Nedenstående beskrivelser er for kommende sæson 2020-2021. Ret til ændringer forbeholdes. 

Vi glæder og til at se dig. 

Mangler du et hold i Skødstrup Gymnastik? Kan du bidrage til at få nye hold stå, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klik på et holdnavn for beskrivelse

 • Hold 01: Old Stars (Seniormotion). Mandag kl. 15.45 - 17.15 Open or Close

   

  v/ Maybrit Vorbjerg Nielsen

  Der arbejdes med grundgymnastik, hvor alle kroppens muskler vil blive rørt i et afbalanceret tempo og styrke til god og glad musik. Vi bruger forskellige småredskaber som elastikbånd, redondobold m.m. Har du behov for flere kræfter, større overskud, fornyet livsmod og velvære, så er det lige holdet for dig.

  Efter den fysiske træning går vi i caféen eller mødelokalet og synger en sang eller to, får noget information, fortæller en lille historie eller vits og får os et forhåbentligt godt grin.

  Ingen aldersbegrænsning.

  Maybrits holdning til gymnastik:

  God og grundig undervisning, hvor hele kroppen skal bruges fra top til tå, ved at kombinere forskellige stilarter inden for idræt, bl.a. legemomenter. Det skal først og fremmest være sjovt, socialt og svedende at gå til gymnastik!

   

  Maybrit Vorbjerg Nielsen:

  Alder 58, er uddannet sygeplejerske, gift, 3 voksne børn og bor i Løgten. Har gået til gymnastik siden 4 års alderen, ledet børnehold fra 14 års alderen, elev på Ollerup Gymnastik Højskole 1981-82, gået på diverse rytmehold i Aarhus og Skødstrup. Været medlem af gymnastikbestyrelsen i 17 år, haft dameholdet 'All over' i 14 år og seniorgymnastik i 10 år. Maybrit har løbende deltaget på inspirationskurser i dans, funk, redondobold, pilates, yoga & senior idræt mm.

 • Hold 02: Springbanditterne, springdrenge 1. - 2. klasse. Mandag kl. 16.00 - 17.00 Open or Close

  2018 Brug til springdrenge 1. 2

  v. Aske Mervig Bahnson og Janni Yde Jensen

  Springbanditterne - dreng/pige 1.-2. klasse

  Går du i 1. - 2. klasse efter sommerferien og har du lyst til at komme og springe og lege, så er dette hold noget for dig.
  Vi skal øve os på forskellige spring som håndstand, vejrmøller, kraftspring, salto og flere andre spring på måtte, trampolin og airtrack. Udover det skal vi lege, lave styrkeøvelser, øve balancen og have det rigtig sjovt med hinanden.


  Janni Yde Jensen
  Bor i Skødstrup med sin mand og tre drenge på 6, 9 og 12 år. Er uddannet og arbejder som lærer, underviser blandt andet i idræt. Har tidligere trænet både mor/far/barn-hold, spring-rytme og voksenhold i aerobic i det midtjyske. Hun glæder sig til at prøve kræfter med at planlægge nogle gode og udfordrende timer for piger og drenge.

  Aske Mervig Bahnson

  Jeg går i 3.g. Jeg har været instruktør for springbanditterne i 18/19, det var godt nok hyggeligt! Og har også været instruktør for TGA’s mikrodrenge samme år. Jeg blev selv grebet af springgymnastik på Bjergsnæs Efterskole for 3 år siden, og siden da har jeg forsøgt at dele ud af spring-glæden til alle andre, som også godt kan tænke sig at lære at snurre rundt i luften. Lige nu går jeg til teamgym hos TGA. Jeg elsker når gymnasterne har krudt i røven og giver den gas! Glæder mig til at være træner igen

   

 • Hold 03: Damemotion. Mandag kl. 17.00-18.15 Open or Close

   

  v/ Anni Jacobsen

  Kom og vær med på et hyggeligt damemotionshold. I får helt sikkert rørt og styrket alle musklerne i hele kroppen.

  Vi løber sjipper og får pulsen op. Roler, redondobold, elastikker, små håndvægte er med til at variere indholdet af timen.

  Til sidst slapper vi af i 12 min. Vi hygger og spiser sammen 2 gange i løbet af sæsonen.

