Nedenstående beskrivelser er for kommende sæson 2022-2023. Ret til ændringer forbeholdes. 

Vi glæder og til at se dig. 

Mangler du et hold i Skødstrup Gymnastik? Kan du bidrage til at få nye hold stå, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klik på et holdnavn for beskrivelse

 • Hold 01: Old Stars (seniormotion) - sommergymnastik. Mandag kl. 15.45-16.45 Open or Close
  GRATIS TILBUD TIL ALLE ÆLDRE I 8541 og omegn v. Maybrit V. Nielsen. 
  Vi mødes hver mandag kl. 15.45 ved glasindgangen ( 1. gang d. 17.4.23) ved MidtPunktet
  Vi starter med at gå en lille opvarmings tur i området omkring MidtPunktet og laver derefter små lette, stående øvelser. Ved regnvejr har vi mulighed for at komme ind i 
  multisalen. 
  Husk praktisk tøj og fodtøj 
  KOM FRISK -tag vennen, veninden eller naboen med - INGEN TILMELDING 
   

   

   

 • Hold 01: Old Stars (Seniormotion). Mandag kl. 15.45 - 17.15 Open or Close

   

   

   

   

   

   

   

   

  v/ Maybrit Vorbjerg Nielsen

  Der arbejdes med grundgymnastik, hvor alle kroppens muskler vil blive rørt i et afbalanceret tempo og styrke til god og glad musik. Vi bruger forskellige småredskaber som elastikbånd, redondobold m.m. Har du behov for flere kræfter, større overskud, fornyet livsmod og velvære, så er det lige holdet for dig.

  Efter den fysiske træning går vi i caféen eller mødelokalet og synger en sang eller to, får noget information, fortæller en lille historie eller vits og får os et forhåbentligt godt grin. Den sidste mandag i måneden vil der være gratis kaffe/te til hyggen.

  Ingen aldersbegrænsning.

  Maybrits holdning til gymnastik:

  God og grundig undervisning, hvor hele kroppen skal bruges fra top til tå, ved at kombinere forskellige stilarter inden for idræt, bl.a. legemomenter. Det skal først og fremmest være sjovt, socialt og svedende at gå til gymnastik!

   

  Maybrit Vorbjerg Nielsen:

  Alder 60 år, er uddannet sygeplejerske, gift, 3 voksne børn og bor i Løgten. Har gået til gymnastik siden 4 års alderen, ledet børnehold fra 14 års alderen, elev på Ollerup Gymnastik Højskole 1981-82, gået på diverse rytmehold i Aarhus og Skødstrup. Været medlem af gymnastikbestyrelsen i 17 år, haft dameholdet 'All over' i 14 år og seniorgymnastik i over 10 år. Maybrit har løbende deltaget på inspirationskurser i dans, funk, redondobold, pilates, yoga & senior idræt mm.

 • Hold 02: Springbanditterne, mix 1. - 2. klasse. Onsdag kl. 16.00 - 17.00 Open or Close

  2018 Brug til springdrenge 1. 2

  v/ Janni Yde Jensen og Jens Rimestad

  Går du i 1. - 2. klasse efter sommerferien og har du lyst til at komme og springe og lege, så er dette hold noget for dig.
  Vi skal øve os på forskellige spring som håndstand, vejrmøller, kraftspring, salto og flere andre spring på måtte, trampolin og airtrack. Udover det skal vi lege, lave styrkeøvelser, øve balancen og have det rigtig sjovt med hinanden.

  Vi glæder os til at lære nye børn at kende og til mange gode oplevelser med en flok glade gymnaster.

  Hilsen Janni og Jens

  Janni Yde Jensen
  Jeg bor i Skødstrup med min mand og tre drenge på 8, 11 og 13 år. Er uddannet og arbejder som lærer, underviser blandt andet i idræt. Har trænet Springbanditter de sidste 4 år. Har tidligere trænet både mor/far/barn-hold, spring-rytme og voksenhold i aerobic i det midtjyske. Ser frem til en ny sæson, hvor vi skal give den gas og ikke mindst vise hvor dygtige vi er blevet til marts.

