fokus til træningen vil altid være at få sved på panden og have det sjovt sammen. 

   

  Freya Ejstrup Kongskov

  Jeg er 18 år og går i 3.g på Egaa Gymnasium. 

  Jeg har gået til dans i 5 år – alle 5 år på elitehold.
  Sidste år var jeg også træner for rytme hold i Skødstrup Gymnastikforening og har tidligere gået på Bjergsnæs Efterskole, som er en gymnastikefterskole.

   
 • Hold 24: Supergirls 3.-4. kl. Torsdag kl. 18.00-19.15. Open or Close

  2018 Stjernespringere   2018 Stjernespringerne 2

  v./ Elsebeth Haarup Rasmussen og Pernille Brændstrup Kjær

  Holdet er for piger i 3. og 4. klasse, der er vilde med rytme og spring. Vi vil styrke grundøvelserne som vejrmøller, hovedstand, håndstand og ophop. Grundstenene på holdet bliver rytme, teknik, smidighed, styrke og samarbejde, mens vi har det sjovt. Vi vil give de forskellige øvelser særlig fokus i en længere periode, så pigerne bliver fortrolige med dem. Vi forventer, at pigerne kan modtage en kollektiv besked og er indstillede på at indgå i samarbejdet på et gymnastikhold. Vores mål er, at alle på holdet får succes i øvelserne uanset niveau.

  Elsebeth Haarup Rasmussen
  Bor i Skødstrup med sin familie. Har tidligere været aktiv som gymnast og instruktør men ikke i Skødstrup Gymnastik.
   
  Pernille Brændstrup Kjær
  Bor i Skødstrup med sin familie. Har tidligere været aktiv som gymnast men ikke i Skødstrup Gymnastik.  
   
  Vi har derudover to dygtige unge medhjælpere, som begge er aktive i Skødstrup Gymnastik.
   
 • Hold 25: Stjernedrys. Dans/rytme 2.-3. klasse. Tirsdag kl. 16.00-17.00 Open or Close

   v/ Andrea Sejersen og Fenja Meldahl

  Dette er et hold for 2. og 3.klasse, der godt kan lide at danse, give den gas og have det sjovt.

  Vi danser til en masse forskellig musik fra MGP, til de nyeste hits og de gamle klassikere. Vi skal selvfølgelig fyre den max af, samtidig med at vi har det sjovt og får et godt fællesskab. Der vil også være lege og hygge.

  Holdet egner sig til nybegyndere såvel som de mere øvede dansere. Vi tager udgangspunkt i koreografier, som alle kan være med til.

  Vi håber, at holdet er noget for dig!

  Andrea Engholt Sejersen

  Jeg er 14 år og starter i 8 klasse på Skødstrup skole efter sommerferien. Jeg har tidligere været hjælpetræner på en flere gymnastikhold her i foreningen. Jeg danser selv i Let’s Dance og har gjort det i nogle år. Jeg er også selv tidligere springgymnast. Jeg glæder mig til at lære fra mig og til at fyre den af med jer.

  Fenja Jessen Meldahl

  Jeg er 14 år og starter også i 8 klasse på Skødstrup skole efter sommerferien. Jeg har tidligere danset i Skødstrup men også i Let’s Dance, og har gjort det i nogle år. Dette er mit første år som træner, men jeg glæder mig til at sprede glæden ved at danse.  

   

   

 • Hold 31: Badutspringerne (0. klasse). Onsdag kl. 17.00-18.00. Open or Close

     2018 Badutspringerne 2   2018 Badutspringerne

  v/ Janne Kjær og Pia Herstal

  Er du efter sommerferien en af de seje 0. klasser og har du lyst til at hoppe højt og vende med hovedet nedad, så er Badutspringerne holdet for dig. Fokus er først og fremmest på at have det sjovt, mens vi sammen bliver bedre til at holde balancen, spænde i kroppen og koordinere forskellige bevægelser. Vi vil arbejde på, at vi alle bliver så seje som muligt, til at stå på hovedet og hænder, slå vejrmøller, lave ruller, salto og mange flere krumspring. 

  Uanset om du har gået til gymnastik før eller ej, er du velkommen, så længe du kan modtage en kollektiv besked og har lyst til at udfordre dig selv.

