Jan Hammer med familiens hunde. Hunde er også i centrum i en af ”butikkerne” på gården.

Tekst og foto Niels Dal

”Jamen, det var da jeg fyldte 50 år for fire år siden. Jeg havde stor fest med telt i haven. Så foreslog min kone, at vi lavede en teltudlejning. Og det gjorde vi så.”

Jan Lund Hammer, som nogle vil huske fra DR1 programmet Rigtige Mænd, smiler bredt, mens vi står i hans køkken med udsigt over bugten fra Segalt.

”Vi har telte til det hele: Fødselsdagen, barnedåben, vejfesten eller den helt store firmafest med op til 300 gæster,” fortæller Jan.

Hans firma ”Den rigtige teltudlejning” leverer også totalløsninger med stole, borde, mad, øl og service. Og et populært tiltag er, at man som lejer kan levere servicet tilbage efter brug uden opvask. Den ordner Hammers firma også.

Jan har sine sønner med ombord, så det er et rigtigt familieforetagende. Jan og sønnerne sætter en ære i at levere et færdigt opstillet telt – klar til brug uden dikkedarer.

”Vi er lokale og lever af områdets tillid – og den svigter vi ikke. Er der behov for justeringer efter levering, er vi der inden for kort tid og er behjælpelige,” fortsætter Jan.

Tillid har også været mantraet i hans murervirksomhed ”Den Rigtige Murermester” gennem flere år.

Nu har han tillige udvidet denne aktivitet med trailersalg af sand, grus, granitskærver og flis fra adressen i Segalt. ”Det er en rigtig hyggelig måde at møde folk på. Vi får så lige en hyggesnak om kundernes projekter,” beretter Jan og klapper hundene.

Det med hundene
Nå ja – hundene: Jans aktive hustru Annemarie har også en virksomhed under ”teltdugen” i Segalt.

I en længe på gården driver fruen firmaet ”Det Rigtige Hundeluftertøj” med lækkert udstyr til hunde og deres ejere – og foder til de firbenede.

Annemarie har tidligere kun solgt sit sortiment på udstillinger og skuer – men har altså nu udvidet med webshop.

Jo, der er hundeglam og gang i den i Segalt.

Det’ Hammer hammerfedt…..

Læs mere i februarnummeret af 8541

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.