Judith Midtgaard er uddannet pædagog og driver desuden firmaet udviklingscoach.dk

Af Niels Dal

Sådan udtales det.

Coachee – sådan staves det.

Og coachee er man, når man gæster en coach.

Sådan én er Judith Midtgaard på Solvænget i Løgten. Helt præcist udviklingscoach.

”En coach kan hjælpe med at finde vejen frem til målet. Vel at mærke med individets egne og iboende ressourcer. Simpelthen får sluppet potentialet løs. Det kan være i forbindelse med karriere, job, parforhold eller livet i al almindelighed,” beretter Judith.

Et forløb hos en coach kan tage udgangspunkt i ønske om nyt job, mistrivsel i nuværende arbejde eller parforhold. Der arbejdes med spørgsmål, som kan afklare det rigtige mål – og hvordan disse nås.

Det indebærer, man afklarer, hvad der står i vejen for at nå målet.

”Det er vigtigt at få stoppet en eventuel nedadgående spiral,” siger Judith.

”En værdiafklaring er essentiel. At afdække præcist: ’Hvad brænder jeg for’ er eet af de første skridt. Derefter tager vi fat på, hvad der står i vejen for at nå målet,” fortæller Judith og fortsætter:

”Vi tager afsæt i nuet – ikke i fortiden – og finder kerneressourcer, som man har i sig. Vi arbejder med at finde ud af, hvad der står i vejen for at nå målet i arbejds- eller privatlivet.”

Judith understreger, at det hele ikke er så mystisk. Coaching er snarere en proces, som mange har glæde af i ønsket om at nå et nyt mål i livet– og nå det uden at gamle tankemønstre står i vejen.

”Man kan sige, at det er lidt som at give brikkerne i puslespillet en ny ramme, for at brikkerne kan give det rigtige resultat” slutter Judith.

Læs hele martsnummeret 2022

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.