  Man bliver glad og i godt humør af motion. Kom og vær med, så du selv kan opleve det. 

   

  Anni Jacobsen

  Anni har haft hold i Skødstrup Gymnastik i 30 år. De seneste mange år for dette damemotionisthold. 

 • Hold 04: Skødstrupspringerne - 5. kl+. Mandag kl. 18.30-20.30 Open or Close

  2018 Hyggespring   2018 Hyggespring 2

  v/ Sigrid Damgaard og Katrine Busk Horne

  Skødstrupspringerne

  Skødstrupspringerne er et hold for drenge og piger (5.-9. klasse), som lyst til at lave en masse god springgymnastik. Holdet er åbent for gymnaster på alle niveauer, og der er dermed ingen udtagelse til holdet. 

  På holdet vil der i den første kvarte sæson ligges stor vægt på grundgymnastik, styrketræning og smidighed. Altså alle de grundsten som skal være på plads for at blive en dygtig gymnast.

  En typisk træning vil bestå af opvarmning, en lille leg, teknik stationer, og afsluttet med "hele" spring. Sidst på sæsonen bliver der lagt vægt på opvisning, og derfor brugt tid på at øve og gøre os klar. 

  Hvis du har lyst til at være en del af et springhold med en masse holdkammerater, og du har mod på udfordring og udvikling, er Skødstrupspringerne lige noget for dig. 

  Forventninger til gymnasterne

  På Skødstrupspringerne ønsker vi engagerede gymnaster, som brænder for gymnastik og ønsker at lære nyt uanset niveau. Vi forventer, at alle gymnasterne er deltagene og hjælpsomme og lyttende. 

   

  Sigrid Damgaard Simonsen

  Jeg er 18 år og går i 2.g på Egå Gymnasium.

  Jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var 6 år – indtil 9. klasse i Skødstrup Gymnastikforening. Jeg har i 6 år været hjælper og instruktør på forskellige børnehold i Skødstrup Gymnastikforening.

  Forrige år gik jeg på Bjergsnæs Efterskole, som er en gymnastikefterskole, og sidste år var jeg instruktør på Juniormix-holdet i Skødstrup. I år er jeg klar på en fed sæson med en masse gymnastik.

  Katrine Busk Horne

  Jeg er 18 år og går i 2.g på Aarhus Katedralskole.

  Jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var 2 år – indtil 9. klasse i Skødstrup Gymnastikforening. Jeg har i 6 år været hjælper og instruktør på forskellige børnehold i Skødstrup Gymnastikforening.

  Forrige år gik jeg på Bjergsnæs Efterskole, som er en gymnastikefterskole, og sidste år var jeg instruktør på Juniormix-holdet i Skødstrup. I år er jeg også klar på en fed sæson med en masse gymnastik.

 • Hold 04A: Open or Close
 • Hold 05: Puls & styrke. Tirsdag kl. 19.15 - 20.30 Open or Close

   

  thumb IMG 5907 1024

  v/ Dorthe Præstegaard

  Vi starter timen med balancetræning og en god opvarmning på stepbænken, så vi kan få pulsen lidt op og musklerne i gang.

  Så skal kroppen tones med styrketræning med kroppens egen vægt eller redskaber som bodybar, redondobold eller elastik. Der vil være pulssekvenser på stepbænken mellem styrketræningsøvelserne, så pulsen holdes oppe. Til slut igen lidt balance og en god udstrækning, så vi kan holde musklerne smidige. Det hele til god musik og med godt humør.

  Alle er velkomne - nybegyndere, øvede, unge, gamle, tykke, tynde.... Det vigtigste er godt humør og lyst til at røre sig. Vi ses!

  Dorthe Præstegaard:  

  Dorthe har været step-bodytoning-instruktør gennem en del sæsoner, både vinter og sommer. Før det var hun instruktør for de 5-årige Hoppelopper. Dorthe finder det udfordrende og sjovt at lære noget fra sig, som man i mange år selv har dyrket på forskellige hold. God træning med godt humør er nøgleordene.