  Ved sæsonafslutning deltager holdet i forårsopvisningen, som er en rigtig festdag 

  Holdet er selvfølgelig uden mor eller far.?

  Janne Kjær 

  Jeg har været træner for Stjernespringerne 3.-4. klasse i 4 år, men efter et års pause vender jeg nu tilbage til gymnastikforeningen, fordi jeg savner den energi og livsglæde, der er forbundet med at være træner. Succeskriterierne for mig er, at børnene glæder sig til træningen, og at det enkelte barn udvikler sig i det tempo, der er rigtigt for dette.  Når et barn lykkes og ”vokser”, er det ren plus på min egen energi-konto. 

  Privat bor jeg i Skødstrup med min mand og 2 døtre, som begge er hjælpetrænere på holdet. Og så har vi også en lille Vaffel-vovse 

  Pia Herstal 

  Jeg har ikke tidligere været træner - men har deltaget på flere familiehold. Jeg glæder mig til at være træner for Badutspringerne og hjælpe børnene med at udvikle sig og have det sjovt. Jeg vil have fokus på de gode oplevelser og små sejre. Ellers glæder jeg mig til at give den gas sammen med børnene og få brugt en masse energi.          

  Privat bor jeg i Skødstrup med min mand og vores 2 børn på 5 og 10 år.     

  Hjælpetrænere 

  Vi er så heldige at have hele 4 hjælpetræner på holdet i år. Camilla, som går i 10. klasse på Laursens Realskole, Sofie, som går i 7.D på Skødstrup skole, Nanna, der går i 7.A på Skødstrup skole og Anna P, der går i 6.A ligeledes på Skødstrup skole.
  Hvis nogen gik på Hoppelopperne i sidste sæson, kender I Sofie og Anna P, som var hjælpetrænere på holdet. Camilla og Nanna har også erfaring, som hjælpetrænere fra andre hold i Skødstrup gymnastikforening, så I er i meget trygge hænder. 

   

   

 • Hold 41: Hoppelopperne 5 år uden forældre. Torsdag kl. 16.00-17.00 Open or Close

  2018 Hoppelopper  2018 Hoppelopper 2

  v./ Mette Knudsen og Hanne Vestergaard

  Hoppelopperne er holdet for de 5 årige, som skal i starte i skole i 2022 og som er klar til at gå til gymnastik uden mor og far. Vi skal øve os i at slå koldbøtter og starte op på salto og vejrmøller. Vi skal træne balance og korpsspænding, stå på hovedet og stå på hænder.  Vi skal arbejde med at koordinere bevægelser til musik, og lave små rytmeserier. Og så skal vi lege og tonse, så vi bliver stærkere og klar til spring.

  Det er ikke et krav, at man har gået til gymnastik tidligere for at være en del af holdet og der er plads til både vildbasserne og de lidt forsigtige. Men man skal kunne modtage en kollektiv besked og have mod på at lave fællesaktiviteter med nye børn og voksne. 

  Ved sæsonafslutning deltager holdet i forårsopvisningen.

   

  Mette Knudsen
  Dette er mit 5. år som Hoppelopinstruktør og mit 9. år som instruktør på diverse småbørnshold. Praksiserfaringen er gennem årene blevet suppleret med diverse inspirationskurser i leg, bevægelse og spring for de mindste. For mig er bevægelsesglæde og fællesskabet det sjoveste ved gymnastikken, hvilket jeg heldigvis kan dele med min yngste søn på 11 år, som ofte er med som minihjælper på holdet. Ud over instruktørgerningen er jeg også formand for Skødstrup gymnastikafdeling. 

   Hanne Vestergaard

  Jeg er bor i Skødstrup med min mand og vores to piger på 5 år og 7 år. Jeg har været instruktør i Skødstrup gymnastik forening i et år, og har en masse instruktør erfaring fra tidligere hvor jeg bl.a. har undervist børnehold, landsdelsjuniorhold og på hjælpeinstruktør kursuser. Til daglig arbejder jeg som sygeplejerske på Skejby sygehus.

