Byfest med fællesløb ”Løgten Løbet” i 8541 flyttes til fredag den 20. august


Som så meget andet i denne tid påvirker coronasituationen igen i år vores lokale Byfest med Fællesløb. Som de fleste nok er klar over, måtte vi jo desværre aflyse arrangementet sidste år. Og igen i år driller den generelle sundhedssituation også arrangementet, da vi på nuværende tidspunkt ikke ved om det bliver muligt eller hvilke restriktioner vi skal håndtere for at afholde en byfest med et motionsløb rundt i byen.
Arrangementet har stor betydning for byens butikker, og vi tror også, at alle jer byens borgere med stor fornøjelse vil deltage og mødes med venner og bekendte. Vi vil derfor gå langt for ikke at aflyse arrangementet igen i år, men selvfølgelig kun så langt som det er sundhedsmæssigt forsvarligt.
Derfor har vi valgt at udsætte arrangementet til fredag 20. august fremfor den 3. fredag i juni, som traditionen normalt byder.
Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes henstillinger og gennemfører kun arrangementet, såfremt det bliver muligt. Da mange andre arrangører af festivaler og sportsbegivenheder går og venter på restriktioner ved genåbning af Danmark, håber vi snart der kommer en udmelding vi kan begynde at planlægge efter og åbne op for tilmelding til løbet. Følg derfor med her i bladet og på Facebook i den kommende tid
Vi håber på en god og festlig byfest med fællesløb i trygge rammer.

Af Peter Carlsen, Erhver8541, og Steen Hermansen, Styregruppen for Byfest med fællesløb

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad 

 

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.