  Jens Rimestad

  Jeg bor i Skødstrup med min kone og 2 piger på 8 og 11. Jeg har været instruktør i Skødstrup gymnastikforening 1 år og deltaget i kurser i spring og springmodtagelse. Tidligere har jeg været træner og ungdomskonsulent i Århus 1900 atletik og motion.

 • Hold 03: Damemotion. Mandag kl. 17.00-18.15 Open or Close

   

   

   

   

   

  v/ Anni Jacobsen

  Kom og vær med på et hyggeligt damemotionshold. I får helt sikkert rørt og styrket alle musklerne i hele kroppen.

  Vi løber sjipper og får pulsen op. Roler, redondobold, elastikker, små håndvægte er med til at variere indholdet af timen.

  Til sidst slapper vi af i 12 min. Vi hygger og spiser sammen 2 gange i løbet af sæsonen.

  Man bliver glad og i godt humør af motion. Kom og vær med, så du selv kan opleve det. 

   

  Anni Jacobsen

  Anni har haft hold i Skødstrup Gymnastik i 30 år. De seneste mange år for dette damemotionisthold. 

 • Hold 04: Skødstrupspringerne - 5. kl+. Instruktør mangler! Open or Close

  Vi mangler en instruktør for at holdet kan komme op at køre. Så kunne der mon så ikke være én eller to, som kunne tænke sig at stå for at planlægge træning en gang om ugen?

  Form og indhold er I selv med til at sætte rammerne for, men vi har hårdt brug for, at nogen melder sig på banen, hvis holdet skal op at stå.
  Kunne det være noget for dig, så tøv ikke med at sende en mall til os på 8541gymnastik@gmail.com

   

 • Hold 05: Puls, step & styrke. Tirsdag kl. 19.15 - 20.30 Open or Close

  v/ Dorthe Præstegaard

  Har du lyst til at få pulsen op, styrke din krop, udfordre dig selv og blive i godt humør til god musik, så er dette holdet for dig.

  Vi starter timen med balancetræning og en god opvarmning på stepbænken, så vi kan få pulsen lidt op og musklerne i gang.

  Så skal kroppen tones med styrketræning med kroppens egen vægt eller redskaber som bodybar, redondobold eller elastik. Der vil være pulssekvenser på stepbænken mellem styrketræningsøvelserne, så pulsen holdes oppe. Til slut igen lidt balance og en god udstrækning, så vi kan holde musklerne smidige. Det hele til god musik og med godt humør.

  Der er plads til alle - nybegyndere, øvede, unge, gamle, tykke, tynde, kvinder og mænd.... Det vigtigste er godt humør og lyst til at røre sig. 

  Vi ses!

  Dorthe Præstegaard:  

  Dorthe har været step-bodytoning-instruktør de sidste 8 sæsoner, både vinter og sommer. Før det var hun instruktør for de 5-årige Hoppelopper. Dorthe finder det udfordrende og sjovt at lære noget fra sig, som man i mange år selv har dyrket på forskellige hold. God træning med godt humør er nøgleordene.

   

 • Hold 21: Familiegymnastik med forældre (3-5 år). Instruktør manger! Open or Close
  Vi mangler en instruktør for at holdet kan komme op at køre. Så kunne der mon så ikke være én eller to, som kunne tænke sig at stå for at planlægge træning en gang om ugen?
  Form og indhold er I selv med til at sætte rammerne for, men vi har hårdt brug for, at nogen melder sig på banen, hvis holdet skal op at stå.
  Kunne det være noget for dig, så tøv ikke med at sende en mall til os på 8541gymnastik@gmail.com

   

 • Hold 23: Rytme 6.kl.+. Instruktør mangler! Open or Close

  Vi mangler en instruktør for at holdet kan komme op at køre. Så kunne der mon så ikke være én eller to, som kunne tænke sig at stå for at planlægge træning en gang om ugen?

