HÅNDBOLDAFDELINGEN

Støt Skødstrup Håndbold hver gang du tanker benzin.

Bestil et OK Benzinkort med vores sponsornummer eller få sponsornummeret tilknyttet dit allerede eksisterende benzin kort.
En sponsoraftale med OK og Dagli'Brugsen Skødstrup, der betyder at OK og Dagli'Brugsen Skødstrup støtter Skødstrup Håndbold med 5 øre pr. liter benzin tanket på et kort tilknyttet sponsoraftalen.
Har du ikke allerede et OK benzinkort, og opretter du et med vores sponsornummer,
så modtager vi en ekstra bonus når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort.

Jeg har ikke et OK benzinkort.

Du kan bestille dit benzinkort på OK's hjemmeside, klik her for at bestille, http://www.ok.dk/bil/stoet-lokalsporten/
husk at angive vores sponsornummer: 559315

okkort

Du kan også få tilsendt et bestillingskema, send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så sørger vi for at det kommer frem til dig.

Jeg har allerede et OK Benzinkort.

For at tilknytte dit kort til vores sponsoraftale, kan du sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
hvor du oplyser dit OK-kontonr. samt at du ønsker at få det tilknyttet vores sponsornummer: 559315

Nyhed.

Bestil el fra OK, så fordobler vi sponsorstøtten

Hvis du bestiller et OK Benzinkort, og samtidig bestiller el fra OK, fordobler vi sponsorstøtten fra 5 øre til 10 øre, hver gang du tanker. Det bliver til mange penge i løbet af et år – og det kan mærkes i klubkassen.

Det er nemt at skifte el-selskab til OK. OK tager sig nemlig af alt det praktiske vedrørende skiftet fra din nuværende leverandør.

Du kan også ringe til OK på tlf. 70102033.
Læs mere om OK og vilkår for benzinkort og el på http://www.ok.dk/

-Tak fordi du støtter Skødstrup Håndbold

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.