 • Hold 43: Stjernestøv. Dans/rytme 0.-1. klasse. Torsdag kl. 16.00-17.00 Open or Close

   

  2018 Brug til Rytmelopperne

  v/ Sidsel og Emilie

  Går du i 0.-1. Klasse og kan du godt lide at danse, så passer du perfekt til dette hold.
  Vi leger både lege, danser og har det sjovt til den fedeste musik.
  Vi glæder os til at se dig hver torsdag kl. 16:00-17:00
  Sidsel skov: 
  Hej jeg er Sidsel 
  Jeg går i 8. Klasse efter sommerferien jeg er 14 år og har gået til dans i 5 år jeg har også været hjælpetræner i 2 år. Jeg glæder mig til at lære jer at kende og være jeres træner 
   
  Emilie Boesen.
  Hej jeg er Emilie
  Jeg er 14 og går i 8. Klasse efter sommerferien, jeg har gået til dans i 2 år, jeg har også gået til gymnastik i 3 år, dette er mit første år som træner jeg glæder mig meget til at lære jer at kende og være jeres træner
 • Hold 44: Springdrengene 3. - 5. klasse. Onsdag kl. 18.00-19.30 Open or Close

  2018 Springdrengene 3. 5. kl.    2018 Springdrengene 4    

  v/ Axel Vølcker

  Er du dreng, går i 3. til 5. klasse og har lyst til at lære spring helt fra bunden - eller har du gået til spring før, så kom med på vores hold. Vi laver forskellig sjov opvarmning til god musik og leger nogle sjove lege - nogen gange også sørøverleg. Og så skal vi lave redskabsbaner med forskellige springopstillinger, bl.a. forlæns & baglæns salto, vejrmøller, araberspring og flik-flak.

  Målsætning er at have det rigtig sjovt med springgymnastik – at styrke motorikken og få større armmuskler – og at vise respekt for og tage hensyn til hinanden.

  Forventninger til den enkelte dreng

  • at kunne forstå og modtage en fælles besked

  • at være motorisk alderssvarende

  • at kunne fokusere på springindlæring

  • at der ikke er behov for særlige hensyn

   Trænerteamet forbeholder sig ret til at give den enkelte gymnast en pause af kortere eller længere varighed, hvis reglerne i gymnastiksalen ikke overholdes.

   

  Axel Vølcker:

  Har været instruktør på drengehold igennem en længere årrække og er meget engageret i at lære drengene noget spring – og at de har respekt for andre børn og voksne.

   

  2018 Springdrengene 3. 5 kl. 3   2018 Springdrengene 3. 5. kl. 2

   

 • Hold 45: Cross-Fit. Onsdag kl. 19.30-20.30 og lørdag kl. 09.00-10.00 Open or Close

   cross fit 1      cross fit 2

   v./Christian Froejk 

  Med udgangspunkt i Crossfit verdenen træner vi udholdenhed, høj puls og styrke.

  Træningen består af en række øvelser og serie fra Crossfit, der varierer fra gang til gang.

  Der vil altid være mulighed for skalering af øvelserne. Alle kan være med, så længe man kan lide hård træning.

  Se mere om hvad vi laver og hvem vi er på: https://www.facebook.com/Skødstrup-X-fit-331775873612076/

   

  Vi træner både onsdag og lørdag.

   

 • Hold 46: Zumba - Dance Fitness. Onsdag kl. 19.30-20.30 Open or Close

  hold46

  v/ Lucy Moli

  Holdet er for alle aldre og alle niveauer. Zumba Fitness / Dance fitness er til dig, som ønsker at blive strammet lidt op. Du behøver ikke at kunne danse for at deltage. Det er den traditionelle Latinsk dance tilsat lidt ekstra krydderi, som giver stor fedtforbrænding. Der er fokus på alle store muskelgrupper (knæ, arme, hofte mave, ryg, baller og lår), samtidig med at pulsen kommer op. Vi danser forskellige stilarter som samba, cumbia, regueton, Merengue, rumba, cha cha cha, og forskellige dansestile: Jive, Rock'n, Twist, Disco osv.

  Du glemmer, at du motionerer, får pulsen op og sved på panden med masse af energi til glad musik og kommer i super godt humør. For dig som døjer med knæ, hofte og lænd, vil du have mulighed for at få indflydelse på din led-bevægelighed i træningen.

  Jeg glæder mig til at danse Zumba og dance fitness med unge som ældre.

  Lucy Moli:

  Lucy er certificeret ZumbaFitness - og Dance Fitness- instruktør.