 • Hold 21: Badutspringerne (0. klasse). Tirsdag kl. 16.00-17.00 Open or Close

     2018 Badutspringerne 2   2018 Badutspringerne

  v/ Hanne Vestergaard

  Igen i år er der fart over feltet, når Badutspringerne indtager gymnastiksalen.


  Badutspringerne er for alle børn både piger og drenge i 0. klasse. Her er udfordringer for alle. Kan du lide spring og leg er Badutspringerne lige noget for dig!!


  Badutspringerne får brugt hele kroppen. I løbet af timen er pulsen oppe, og kinderne bliver røde. Med udgangspunkt i forskellige typer lege styrker og træner vi alle de forudsætninger, der skal til, for at blive en god springer. Sidst men ikke mindst vil vi igen i år på en varieret bane af redskaber bryde endnu flere barrierer, så vi bliver gode til alle de basale Badutspring – håndstand, vejrmølle, forlæns rulle, baglæns rulle og salto.


  Bare kom/bliv sendt fra SFO. Bring din bedste ven! Vi glæder os til at begejstre jer!


  Badutspringhilsner fra

  Hanne og Katrine

  Hanne Vestergaard:

  Jeg er bor i Skødstrup med min mand og vores to piger på 4 år og 6 år. Jeg har ikke tidligere været instruktør i Skødstrup gymnastik forening men har en masse instruktør erfarne fra tidligere hvor jeg bl.a. har undervist børnehold, landsdelsjuniorhold og på hjælpeinstruktør kursuser. Til daglig arbejder jeg som sygeplejerske på Skejby sygehus.

  Katrine Busk Horne:

  Jeg er 18 år og går i 2.g på Aarhus Katedralskole. Jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var 2 år – indtil 9. klasse i Skødstrup Gymnastikforening. Jeg har i 6 år været hjælper og træner på forskellige børnehold i Skødstrup Gymnastikforening. Forrige år gik jeg på Bjergsnæs Efterskole, som er en gymnastikefterskole.

  Marius Busk Horne:

  Jeg er 14 år og fylder 15 år til oktober. Jeg går i 9. klasse på Skødstrup Skole. Jeg har dyrket gymnastik, siden jeg var 1 år. Sidste sæson gik jeg på DGI østjyllands juniorhold og juniordrengeholdet i TGA. Jeg har været hjælper på børnehold i Skødstrup Gymnastikforening i 4 år.

   

 • Hold 22: Familiegymnastik med forældre (3-5 år). Tirsdag kl. 17.00-18.00 Open or Close

  2018 Familiehold   2018 Familiehold 2

  v/ Hanne Busk Poulsen

  Dette hold henvender sig til alle børn i 3 – 5 års alderen og deres forældre. Har I allerede gået på et almindeligt mor/far barn hold, er jeres barn endnu ikke helt klar til at gå på et hold alene, eller kunne du som forælder bare godt tænke dig at få dig rørt 1 time om ugen, få sved på panden og nyde en dejlig stund med dit barn. Så er dette lige holdet for jer.

  Vi skal med udgangspunkt i grundmotorikken synge, lege, lave rim og remser, knokle, tonse, tumle, danse og lege med småredskaber. Hver gang slutter vi af med en sej redskabsbane.

  Dette er et familiehold, hvor alle bidrager til, at det bliver en sjov og hyggelig time med gang i den. En time, hvor I nogle gange er meget sammen med jeres eget barn, men hvor aktiviteterne nu, hvor børnene er blevet ældre, også af og til lægger op til, at I laver tingene hver for sig – måske endda mod hinanden.

  Kort sagt en time, hvor alt kan ske!

  Mit største mål er, at forældre og børn får en fælles inspirerende og sjov oplevelse med gymnastik!

  Hvad vægter Hanne i gymnastikken

  Det skal være sjovt og rart at gå til gymnastik. Det vigtigste er, at gymnasten får en oplevelse af det fællesskab og den glæde, der er forbundet med at gå på et gymnastikhold. Jeg kan godt lide at skabe nogle gode rammer for bevægelse, så alle på deres niveau bliver udfordret og får sig bevæget i alle planer.

  Forventninger

  Når jeg starter et nyt hold, sender jeg altid et brev ud til alle gymnasterne, hvor jeg fortæller, hvad jeg lægger vægt på i træningen, hvordan undervisningen er bygget op, og hvilke forventninger, der er til gymnasterne. Så ved alle, hvad de møder op til.

