Lene Høj - 10 år som zoneterapeut i Skødstrup.

Af  Niels Dal Foto privat

Der er virkelig hyggeligt og god energi når man træder inde i klinikken hos Lene Høj.

Her praktiserer hun en bred vifte af behandlinger i ”Det lille gule hus” med en støt voksende kundeskare. Hendes klinik har faktisk 10 års jubilæum 1. juni, som fejres med en uformel reception.

I 1993 blev hun uddannet som FDZ zoneterapeut og efterfølgende tog hun en muskulær zoneterapi overbygning.

Lene har gennem årene udvidet paletten en del. Ja, faktisk en hel del.

”Erfaring, nysgerrighed og samfundets og mine klienters øgede anerkendelse af det lidt alternative har inspireret mig til mere. Således har jeg for nylig været gennem en kinesiologigrundeuddannelse” fortæller Lene.

Tankefeltterapi, som er effektiv bl.a. i behandlingen af afhængigheder, fobier, traumer er også i værktøjskassen hos Lene Høj.

”I mine behandlinger kan også indgå øreakupunktur, kostvejledning og ikke mindst mindset coaching, der kan afhjælpe stress, angst og depression” siger Lene.

Jamen, bladets udsendte reporter bliver helt overrumplet og spørger, om man virkelig som klient kommer gennem ’hele møllen’.

Den vigtige balance
Lene Høj slår en mild latter op og forklarer:

”Ikke nødvendigvis, men hvis jeg med zoneterapibehandlingen mærker ubalance af den ene eller anden slags – fysisk eller mentalt – hos min klient, har jeg også muligheden for at trække på de forskellige teknikker og ad den vej være med til at skabe balance. Smerter og ømhed er tegn på ubalance i kroppen, ligesom stress og bekymringer er også ubalancer”.

Det er vigtigt for Lene, at hendes klienter går fra klinikken med en god fornemmelse i kroppen.

Lene forklarer videre, at hun er Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Det gør hendes ydelser tilskudsberettiget gennem almindelige sundhedsforsikringer og sygesikringen Danmark. Mange ved desværre ikke, at zoneterapi er tilskudsberettiget i disse ordninger og det er ærgeligt, da folk allerede har betalt for behandlingerne.

Positiv og venlig energi er der masser af i klinikken på Grenåvej 690 i Skødstrup.

Læs hele majnummeret 2022 på PDF

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.