MØD NYE MENNESKER-arrangementet på Det Franske Hjørne søndag den 21. august blev en stor succes. 120 deltagere nød det gode vejr og de lækre pizzaer i smukke omgivelser på Holmegaard bag Margueritten og fik talt med nye og gamle venner og bekendte. Det var egentlig meningen, at man skulle kunne spille fodbold, petanque og meget andet, men det var alt for varmt. Borde og stole blev i stedet trukket ind i træernes skygge, og der sad man så og hyggede et par timer med medbragte drikkevarer og faldt i snak med dem, der sad omkring.

Næste arrangement løb af stablen den 29. september, som var et par dage efter dette blad gik til tryk. Da vi inden snakkede med Bruno Lecanu, initiativtageren til det ikke-kommercielle arrangement, kunne han fortælle, at han havde været nødt til at lukke for tilmelding, da 90 havde købt billetter. 90 er det antal, han har plads til indendørs, og der var jo ingen garanti for ligeså flot vejr som første gang.

Tredje arrangement bliver 20. oktober 16 – 18. Konceptet er uændret: Pizza ad libitum på Det franske Hjørne for 40,- per deltager. Drikkevarer medbringer man selv. Hvis du/I kunne tænke jer at være med, er det bare at melde sig til, før også dette arrangement er fuldtegnet. Send med Mobile Pay 40,- per person til 2627 9026 senest onsdag den 16. oktober. Skriv dit eget navn i meddelelsesfeltet. Beløbet viser hvor mange personer, du tilmelder.

Tekst og foto: Thomas Nykrog

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (oktober 2019)

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.