  Hanne Busk Poulsen

  Jeg er gift, har 3 børn på 14, 18 og 20 år. Vi er alle eller har været aktive i gymnastikforeningen. Jeg er uddannet pædagog og arbejder i en integreret institution. Derudover er jeg uddannet Motorikvejleder og har adskillige kurser indenfor gymnastik. Jeg har i Skødstrup Gymnastikafdeling haft hold siden 2007, hvor jeg startede med at have mine egne børn med på holdet. Jeg har primært været instruktør for Familiehold og Børnehold 5-8 år.

   

   

 • Hold 23: Rytme 5.kl.+. Tirsdage kl. 18.30-19.30 Open or Close

  Rytmepiger

  V/ Freya Ejstrup Kongskov.

  Rytme 5 kl+ er et hold for dig, der ønsker at arbejde fokuseret med at dygtiggøre dig inden for rytmisk grundgymnastik. Træningen vil bestå af en masse forskellige elementer blandt andet indlæring af sekvenser, arbejde med håndredskaber og styrketræning. Fokus til træningen vil altid være at få sved på panden og have det sjovt sammen. 

   

  Freya Ejstrup Kongskov

  Jeg er 17 år og går i 2.g på Egaa Gymnasium. 

  Jeg har gået til dans i 5 år – alle 5 år på elitehold.
  Sidste år var jeg træner for Springmix rytme hold i Skødstrup Gymnastikforening og har tidligere gået på Bjergsnæs Efterskole, som er en gymnastikefterskole.

   
 • Hold 24: Stjernespringerne Tirsdag kl. 18.00-19.30 Open or Close

  2018 Stjernespringere   2018 Stjernespringerne 2

  v/ Sandra Højrup

  Så lykkedes det at finde en instruktør til Stjernespringerne, og vi glæder os til at byde endnu flere friske springpiger vilkommen i foreningen. 

  Stjernespringerne er et hold for piger (4.-5. klasse) der har lyst til at lave gymnastik og spring. Der vil blive lagt vægt på grundlæggende træning med styrke, balance, rotation og rulle for at opnå fornemmelse for egen krop, og på sigt at kunne udføre flotte og spændstige spring. 

  Tilmelding åbner freda d. 7/8 kl. 17.00

   

 • Hold 26: Indoor Cycling (voksne M/K). INSTRUKTØR MANGLER Open or Close

  2018 exercise bike

  v/ 

  Skødstrup gymnastik har 12 spinningcykler og en flok trofaste deltagere til holdtræning. Er du mand eller kvinde for at køre dette velfungerende hold videre, så kontakt gymnastikafdelingen hurtigst muligt. 

  Tidspunktet kan aftales efter behov.  

 • Hold 41: Hoppelopperne 5 år uden forældre. Fredag kl. 16.00-17.00 Open or Close

  2018 Hoppelopper  2018 Hoppelopper 2

  v./ Mette Knudsen

  Hoppelopperne er holdet for de 5 årige, som skal i starte i skole i 2021 og som er klar til at gå til gymnastik uden mor og far. Vi skal øve os i at slå koldbøtter og starte op på salto og vejrmøller. Vi skal træne balance og korpsspænding, stå på hovedet og stå på hænder.  Vi skal arbejde med at koordinere bevægelser til musik, og lave små rytmeserier. Og så skal vi lege og tonse, så vi bliver stærkere og klar til spring.

  Det er ikke et krav, at man har gået til gymnastik tidligere for at være en del af holdet og der er plads til både vildbasserne og de lidt forsigtige. Men man skal kunne modtage en kollektiv besked og have mod på at lave fællesaktiviteter med nye børn og voksne. 

  Ved sæsonafslutning deltager holdet i forårsopvisningen.

   

  Mette Knudsen
  Dette er mit 4 år som Hoppelopinstruktør og mit 8 år som instruktør på diverse småbørnshold. Praksiserfaringen er gennem årerene blevet suppleret med diverse inspirationskurser i leg, bevægelse og spring for de mindste. For mig er bevægelsesglæde og fællesskabet det sjoveste ved gymnastikken, hvilket jeg heldigvis kan dele med min yngste søn på 10 år, som ofte er med som minihjælper på holdet. Ud over instruktørgerningen er jeg også formand for Skødstrup gymnastikafdeling. 