  Form og indhold er I selv med til at sætte rammerne for, men vi har hårdt brug for, at nogen melder sig på banen, hvis holdet skal op at stå.
  Kunne det være noget for dig, så tøv ikke med at sende en mall til os på 8541gymnastik@gmail.com

   

 • Hold 24: Supergirls 3.-4. kl. Torsdag kl. 17.30-18.45. Open or Close

  2018 Stjernespringere   2018 Stjernespringerne 2

  v./ Elsebeth Haarup Rasmussen, Pernille Brændstrup Kjær og Helle Claudi Stisager

  Holdet er for piger i 3. og 4. klasse, der er vilde med rytme og spring. Vi vil styrke grundøvelserne som vejrmøller, hovedstand, håndstand og ophop. Grundstenene på holdet bliver rytme, teknik, smidighed, styrke og samarbejde, mens vi har det sjovt. Vi vil give de forskellige øvelser særlig fokus i en længere periode, så pigerne bliver fortrolige med dem. Vi forventer, at pigerne kan modtage en kollektiv besked og er indstillede på at indgå i samarbejdet på et gymnastikhold. Vores mål er, at alle på holdet får succes i øvelserne uanset niveau.

  Elsebeth Haarup Rasmussen
  Bor i Skødstrup med sin familie. Har tidligere været aktiv som gymnast og instruktør. Elsebeth var instruktør for Supergirls i sæsonen 2021/2022.
   
  Pernille Brændstrup Kjær
  Bor i Skødstrup med sin familie. Har tidligere været aktiv som gymnast. Pernille var instruktør for Supergirls i sæsonen 2021/2022 
   
  Helle Claudi Stisager
  Bor i Skødstrup med sin familie. Har tidligere været aktiv som gymnast men ikke i Skødstrup Gymnastik.
   
   
  Vi har derudover to dygtige unge medhjælpere, Amalie og Johanne..

   

 • Hold 25: Stjernedrys. Dans/rytme 2.-3. klasse. Tirsdag kl. 16.00-17.00 Open or Close

   v/ Sofie Lynggaard Kjær og Victoria Fredensborg

  Dette er et hold for 2. og 3.klasse, der godt kan lide at danse, give den gas og have det sjovt.

  Vi danser til en masse forskellig musik fra MGP, til de nyeste hits og de gamle klassikere. Vi skal selvfølgelig fyre den max af, samtidig med at vi har det sjovt og får et godt fællesskab. Der vil også være lege og hygge.

  Holdet egner sig til helt nybegyndere, såvel som de lidt mere øvede dansere. Vi tager udgangspunkt i koreografier, som alle kan være med til.

  Vi håber, at holdet er noget for dig!

  Sofie Lynggaard Kjær

  Jeg er 14 år og bliver 15 år lige om lidt. Jeg starter i 9. Klasse på Skødstrup skole efter sommerferien. Jeg har været gymnastik træner i 3 år. Jeg er selv en gymnast, og har derfor lavet rytme i mange år. Jeg har aldrig selv gået til dans, men glæder mig til at fyre den maks af sammen med jer, til træningerne og til den årlige forårs opvisningen.

  Victoria Fredensborg

  Jeg er 14 år gammel, bliver 15 i slutningen af efteråret. Jeg starter i 9. Klasse på Skødstrup Skole efter sommerferien. Jeg har været hjælpetræner 1 år før i tiden, og det elskede jeg virkelig. Jeg har selv gået til dans i 7 år. Jeg glæder mig mega meget til at fyre den af, både til de kommende træninger, men også den årlige opvisning. 

   

   

 • Hold 26: Sjov, leg og bevægelse, piger 4-5 kl., tirsdag kl. 16.30-17.30 Open or Close
  v./ Trine Tornbjerg
   
  Hvis du kan lide at have idræt i skolen - bare kun med piger - så er dette holdet for dig. Vi skal have det sjovt og hyggeligt med leg og bevægelse - men også have pulsen op.
  Indholdet vil være forskellige fangelege, boldspil, lege,  styrketræning med din egen kropsvægt og nogle gange slutte af med massage og afslapning. Jeg vil præsentere jer for mange forskellige aktiviteter, men I får også lov til at fortælle hvad I synes kunne være sjovt - så vi kan supplere med nogle af jeres ideer.
   
  Trine Tornbjerg

  Jeg er 45 år og uddannet lærer. Jeg har undervist i idræt siden 2005, har selv dyrket meget sport hele livet og synes det er sjovt.

