Af Niels Dal

Ibens Hundehus er udvidet. Både i areal, sortiment og faglighed.Indehaver Teddi Holst Sørensen fortæller: ”Vi er blevet godt modtaget siden åbningen i 2021,og kundernes efterspørgsel er øget. Både hvad angår hundeartikler og klipning og trimning af hunde”.

Tidligere koncentrerede Teddi sig i hundesalonen om mindre hunderacer.

"Men den strategi holdt ikke,” siger Teddi og ler. ”Jeg har fået Peter Højmark Christensen med ombord i salonafdelingen. Han er som jeg selv uddannet hundefrisør.”

Fordoblingen af kyndige klippe-og trimmehænder i salonen har gjort, at Ibens Hundehus nu har meget kort ventetid på klipninger og trimninger.

Samtidig kan nu både små og store hunderacer ekspederes. Også arealet er der dobbelt op på. Butikken er nu udvidet til godt 200 m2i et tidligere lagerlokale på Bytorvet.

Formentlig den største butik
Og sortimentet er fulgt med: ”Vi har lyttet til vores kunders ønsker og er nu formentligt den største hundespecialbutik i landet,” fortæller Peter.

Efter et kig eller rettere flere rundt i det hyggelige lokale må man give ham ret. Foder, liner, klippe-og trimmeudstyr, legetøjog hundebeklædning. Alt sammen sat snorlige op og ind imellem flankeret af små og store porcelænsfigurer. Selvfølgelig hundefigurer.

”Vi køber lidt hver gang vi får mulighed for det,og rare kunder kommer også af og til med en lille hundefigur til vores udsmykning,” fortæller Teddi.

Læs hele martsnummeret 2023 på PDF

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.