   

 • Hold 43: Stjernestøv. Dans/rytme 1.-2. klasse. Tirsdag kl. 16.00-17.00 Open or Close

   

  2018 Brug til Rytmelopperne

  v. Agnes Hübertz Brekne

  Dette er et hold for 1. og 2. klasser der elsker sjov og dans. 

  Vi danser til forskellig musik fra de nyeste hits og mgp til disney og de helt gamle klassikere. Vi skal selvfølgelig give den maks gas og danse en hel masse, og der bliver også tid til sjov og forskellige lege. 

  Holdet egner sig til begyndere såvel som øvede dansere. Vi tager udgangspunkt i lette koreografier så alle kan være med uanset niveau. 

  Vi håber, at holdet er noget for dig!


  Agnes Hübertz Brekne

  Jeg er 16 år og skal starte på gymnasiet efter sommerferien. Det er min anden sæson som instruktør i gymnastikforeningen med holdet "Stjernestøv". Jeg har gået på Let’s dance i otte år og har danset både showdance og moderne hiphop. Jeg ser frem til nogle sjove og super hyggelige dansetimer med jer.

 • Hold 44: Springdrengene 2. - 6. klasse. Onsdag kl. 17.45-19.15 Open or Close

  2018 Springdrengene 3. 5. kl.    2018 Springdrengene 4    

  v/ Axel Vølcker

  Er du dreng, går i 2. til 6. klasse og har lyst til at lære spring helt fra bunden - eller har du gået til spring før, så kom med på vores hold. Vi laver forskellig sjov opvarmning til god musik og leger nogle sjove lege - nogen gange også sørøverleg. Og så skal vi lave redskabsbaner med forskellige springopstillinger, bl.a. forlæns & baglæns salto, vejrmøller, araberspring og flik-flak.

  Målsætning er at have det rigtig sjovt med springgymnastik – at styrke motorikken og få større armmuskler – og at vise respekt for og tage hensyn til hinanden.

  Forventninger til den enkelte dreng

  • at kunne forstå og modtage en fælles besked

  • at være motorisk alderssvarende

  • at kunne fokusere på springindlæring

  • at der ikke er behov for særlige hensyn

   Trænerteamet forbeholder sig ret til at give den enkelte gymnast en pause af kortere eller længere varighed, hvis reglerne i gymnastiksalen ikke overholdes.

   

  Axel Vølcker:

  Har været instruktør på drengehold igennem en længere årrække og er meget engageret i at lære drengene noget spring – og at de har respekt for andre børn og voksne.

   

  2018 Springdrengene 3. 5 kl. 3   2018 Springdrengene 3. 5. kl. 2

   

 • Hold 45: Cross-Fit Onsdag kl. 19.30-20.30 og lørdag kl. 09.00-10.00 Open or Close

   cross fit 1      cross fit 2

   v./Christian Froejk 

   

  Med udgangspunkt i Crossfit verdenen træner vi udholdenhed, høj puls og styrke.

  Træningen består af en række øvelser og serie fra Crossfit, der varierer fra gang til gang.

  Der vil altid være mulighed for skalering af øvelserne. Alle kan være med, så længe man kan lide hård træning.

  Se mere om hvad vi laver og hvem vi er på: https://www.facebook.com/Skødstrup-X-fit-331775873612076/

   

  Vi træner både onsdag og lørdag.

   

 • Hold 46: Zumba - Dance Fitness. Onsdag kl. 19.30-20.30 Open or Close

  hold46

  v/ Lucy Moli

  Holdet er for alle aldre og alle niveauer. Zumba Fitness / Dance fitness er til dig, som ønsker at blive strammet lidt op. Du behøver ikke at kunne danse for at deltage. Det er den traditionelle Latinsk dance tilsat lidt ekstra krydderi, som giver stor fedtforbrænding. Der er fokus på alle store muskelgrupper (knæ, arme, hofte mave, ryg, baller og lår), samtidig med at pulsen kommer op. Vi danser forskellige stilarter som samba, cumbia, regueton, Merengue, rumba, cha cha cha, og forskellige dansestile: Jive, Rock'n, Twist, Disco osv.

