Med dette nummer af bladet tager vi afsked med vore fantastiske omdelere – nemlig 8. a. på Skødstrup Skole. De har nu delt 10 gange 4000 blade ud i regn og rusk, solskin og sne. Næste år deles vores blad ud af 7. z. på skolen.

Vi har fået meget få klager i år, faktisk så få, at vi i redaktionen ikke kan huske, der har været færre.

Men vi fik en henvendelse efter uddelingen af november-nummeret. Den gik på, at bladene flere gange i år har været våde, fordi de ikke var stoppet helt ned i postkassen og derfor var udsat for regnvejr.

Vore omdelere skal naturligvis sørge for at lægge bladet helt ned i postkassen, men vi hører også fra dem, at der ikke altid er plads. Det kan være gratisaviser, reklamer og andet, der fylder godt op i postkassen.

Derfor, kære læser: Kig i postkassen, så ofte du har mulighed for det, og tøm dem, så vore omdelere slipper for at mase 8541-bladet ned, når det udkommer omkring den første i måneden.

Og i øvrigt skal du ikke tøve med at kontakte os, når et blad udebliver. Eller er vådt! Mailadressen er Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Af Birger Agergaard

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (december 2018)

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.