 • Hold 49: Outdoor Fitness. Onsdag kl. 19.00 - 20.00 Open or Close

  2018 Naturtræning   2018 Naturtræning 2

   
  v/Jannie Thorup
  Træningsperiode fra 18/8-22/12
   
  Outdoor træning er funktionel træning af hele kroppen. Der er både fokus på puls, styrke og balance. 

  Vi arbejder med forskellige øvelser, som er med til at styrke kroppen til kunne fungere i de udfordringer dagligdagen bringer. 

  Træningen er en god blanding af løb, styrkeøvelser der får pulsen op, intervaltræning og rolige styrkeøvelser. Det er alt sammen krydret med grin og hyggeligt samvær. 

  Vi starter og slutter altid træningen med lidt mindfullness, så vi får mærket kroppen og kommer tilstede. 

  Dette outdoor træningshold kan både stå alene, men er også et rigtig godt supplement til din løbetræning. 

   

 • Hold 62: Mandehørm. Tirsdag kl. 19.30-20.30 INSTRUKTØR MANGLER! Open or Close
  Vi mangler en instruktør for at holdet kan komme op at køre. Så kunne der mon så ikke være én eller to, som kunne tænke sig at stå for at planlægge træning en gang om ugen?
  Form og indhold er I selv med til at sætte rammerne for, men vi har hårdt brug for, at nogen melder sig på banen, hvis holdet skal op at stå.
  Kunne det være noget for dig, så tøv ikke med at sende en mall til os på 8541gymnastik@gmail.com

   

   

 • Hold 64: Motionsboksning. Torsdag kl. 19.30-20.30. Open or Close

  motionsboksning

   

  v/ Bjarke Tornbjerg

  Holdet er både for drenge og piger, mænd, kvinder, øvede og nybegyndere.

  Træningen vil være inspireret af rigtig boksetræning, med mange af de elementer, som indgår traditionel boksetræning. Konditionstræning, koordinationstræning, styrketræning, sjipning, boksning på sandsæk samt let tekniktræning i slag på plethansker. Træningen vil være hård og sjov og kan tilpasses alle niveauer. Det kræver blot at du møder op i behageligt tøj og med lysten til at få sved på panden og komme i god form.

  Bjarke Tornbjerg

  Mit navn er Bjarke. Jeg er 39 år gammel og har selv trænet boksning i over 10 år. Efter jeg stoppede med rigtig boksetræning har jeg haft motionsboksehold i Fitness World over en årrække i Aarhus og Valby.

   

 • Hold 66: Movement, Rytme og Dans 4. - 5. klasse. Torsdag kl. 17.30 - 18.30 Open or Close

  2018 Brug til Stjernedrys

  v/ Maria Cecilie Madsen og Andrea Boel Laursen

  Er du vild med at ryste kroppen, grine, øve fede moves og bare fyre den maks af til god musik?

  Så er Movement lige noget for dig! Her er der fokus på at lave de fedeste koreografier, få pulsen op og ikke mindst få et smil på læben. Vi danser forskellige stilarter, som bla hip hop og showdance. Du behøver ikke være en erfaren danser for at være med, hvis bare du har mod på at lære noget nyt, skabe et fællesskab og give den gas. Vi håber meget, at du har lyst til at være med på en fed sæson med os på Movement.

  Maria Cecilie Madsen og Andrea Boel Laursen:

  Vi er begge 14 år og går i 8.klasse på Skødstrup skole. Vi elsker begge to at danse og bruger meget tid på det. Vi har danset i ca. 7 år og går begge på elitehold på danseskolen Lets Dance.

  I sidste sæson (20/21) var vi hjælpetrænere på Movement og vi glæder os rigtig meget til at være trænere på Movement i år.

   

   

 • Hold 67: Dans, dans, dans (voksne kvinder). Torsdag kl. 19.00-20.30 Open or Close

  2018 Torsdagsdans   2018 Torsdagsdans 2 1 

   v/ Annie Bahnson

   Det her er holdet for dig, der kan lide at bevæge dig til musik, og som synes, at det er supersjovt at lave serier og masser af koreografi.

  Vi kombinerer dansetrin fra mange forskellige genrer blandt andet salsa, reggaeton, funk, disko, jazzballet og rytmiskgymnastik. Vi laver både lette serier, som vi bruger til opvarmning og længere lidt mere komplicerede serier, som vi finpudser og viser til forårsopvisningen.