  Du glemmer, at du motionerer, får pulsen op og sved på panden med masse af energi til glad musik og kommer i super godt humør. For dig som døjer med knæ, hofte og lænd, vil du have mulighed for at få indflydelse på din led-bevægelighed i træningen.

  Jeg glæder mig til at danse Zumba og dance fitness med unge som ældre.

  Lucy Moli:

  Lucy er certificeret ZumbaFitness - og Dance Fitness- instruktør.

 • Hold 48: Open or Close

     

   

 • Hold 61: Spilopperne 2-4 år med forældre. Torsdag kl. 16.00-17.00 Open or Close

  2018 Spilopperne   2018 Spilopperne 2

  v/ Jannie Thorup

  Spilopperne

  På Spilopperne er nærvær og samarbejde i højsædet. Der bliver lagt vægt på at styrke og udvikle barnets grundmotorik igennem et legende univers, hvor der bliver inddraget elementer, som barnet kender fra for eksempel Ramasjang eller Disney universet og selvfølgelig altid til god musik. Ved hjælp af gentagelser tages der hånd om alle og dannes tryghed og udvikling for den enkelte.  

  Et let kendskab til forskellige for øvelser til springgymnastikken bliver også introduceret igennem da mange lege og øvelser, vi skal lave. 

  Instruktørbeskrivelse

  Jannie Thorup er instruktør på Spilopperne. Hun har holdt et års pause fra børnegymnastik, men har ellers 5 års erfaring i gymnastikforeningen, som børneinstruktør. Jannie er 35 år, uddannet pædagog og har selv to piger på 8 og 10 år. Udover Spilopperne er Jannie instruktør på Naturtræning.

  For Jannie er det vigtigt, at alle føler sig velkomne på holdet og at der er plads til forskellighed og til udvikling for alle. Godt humør og nærvær er i fokus på Jannies hold.

 • Hold 62: Mandehørm. Tirsdag kl. 19.30-20.30 Open or Close

  v Morten Vestergaard og Emil Rindom Andersen

   

  Mandehørm er holdet for dig, som godt ved du burde træne, men ikke får det gjort.

  Vi tager udgangspunkt i funktionel træning med inspiration fra crossfit og gymnastikken. Der suppleres med boldspil, udstræk, konkurrencer samt hygge/hørm. Øvelserne kan skalleres så alle kan være med hvad enten du er sværvægt/fluevægt, ung/gammel. Der er garanteret sved på panden og god stemning

  Vi håber der er opbakning til at deltage i Xtreme-Mandehørm løbet i september. Det er helt frivillig og ikke et krav for holdet.

   

 • Hold 63: Springpigerne 2.-3. kl. Onsdag kl. 16.30-17.45 Open or Close

  2018 Springpigerne 2   2018 Springpigerne

  v/ Gitte Refsgaard og Heidi Vindbæk Andersen

  Holdet er for piger i 2. og 3. Klasse, der er vilde med rytme og spring.

  Vi vil styrke grundøvelser som vejrmøller, håndstand og ophop.  I løbet af året bygger vi på med flik flak og salto mm.

  Grundstenene bliver smidighed, styrke og samarbejde. Hver måned vælger vi en øvelse, der får særlig opmærksomhed, som vi også lægger op til, at børnene leger videre med udenfor gymnastiksalen.

  Vi forventer at barnet kan tage imod en kollektiv besked og er indstillet på holdsport.

  Vores største mål er succesoplevelser for hvert enkelt barn, og derfor er der plads til børn på flere niveauer.

   

  Gitte Refsgaard og Heidi Vindvæk Andersen

  Begge bor i skødstrup med deres familier og har været aktive instruktører i Skødstrup Gymnatik i en årrække. 

   

   

   

 • Hold 64: Motionsboksning Open or Close

  motionsboksning

   

  v/ Bjarke Tornbjerg

  Holdet er både for drenge og piger, mænd, kvinder, øvede og nybegyndere.

