År 2020 med Covid-19 har ændret meget i vores liv, og tilbage i foråret var det desværre også naturligt, at vi aflyste Byfest 8541 med Fællesløb (Løgtenløbet) i juni måned. I styregruppen havde vi set frem til at gentage succesen tilbage fra sidste år med en kombination af Løgtenløbet, underholdning og Street Food samt Open By Night med åbne butikker. Vi håber det bliver muligt næste år.

Det forudsætter selvfølgelig, at det er forsvarligt, og at et eventuelt forsamlingsforbud til den tid tillader det. Men vi i Styregruppen håber det er muligt, og tror også på vi er mange i byen som har lyst og interesse i at mødes.

Tror du også på det, så sæt kryds i kalenderen fredag den 18. juni 2021

Løgtenløbet er en rundstrækning Grenåvej - Bøgehøj - Segaltvej - Vorrevej på i alt 2,60 km, som man kan vælge at løbe 1, 2 eller 3 gange til henholdsvis 2,60 km, 5,20 km eller 7,80 km. Man vil også kunne tilmelde sig i kategorien Walk, hvor man går den samme runde på 2,60 km.

Flot medalje til alle deltagere i Løgtenløbet
Vi har fået specialfremstillet en rigtig flot medalje sponseret af Djurslands Bank. Heldigvis 1000 medaljer uden årstal, så dem håber vi kan udleveres til en masse aktive deltagere til næste år.
Byfest fællesløb medalje

Vi kan bruge din hjælp
For at få arrangeret Byfest 8541 med fællesløb er vi en lille gruppe frivillige, der godt kan bruge flere til at hjælpe os i planlægningen:
● I planlægning til foråret kan vi godt bruge én til at hjælpe med markedsføring på Facebook og artikler i bladet 8541.
● En løbskoordinator – vi har overblik over opgaverne, men brug for hjælp med at forberede og sikre alt håndteres korrekt.
● En handymand til at koordinere det praktiske omkring afspærring, opsætning og nedtagning på dagen.
Derudover skal vi på selve dagen også bruge en masse frivillige på løbsruten og til andre praktiske opgaver af et par timers varighed. Er du interesseret må du gerne kontakte os på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og skriv hvad du er interesseret i at hjælpe med samt oplys dit navn og mobilnummer.

Få information og spred budskabet
Du kan følge med på Facebook, søg på ”Byfest 8541 med Fællesløb” eller ”Løgtenløbet” og del gerne budskabet, så alle reserverer den 18. juni næste år. Vi håber på rigtig mange vil tilmelde sig Løgtenløbet og andre vil bakke op om årets byfest i 8541. Spørgsmål kan rettes på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Billedtekster:
(medalje) Heldigvis er medaljen uden årstal, så den kan også bruges næste år.

(løbet) I 2019 deltog over 700 i Løgtenløbet, og hvis coronaen tillader det, kommer der også en masse deltagere næste år. (foto Hans-Jørgen Krickhahn)

Af Steen Hermansen, styregruppen for Byfest 8541 med fællesløb

Læs mere i 8651 -dit lokale blad (november 2020=

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.