   
 • Hold 31: Badutspringerne (0. klasse). Onsdag kl. 17.00-18.00. Open or Close

     2018 Badutspringerne 2   2018 Badutspringerne

  v/ Janne Kjær 

  Er du efter sommerferien en af de seje 0. klasser og har du lyst til at hoppe højt og vende med hovedet nedad, så er Badutspringerne holdet for dig. Fokus er først og fremmest på at have det sjovt, mens vi sammen bliver bedre til at holde balancen, spænde i kroppen og koordinere forskellige bevægelser. Vi vil arbejde på, at vi alle bliver så seje som muligt, til at stå på hovedet og hænder, slå vejrmøller, lave ruller, salto og mange flere krumspring. 

  Uanset om du har gået til gymnastik før eller ej, er du velkommen, så længe du kan modtage en kollektiv besked og har lyst til at udfordre dig selv.

  Ved sæsonafslutning deltager holdet i forårsopvisningen, som er en rigtig festdag 

  Holdet er selvfølgelig uden mor eller far.?

  Janne Kjær 

  Jeg har været træner for Stjernespringerne 3.-4. klasse i 4 år, men efter et års pause vender jeg nu tilbage til gymnastikforeningen, fordi jeg savner den energi og livsglæde, der er forbundet med at være træner. Succeskriterierne for mig er, at børnene glæder sig til træningen, og at det enkelte barn udvikler sig i det tempo, der er rigtigt for dette.  Når et barn lykkes og ”vokser”, er det ren plus på min egen energi-konto. 

  Privat bor jeg i Skødstrup med min mand og 2 døtre, som begge er hjælpetrænere på holdet. Og så har vi også en lille Vaffel-vovse     

  Hjælpetrænere 

  Vi er så heldige at have hele 4 hjælpetræner på holdet i år. Camilla, som går i 10. klasse på Laursens Realskole, Sofie, som går i 7.D på Skødstrup skole, Nanna, der går i 7.A på Skødstrup skole og Anna P, der går i 6.A ligeledes på Skødstrup skole.
  Hvis nogen gik på Hoppelopperne i sidste sæson, kender I Sofie og Anna P, som var hjælpetrænere på holdet. Camilla og Nanna har også erfaring, som hjælpetrænere fra andre hold i Skødstrup gymnastikforening, så I er i meget trygge hænder.

 • Hold 41: Hoppelopperne. 5 år uden forældre. Mandag kl. 17.00-18.00 Open or Close

  2018 Hoppelopper  2018 Hoppelopper 2

  v./ Mette Knudsen og Mie Kvorning

  Hoppelopperne er holdet for de 5 årige, som skal i starte skole i 2023 og som er klar til at gå til gymnastik uden mor og far. Vi skal øve os i at slå koldbøtter og starte op på salto og vejrmøller. Vi skal træne balance og korpsspænding, stå på hovedet og stå på hænder.  Vi skal arbejde med at koordinere bevægelser til musik, og lave små rytmeserier. Og så skal vi lege og tonse, så vi bliver stærkere og klar til spring.

  Det er ikke et krav, at man har gået til gymnastik tidligere for at være en del af holdet og der er plads til både vildbasserne og de lidt forsigtige. Men man skal kunne modtage en kollektiv besked og have mod på at lave fællesaktiviteter med nye børn og voksne. 

  Ved sæsonafslutning deltager holdet i forårsopvisningen.

   

  Mette Knudsen
  Dette er mit 6. år som Hoppelopinstruktør og mit 10. år som instruktør på diverse småbørnshold. Praksiserfaringen er gennem årene blevet suppleret med diverse inspirationskurser i leg, bevægelse og spring for de mindste. For mig er bevægelsesglæde og fællesskabet det sjoveste ved gymnastikken, hvilket jeg heldigvis kan dele med min yngste søn på 11 år, som ofte er med som minihjælper på holdet. Ud over instruktørgerningen er jeg også formand for Skødstrup gymnastikafdeling. 

  Mie Kvorning

  Jeg er helt ny som træner i Skødstrup gymnastikafdeling, men har sammen med mine to børn været gymnast på diverse mor-far-barn-hold gennem de sidste 5 år. 