  Træningen vil være inspireret af rigtig boksetræning, med mange af de elementer, som indgår traditionel boksetræning. Konditionstræning, koordinationstræning, styrketræning, sjipning, boksning på sandsæk samt let tekniktræning i slag på plethansker. Træningen vil være hård og sjov og kan tilpasses alle niveauer. Det kræver blot at du møder op i behageligt tøj og med lysten til at få sved på panden og komme i god form.

  Bjarke Tornbjerg

  Mit navn er Bjarke. Jeg er 38 år gammel og har selv trænet boksning i 10 år. Efter jeg stoppede med rigtig boksetræning har jeg haft motionsboksehold i Fitness World over en årrække i Aarhus og Valby.

   

 • Hold 65: Open or Close

  motionsboksning

  v/ Bjarke Tornbjerg

  Holdet er både for mænd og kvinder, øvede og nybegyndere. Holdet her er målrettet de voksne træningslystne fra 20+ år og opefter.

  Træningen vil være inspireret af rigtig boksetræning, med mange af de elementer, som indgår traditionel boksetræning. Konditionstræning, koordinationstræning, styrketræning, sjipning, boksning på sandsæk samt let tekniktræning i slag på plethansker. Træningen vil være hård og sjov og kan tilpasses alle niveauer. Det kræver blot at du møder op i behageligt tøj og med lysten til at få sved på panden og komme i god form.

  Bjarke Tornbjerg

  Mit navn er Bjarke. Jeg er 38 år gammel og har selv trænet boksning i 10 år. Efter jeg stoppede med rigtig boksetræning har jeg haft motionsboksehold i Fitness World over en årrække i Aarhus og Valby.

   

 • Hold 66: Movement, Rytme og Dans 3. - 4. klasse. Torsdag kl 17.30 - 18.30 Open or Close

  2018 Brug til Stjernedrys

  v. Sara Graulev Rasmussen

  Er du vild med at ryste kroppen, grine, øve fede moves og bare at fyre den maks af?

  Så er Movement lige noget for dig! Her er der fokus på at lave de fedeste koreografier, få pulsen op, men ikke mindst at få et smil på læben.

  Vi danser forskellige stilarter, som bla. Hip Hop og showdance.

  Du behøver ikke at være erfaren danser for at være med, hvis bare du har mod på at lære noget nyt, skabe et fælleskab og give den gas!

  Vi håber super meget, at du har lyst til at være med på en fed sæson med os på Movement.

   

  Sara Graulev Rasmussen

  Sara er 19 år gammel og går i gymnasiet. Hun har danset hele sit liv på flere forskellige danseskoler - bla. Planum, Dance Action og Let’s Dance. Hun har tidligere været instruktør i Skødstrup Gymnastik for Mini Crew før efterskoleophold, men giver den nu gas med Movement!

   

 • Hold 67: Dans, dans, dans (voksne kvinder). Torsdag kl. 20.00-21.30 Open or Close

  2018 Torsdagsdans   2018 Torsdagsdans 2 1 

   v/ Annie Bahnson

   Det her er holdet for dig, der kan lide at bevæge dig til musik, og som synes, at det er supersjovt at lave serier og masser af koreografi.

  Vi kombinerer dansetrin fra mangeforskellige genrer blandt andet salsa, reggaeton, funk, disko, jazzballet og rytmiskgymnastik. Vi laver både lette serier, som vi bruger til opvarmning og længere lidt merekomplicerede serier, som vi finpudser og viser til forårsopvisningen.

  Vi er et legende hold, der godt tør prøve ting af. I koreografierne kan du forvente alt mellem at rulle rundt nede på gulvet og være i spring oppe under loftet, og vi tager gerne
  hele salen i brug og arbejder med rum og retning. I opvarmningen kan du forvente, at vi kommer hele kroppen igennem, og det kan også foregå ved forskellige lege eller stikbold.


  Du slipper heller ikke for den ledeste styrketræning, der måske vil give dig baller af stål og ternet mave eller bare meget ømme muskler fredag morgen!


  Vi er et socialt hold, der mindst en gang om måneden slutter af med en snak og en drik i cafeen. Og i år har du mulighed for at tage med holdet til landsstævne i Svendborg i juli 2021. Nærmere info om og tilmelding til Landsstævne følger i løbet af sæsonen. 


