Har du været forbi Margueritten Grill inden for de seneste dage? Sandsynligvis er den væk! Men for bøfsandwich-elskere og grillfanatikere er trøst at hente: I starten af det nye år vil der stå en ny og dobbelt så stor grillrestaurant, som byder på nyheder.

Du skal heller ikke sulte i ventetiden: Mens der bygges, er der stadig åbent i et midlertidigt setup på parkeringspladsen.

Ny ejer
Margueritten Grill blev overtaget af Henrik Harmsen for omkring et år siden. Henrik bor i Egå med sin familie og har været restauratør igennem 25 år.

Margueritten ver0. Det sker både med respekt for det gode gamle, men der bliver også mere take-away direkte fra en luge, flere siddeplader og mere effektiv betjening, siger Henrik Harmsen.

”Vi ønsker at skabe et spisested/take-away med fokus på gode råvarer, hvor det meste er lokalt og lavet fra bunden. Desuden kvalitet i betjeningen, hvor personalet gør sig umage med at sørge for ensartethed og servicen er i top,” fortæller han i en pressemeddelelse.  

”Stort set alt på menuen er dansk. F.eks. krogmodnet dansk oksekød i burgerne, lokale gårdkartofler og selv vores nuggets er lavet af dansk gårdkylling,” siger Henrik Harmsen.

Et af de nye tiltag er, at Margueritten får en afdeling med flødeis.

Følg med i processen

Du kan følge byggeriet via Facebookprofilen– ”Margueritten Grill ano 2018”.

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (november 2019)

 

Af Birger Agergaard

Foto Thomas Nykrog

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (november 2019)

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.