  Jeg har selv lidt erfaring med gymnastik fra tidligere og elsker alt slags bevægelse og leg, hvilket jeg glæder mig til at skal dele med alle de søde børn.
   
   

  ..

 • Hold 43: Stjernestøv. Dans/rytme 0.-1. klasse. Torsdag kl. 16.00-17.00 Open or Close

   

  2018 Brug til Rytmelopperne

  v/ Laura Ciuksyte

  Går du i 0.-1. Klasse og kan du godt lide at danse, så passer du perfekt til dette hold.
  Vi leger både lege, danser og har det sjovt til den fedeste musik.
  Vi glæder os til at se dig hver torsdag kl. 16:00-17:00

  Laura Ciuksyte:

  Jeg bor i Skødstrup med min mand og vores to drenge på 14 og 12, samt en pige på 7. Jeg har ikke tidligere vært instruktør/træner men har arbejdet for Skødstrup dagtilbud i to år og elsker at have kontakt med børn. Det er viktigt for mig at de har det sjovt mens de lærer at bruge deres krop at være sammen. 

  Alba - hjælpetræner:

  Jeg er 14 år og starter i 8 klasse på Skødstrup skole efter sommerferien. Jeg har tidligere været hjælpetræner på en flere gymnastikhold her i foreningen. Jeg danser selv i Let’s Dance og har gjort det i nogle år. Jeg er også selv tidligere springgymnast. Jeg glæder mig til at lære fra mig og til at fyre den af med jer.

   

 • Hold 44: Springdrengene 2. - 5. klasse. Onsdag kl. 18.00-19.30 Open or Close

  2018 Springdrengene 3. 5. kl.    2018 Springdrengene 4    

  v/ Axel Vølcker

  Er du dreng, går i 2. til 5. klasse og har lyst til at lære spring helt fra bunden - eller har du gået til spring før, så kom med på vores hold. Vi laver forskellig sjov opvarmning til god musik og leger nogle sjove lege - nogen gange også sørøverleg. Og så skal vi lave redskabsbaner med forskellige springopstillinger, bl.a. forlæns & baglæns salto, vejrmøller, araberspring og flik-flak.

  Målsætning er at have det rigtig sjovt med springgymnastik – at styrke motorikken og få større armmuskler – og at vise respekt for og tage hensyn til hinanden.

  Forventninger til den enkelte dreng

  • at kunne forstå og modtage en fælles besked

  • at være motorisk alderssvarende

  • at kunne fokusere på springindlæring

  • at der ikke er behov for særlige hensyn

   Trænerteamet forbeholder sig ret til at give den enkelte gymnast en pause af kortere eller længere varighed, hvis reglerne i gymnastiksalen ikke overholdes.

   

  Axel Vølcker:

  Har været instruktør på drengehold igennem en længere årrække og er meget engageret i at lære drengene noget spring – og at de har respekt for andre børn og voksne.

   

  2018 Springdrengene 3. 5 kl. 3   2018 Springdrengene 3. 5. kl. 2

   

 • Hold 45: Cross-Fit. Onsdag kl. 19.30-20.30 og lørdag kl. 09.00-10.00 Open or Close

   cross fit 1      cross fit 2

   

  v./Christian Frøjk 

  Med udgangspunkt i Crossfit verdenen træner vi udholdenhed, høj puls og styrke.

  Træningen består af en række øvelser og serie fra Crossfit, der varierer fra gang til gang.

  Der vil altid være mulighed for skalering af øvelserne - bare man kan lide hård træning.

  Se mere om hvad vi laver og hvem vi er på: https://www.facebook.com/Sk%C3%B8dstrup-X-fit-331775873612076

   

  Vi træner både onsdag og lørdag.

   

 • Hold 46: Zumba - Dance Fitness. Onsdag kl. 19.30-20.30 Open or Close

  hold46

  v/ Lucy Moli

  Holdet er for alle aldre og alle niveauer. Zumba Fitness / Dance fitness er til dig, som ønsker at blive strammet lidt op. Du behøver ikke at kunne danse for at deltage. Det er den traditionelle Latinsk dance tilsat lidt ekstra krydderi, som giver stor fedtforbrænding. Der er fokus på alle store muskelgrupper (knæ, arme, hofte mave, ryg, baller og lår), samtidig med at pulsen kommer op. Vi danser forskellige stilarter som samba, cumbia, regueton, Merengue, rumba, cha cha cha, og forskellige dansestile: Jive, Rock'n, Twist, Disco osv.

