I flere år har vi savnet byens juletræ. Nu genoptager Lions Club Skødstrup traditionen med et juletræ på Bytorvet, eller mere præcist på P-pladsen ved Siloetten.
Træet doneres, som også tidligere, af Vosnæsgård og vil blive tændt lørdag den 28. november kl. 15:00.

Adventsmarked på Torvet AFLYST
I forbindelse med at juletræet tændes, vil Lions holde et lille adventsmarked på pladsen overfor Bytorvet.
Lørdag den 28. november (som er dagen før første søndag i advent), vil der være salg af adventskranse, inden- og udendørs dekorationer og andet julepynt, fra kl. 11:00 - 15:00.
Der vil også være mulighed for at varme sig på pølser, varm kakao og gløgg fra den flotte gamle pølsevogn.
Som ved alle andre Lions´ arrangementer går 100 procent af overskuddet til velgørende formål lokalt, nationalt eller internationalt, så kom og lad os se om, der er basis for en ny tradition - og støt samtidig Lions humanitære indsats.

Covid19 ændrer næsten alt, men julen består.

Jul i Skrald Skovridergård
Lions Skødstrup har i mere end 50 år afholdt det traditionelle julemarked 'Jul i Skrald Skovridergård' med juletræssalg og familiehygge i de fantastiske omgivelser ved baneoverskæringen mellem Løgten og Hornslet.
Det agter vi at fortsætte med, men det bliver med tvungen fornyelse, idet vi tilretter os for at leve op til myndighedskrav og anbefalinger.
Vi flytter lidt rundt på aktiviteter, og flere bliver flyttet udendørs, så vi kan sikre, at alle vores besøgende kan føle sig godt tilpas og trygge trods smittesituationen.
Så velkommen til ”Jul i Skrald Skovridergård” lørdag den 12. og søndag den 13. december kl. 10 til 16.

 

Vi glæder os til at se jer alle på Bytorvet og i Jul i Skrald Skovridergård.
Vi fortæller mere om selve Jul i Skrald Skovridergård i 8541-bladets december-nummer.

Af Kristen Overgaard, Lions Club Skødstrup

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (november 2020)

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.