  Grib chancen og dans dig glad og varm hver torsdag aften, så bliver der solskin selv på den mest triste og grå novemberdag!.


  Målgruppe: Kvinder ca. 25+

   

  Annie Bahnson:

  Har været instruktør på dette hold gennem en årerække. Anni er uddannet folkeskolelærer, men arbejder nu med ord og bevægelse gennem sit dynamiske forfatterskab. Hun har både trænet børn og voksne i Skødstrup. Der er krudt i Anni og altid fart over feltet på en uformel måde.

 • Hold 72 - De små, men rå. 1,5 - 3 år med forældre. Søndag kl. 9.00 - 10.00 Open or Close

  hand 838975 640

  v/ skiftende instruktører 

  De små, men rå er gymnastik målrettet de mindste.

  Fokus er på fællesskabet mellem barn og forældre, hvor vi sammen skal hoppe, synge, kravle, løbe, klatre, rulle, snurre og balancere. Samtidig skal vi sammen finde glæden ved bevægelse til musik, lære kroppen at kende og styrke samarbejdet gennem brug af småredskaber. Målet er at styrke barnets grundmotorik og give forældrene lidt sved på panden.
   
  På dette hold er der plads til at alle er med på deres egne præmisser, men børnene skal kunne gå selv og kunne (eller lære at) indgå i instruktørstyrede aktiviteter.
   
  De små, men rå ledes af 4 forskellige instruktører, som skiftes til at stå for træningen. Timernes opbygning vil være den samme, så børnene bliver trygge i, hvordan man går til gymnastik. Vi starter med fælles leg og bevægelse til musik, tonser på redskaber i midten af timen og slutter af igen fælles for at finde ro, inden vi siger farvel.

   

  Instruktørteamet er Joan Ilsøe, Mette Engelsbrecht, Vicki Dannemand og Sidsel Oksbjerg. Til sammen har trænerteamet over 10 års erfaring som børne- og familieholdstrænere i Skødstrup gymnastik.

   

 • Hold 73: Tumletroldene 3-4 år med forældre. søndag kl. 10.00-11.00 Open or Close

   2018 Tumletroldene 1   2018 Tumletroldene 2

  v. Skiftende instruktører

  Holdet er for børn, som kan lide at have det sjovt samtidig med at de får brugt deres krop. Vi skal hoppe på et ben, tumle, snurre og klatre i ribben. Vi skal øve os i at slå kolbøtter, lave sjov til musikken og lege med faldskærm. Målet er at styrke barnets grundmotorik og give forældrene lidt sved på panden.  
   
  Hold 2 (holdets navn) ledes af 4 forskellige instruktører, som skiftes til at stå for træningen. Timernes opbygning vil være den samme, så børnene bliver trygge i, hvordan man går til gymnastik. Vi starter med fælles leg og bevægelse til musik, tonser på redskaber i midten af timen og slutter af igen fælles for at finde ro, inden vi siger farvel.
   
  Trænerteamet er Joan Ilsøe, Mette Engelbrecht, Vicki Vindelbo og Sidsel Oksbjerg. Til sammen har trænerteamet over 10 års erfaring som børne- og familieholdstrænere i Skødstrup gymnastik.

   

   

 • Naturtræning - Træning, leg og tons udenfor. Onsdag kl. 19.00 - 20.00 Open or Close

  2018 Naturtræning   2018 Naturtræning 2

   
  v/Jannie Thorup
  Træningsperioede fra . 12/8 - 7/10
   
  Træning i det fri styrker vores fysiske og psykiske velvære!

  Slip alle bekymringer og kom med udendørs.

  Ophold i naturen mindsker stress og udbrændthed, så hvis du mangler ny energi, er dette tilbud lige noget for dig.
  Vi bruger naturen og byens udendørsarealer som træningssal og arbejder med koordination, balance og styrke ved hjælp af stubbe, træer og grene.

  Sammen oplever vi, hvad motion i naturen gør for vores livskvalitet og velvære.

  Mødested: Asfaltbanen ved MIdtpunKtet (Basketbane ud for Café F&F)

   

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.