  Du glemmer, at du motionerer, får pulsen op og sved på panden med masse af energi til glad musik og kommer i super godt humør. For dig som døjer med knæ, hofte og lænd, vil du have mulighed for at få indflydelse på din led-bevægelighed i træningen.

  Jeg glæder mig til at danse Zumba og dance fitness med unge som ældre.

  Lucy Moli:

  Lucy er certificeret ZumbaFitness - og Dance Fitness- instruktør.

 • Hold 62: Mandehørm. Tirsdag kl. 19.30-20.30 Open or Close

  v/ Morten Vestergaard og Morten Petterson

  Mandehørm er holdet for dig, som godt ved du burde træne, men ikke får det gjort.

  Vi tager udgangspunkt i funktionel træning med inspiration fra crossfit og gymnastikken. Der suppleres med boldspil, udstræk, konkurrencer samt hygge/hørm. Øvelserne kan skalleres så alle kan være med hvad enten du er sværvægt/fluevægt, ung/gammel. Der er garanteret sved på panden og god stemning

   

 • Hold 64: Motionsboksning. Tirsdag kl. 20.30-21.30 eller torsdag kl. 19.30-20.30. Open or Close

  motionsboksning

   

  v/ Bjarke Tornbjerg

  Holdet er både for drenge og piger, mænd, kvinder, øvede og nybegyndere.

  Træningen vil være inspireret af rigtig boksetræning, med mange af de elementer, som indgår traditionel boksetræning. Konditionstræning, koordinationstræning, styrketræning, sjipning, boksning på sandsæk samt let tekniktræning i slag på plethansker. Træningen vil være hård og sjov og kan tilpasses alle niveauer. Det kræver blot at du møder op i behageligt tøj og med lysten til at få sved på panden og komme i god form.

  Bjarke Tornbjerg

  Mit navn er Bjarke. Jeg er 40 år gammel og har selv trænet boksning i over 10 år. Efter jeg stoppede med rigtig boksetræning har jeg haft motionsboksehold i Fitness World over en årrække i Aarhus og Valby.

   

 • Hold 66: Movement, Rytme og Dans 4. - 5. klasse. Instruktør mangler! Open or Close

  Vi mangler en instruktør for at holdet kan komme op at køre. Så kunne der mon så ikke være én eller to, som kunne tænke sig at stå for at planlægge træning en gang om ugen?

  Form og indhold er I selv med til at sætte rammerne for, men vi har hårdt brug for, at nogen melder sig på banen, hvis holdet skal op at stå.
  Kunne det være noget for dig, så tøv ikke med at sende en mall til os på 8541gymnastik@gmail.com

   

 • Hold 67: Forstadsfunk (voksne kvinder). Torsdag kl. 19.00-20.30 Open or Close

  2018 Torsdagsdans   2018 Torsdagsdans 2 1 

   v/ Annie Bahnson

   Det her er holdet for dig, der kan lide at bevæge dig til musik, og som synes, at det er supersjovt at lave serier og masser af koreografi.

  Vi kombinerer dansetrin fra mange forskellige genrer blandt andet salsa, reggaeton, funk, disko, jazzballet og rytmiskgymnastik. Vi laver både lette serier, som vi bruger til opvarmning og længere lidt mere komplicerede serier, som vi finpudser og viser til forårsopvisningen.

  Vi er et legende hold, der godt tør prøve ting af. I koreografierne kan du forvente alt mellem at rulle rundt nede på gulvet og være i spring oppe under loftet, og vi tager gerne hele salen i brug og arbejder med rum og retning. I opvarmningen kan du forvente, at vi kommer hele kroppen igennem, og det kan også foregå ved forskellige lege eller stikbold.


  Du slipper heller ikke for den ledeste styrketræning, der måske vil give dig baller af stål og ternet mave eller bare meget ømme muskler fredag morgen!


  Vi er et socialt hold, der mindst en gang om måneden slutter af med en snak og en drik i cafeen. Grib chancen og dans dig glad og varm hver torsdag aften, så bliver der solskin selv på den mest triste og grå novemberdag!.


