Plantet af lokale kræfter


210419 påskelijlealle Studstrup
De flotte forårsbebudere med hvide, gullige, blå og lilla dråbeformede blomster. De fanger vores øje med de stærke farver. Krokussen står solidt plantet en halv snes centimeter over den grønvisne jord, trods den stride og kolde vind. Krokussen finder vi plantet i rabatter rundt omkring, bl.a. Grenåvej nord og i svinget Vorrevej/Segaltvej

Den trompetformede blomst – narcissen – lyser tidligt op og ses på afstand med sin intense gule farve. Påskeliljen findes ved indkørslen til Studstrup, på skråningen langs Vorrevej, Tronkærvej og stien op til Tronkærgårdsvej og langs Grenåvej i den sydlige ende.

De mange løg til forårsblomsterne langs stier og veje er plantet af lokale kræfter, og de fleste løg er leveret af Natur og Miljø indenfor de seneste år. Det gule flor på skrænten langs Vorrevej har været der i mange år.
Til sommer vil vi kunne glæde os over flora fra frøpuljen, når der dukker blomsterenge op ved Søndersø, på Engskovvænget, Løgten Østervej og måske også andre steder.

 

Af Inger Thranholm, formand for Skødstrup Fællesråd

 Læs mere i 8541 -dit lokale blads artikler her

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.