8541-området savner i den grad lejeboliger målrettet modne familier og par, hvor børnene er ved at flyve fra reden og havearbejde ikke regnes som en fornøjelse.


Arealet er ikke stort, men godt udnyttet. I stedet for at bruge mange, dyre kvadratmeter på en uskøn parkeringsplads, har man bygget en underjordisk parkeringskælder med nedkørselsrampe nederst til venstre i billedet og elevator op til gadedørsniveau. Billedet er taget 8. marts, før området var færdigt.
Allerede når du drejer ind for at parkere din bil ved rækkehuset på Bondehaven 4, bliver du husket på, at din nye bolig er lidt ud over det sædvanlige: Mens du kører ned ad rampen, aflæses din nummerplade, elektronisk og porten til den underjordiske parkeringskælder glider op og lader dig køre hen til den p-plads, som tilhører dit hus. Kælderen rummer et par ekstra parkeringspladser, som kan lejes, hvis I har to biler. Gæster kan fra rampen dreje til venstre og benytte en ekstra, overdækket parkeringsplads. Har du indkøb med, behøver du ikke slæbe dem op fra kælderen. Der er elevator.

De 11 rækkehuse på Bondehaven 4 er på 145 m2 og ens indrettet: I stueplan er der tre værelser, bryggers med vaskesøjle, et depotrum og et badeværelse. En trappe fører op til første sal, hvor der er køkken, en stor stue og endnu et badeværelse. En havedør fører ud til en 14 m2 stor altan, der er øst- eller sydvendt alt efter hvilket hus, du har valgt. Der er brede plankegulve og gulvvarme og et generelt meget flot niveau på materialer og finish. Udenfor er der et 8m2 stort isoleret skur, terrasse og et lille stykke græs til hver lejlighed, samt fællesarealer.
Rækkehusene står klar ca. 1. maj, og prisen er fra 13.500 kroner om måneden. Vi fik lejligheden fremvist af www.ankersoe-bolig.dk. Der er et stort og udækket behov for leje- og ejerboliger til det modne publikum i både Skødstrup, Løgten og Studstrup. Så forhåbentlig kommer vi inden længe til at se endnu flere boliger i alle prislag til dem, der efter mange år i et stort og vedligeholdelseskrævende parcelhus er klar til at flytte i noget nemt, elegant og lækkert.

210308 Bondehaven 4 billede 2  210308 Bondehaven 4 billede 3

Tekst og foto: Thomas Nykrog

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.