”At modtage en pakke fra Minimala er som at modtage en gave. Det er tydeligt, at produkterne er nøje udvalgt, og at der ligger hjerte bag webshoppen.”
Sådan lyder en af 14 meget positive anmeldelser på Trustpilot af Skødstrup nyeste webshop Minimala, som har bæredygtighed som grundprincip. Det princip har kunderne taget godt imod, fortæller indehaverne.


Mininala er startet af ægteparret Sandra og Mette Korshøj Pedersen, der flyttede til Skødstrup for to år siden. De gør da også en dyd ud af personlig betjening, kundebrevet er håndskrevet, og kunder må rigtig gerne selv hente varen hos parret på Lauritshøj, så man sparer unødvendig transport. Nogle gange hopper iværksætterne selv på cyklen og afleverer hos kunden.
For mange af kunderne er indtil videre lokale. Mette fortæller, at shoppen er i opbygningsfasen med omkring 100 varenumre, og de får løbende nye leverandøraftaler. De begyndte tidligt i år med på at indkøbe varer, og i foråret startede shoppen.
Uden plastic og kemi
Både Sandra og Mette har fuldtidsjobs ved siden af, men en meget stor del af fritiden og alle weekender går med at bestille, pakke og aflevere varer, samt lave markedsføring og være på de sociale medier.
Sandra fortæller om konceptet:
”Varerne er bæredygtige, og vi bruger meget tid på at udvælge varerne og vurdere, hvordan de er produceret. Der skal for eksempel ikke være plastic eller kemi i nogen af vore varer.”
Sortimentet omfatter ting til køkkenet, ting til børn, velværeprodukter og så videre.
Skulle det for eksempel være en genanvendelig køkkenrulle af bambus?

Af Birger Agergaard Foto privat

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (august 2020)

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.