Skødstrup Tandklinik har ansat en ekstra tandlæge og har nu åbent for nye patienter. Den nye tandlæge er Anne Tøttrup, der har syv års erfaring som tandlæge i privat praksis.

Plads til nye patienter
Udvidelsen skyldes væksten i lokalområdet og ønsket om at kunne tage flere af de mange borgere i området ind som patienter. ”Vi har længe ønsket at få flere kræfter til nye patienter,” siger tandlæge og medejer Daniel Vikjær. ” Det har vi fået med Anne, der allerede er godt i gang og er blevet meget positivt modtaget af både nye og gamle patienter.”

Let adgang
Klinikken ligger centralt nær bus og Letbane på Grenåvej 728, og den lette adgang er der mange patienter, der sætter pris på. ”Vi oplever, at mange tilflyttere til området er glade for at kunne komme til tandlæge tæt på og kunne gå, cykle eller parkere gratis lige uden for døren,” siger tandlæge og medejer Tina Kjær Bagai.

Fokus på kvalitet
Anne Tøttrup er glad for stillingen: ”Jeg bor selv i området og var det med det samme fristet, da Tina og Daniel søgte en kollega. Det er dejligt at arbejde et sted, hvor der er fokus på, at smilet skal holde hele livet og at kvaliteten altid er i fokus i behandlinger og valg af materialer.”

 

TAndlæge Anne tøtttrup TAndlæge Daniel Sebastian Vikjær Tandlæge Tina Kjær BagaiAf Niels Dal. Foto Skødstrup Tandklinik

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (feb 2020) 

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.