  Målgruppe: Kvinder ca. 25+

   

  Annie Bahnson:

  Har været instruktør på dette hold gennem en årerække. Annie er uddannet folkeskolelærer, men arbejder nu med ord og bevægelse gennem sit dynamiske forfatterskab. Hun har både trænet børn og voksne i Skødstrup. Der er krudt i Annie og altid fart over feltet på en uformel måde.

 • Hold 71: Tumlingerne. (familiegymnastik 1,5-3 år med forældre). Open or Close

  v/ Anette Hove Joensen og Line Kjær

  Her får du/I et hold for de små og deres forældre. Der bliver fokus på bevægelse, leg, dans, hop og spring. Alle kan være med! Det gælder kun om at have det sjovt. 

  Holdet ledes af 2 forskellige instruktører, som skiftes til at stå for træningen. Timernes opbygning vil være den samme, så børnene bliver trygge i, hvordan man går til gymnastik. Den første del af timen vil der være en aktivitet, hvor vi bruger forskellige småredskaber og musik. I den anden halvdel laver vi en bane med de lidt større redskaber, hvor man kan tonse rundt og bruge det sidste energi. 

  Line Kjær

  Line har selv været gymnast i Skødstrup Gymnastik og været instruktør af flere omgange. Line har sin søn på 2 år med på holdet. 

  Annette Hove Joensen

  Anette er ligeledes selv aktiv i Skødstrup Gymnastik og har været instruktør i flere år på forskellige børne- og familiehold.

   

   

   

 • Hold 72: De små, men rå. 1,5 - 3 år med forældre. Søndag kl. 9.00 - 10.00 Open or Close

  hand 838975 640

  v/ Joan Ilsø, Ann Mari Christensen og Martin Havn

  De små, men rå er gymnastik målrettet de mindste.

  Fokus er på fællesskabet mellem barn og forældre, hvor vi sammen skal hoppe, synge, kravle, løbe, klatre, rulle, snurre og balancere. Samtidig skal vi sammen finde glæden ved bevægelse til musik, lære kroppen at kende og styrke samarbejdet gennem brug af småredskaber. Målet er at styrke barnets grundmotorik og give forældrene lidt sved på panden.
   
  På dette hold er der plads til at alle er med på deres egne præmisser, men børnene skal kunne gå selv og kunne (eller lære at) indgå i instruktørstyrede aktiviteter.
   
  De små, men rå ledes af 3 forskellige instruktører, som skiftes til at stå for træningen. Timernes opbygning vil være den samme, så børnene bliver trygge i, hvordan man går til gymnastik. Vi starter med fælles leg og bevægelse til musik, tonser på redskaber i midten af timen og slutter af igen fælles for at finde ro, inden vi siger farvel.

  Instruktørteamet er Joan Ilsø, Ann Mari Christensen og Martin Havn. 

   

 • Hold 73: Tumletroldene, 3-4 år med forældre. søndag kl. 10.00-11.00 Open or Close

   2018 Tumletroldene 1   2018 Tumletroldene 2

  v/ Joan Ilsø, Ann Mari Christensen og Martin Havn

  Holdet er for børn, som kan lide at have det sjovt samtidig med at de får brugt deres krop. Vi skal hoppe på et ben, tumle, snurre og klatre i ribben. Vi skal øve os i at slå kolbøtter, lave sjov til musikken, lege med faldskærm og meget andet. Målet er at styrke barnets grundmotorik og give forældrene lidt sved på panden.  
  Tumletroldene ledes af 3 forskellige instruktører, som skiftes til at stå for træningen. Timernes opbygning vil være den samme, så børnene bliver trygge i, hvordan man går til gymnastik. Vi starter med fælles leg og bevægelse til musik, tonser på redskaber i midten af timen og slutter af igen fælles for at finde ro, inden vi siger farvel.
   
  Trænerteamet er Joan Ilsø, Ann Mari Christensen og Martin Havn. 

   

   

 • Ikke i brug Open or Close
 • Ikke i brug Open or Close

   

   

 • Ikke i brug Open or Close

   

   

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.