  Vi er et legende hold, der godt tør prøve ting af. I koreografierne kan du forvente alt mellem at rulle rundt nede på gulvet og være i spring oppe under loftet, og vi tager gerne hele salen i brug og arbejder med rum og retning. I opvarmningen kan du forvente, at vi kommer hele kroppen igennem, og det kan også foregå ved forskellige lege eller stikbold.


  Du slipper heller ikke for den ledeste styrketræning, der måske vil give dig baller af stål og ternet mave eller bare meget ømme muskler fredag morgen!


  Vi er et socialt hold, der mindst en gang om måneden slutter af med en snak og en drik i cafeen. Og i år har du mulighed for at tage med holdet til landsstævne i Svendborg i juli 2022. Mere info om og tilmelding til Landsstævne følger i løbet af sæsonen. 


  Grib chancen og dans dig glad og varm hver torsdag aften, så bliver der solskin selv på den mest triste og grå novemberdag!.


  Målgruppe: Kvinder ca. 25+

   

  Annie Bahnson:

  Har været instruktør på dette hold gennem en årerække. Annie er uddannet folkeskolelærer, men arbejder nu med ord og bevægelse gennem sit dynamiske forfatterskab. Hun har både trænet børn og voksne i Skødstrup. Der er krudt i Annie og altid fart over feltet på en uformel måde.

 • Hold 72: De små, men rå. 1,5 - 3 år med forældre. Søndag kl. 9.00 - 10.00 Open or Close

  hand 838975 640

  v/ Joan Ilsøe, Ann Mari Christensen og Sidsel Oksbjerg

  De små, men rå er gymnastik målrettet de mindste.

  Fokus er på fællesskabet mellem barn og forældre, hvor vi sammen skal hoppe, synge, kravle, løbe, klatre, rulle, snurre og balancere. Samtidig skal vi sammen finde glæden ved bevægelse til musik, lære kroppen at kende og styrke samarbejdet gennem brug af småredskaber. Målet er at styrke barnets grundmotorik og give forældrene lidt sved på panden.
   
  På dette hold er der plads til at alle er med på deres egne præmisser, men børnene skal kunne gå selv og kunne (eller lære at) indgå i instruktørstyrede aktiviteter.
   
  De små, men rå ledes af 3 forskellige instruktører, som skiftes til at stå for træningen. Timernes opbygning vil være den samme, så børnene bliver trygge i, hvordan man går til gymnastik. Vi starter med fælles leg og bevægelse til musik, tonser på redskaber i midten af timen og slutter af igen fælles for at finde ro, inden vi siger farvel.

   

  Instruktørteamet er Joan Ilsøe, Ann Mari Christensen og Sidsel Oksbjerg. Til sammen har trænerteamet over 10 års erfaring som børne- og familieholdstrænere i Skødstrup gymnastik.

   

 • Hold 73: Tumletroldene, 3-4 år med forældre. søndag kl. 10.00-11.00 Open or Close

   2018 Tumletroldene 1   2018 Tumletroldene 2

  v/ Joan Ilsøe, Ann Mari Christensen og Sidsel Oksbjerg

  Holdet er for børn, som kan lide at have det sjovt samtidig med at de får brugt deres krop. Vi skal hoppe på et ben, tumle, snurre og klatre i ribben. Vi skal øve os i at slå kolbøtter, lave sjov til musikken og lege med faldskærm. Målet er at styrke barnets grundmotorik og give forældrene lidt sved på panden.  
  Tumletroldene ledes af 3 forskellige instruktører, som skiftes til at stå for træningen. Timernes opbygning vil være den samme, så børnene bliver trygge i, hvordan man går til gymnastik. Vi starter med fælles leg og bevægelse til musik, tonser på redskaber i midten af timen og slutter af igen fælles for at finde ro, inden vi siger farvel.
   
  Trænerteamet er Joan Ilsøe, Ann Mari Christensen og Sidsel Oksbjerg. Til sammen har trænerteamet over 10 års erfaring som børne- og familieholdstrænere i Skødstrup gymnastik.

   

   

 • Ikke i brug Open or Close
 • Ikke i brug Open or Close

   

   

 • Ikke i brug Open or Close

   

   

 • Ikke i brug Open or Close

   

   

   

   

 • Ikke i brug Open or Close
Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.