Søg
Close this search box.

Skødstrup Badminton

Søndags- / familiebadminton

Søndagsbadminton i SSF

Søndagsbadminton er et tilbud til alle, som har lyst til at hygge sig med en times badminton. Du kan tilmelde dig kl. 16-17 eller kl. 17-18 eller begge dele.

1. søndag der kan bookes baner er 3. september 2023.

Så kom ung som gammel, uerfaren eller erfaren, der er plads til alle.

Husk at medbringe egne ketcher og fjerbolde.  Du skal selv sætte dit net op samt tage det ned og sætte evt. mål på plads efter brug.

Tilmelding skal ske på Holdsport.dk og prisen er 95 kr. pr. bane pr. time. Du har mulighed for at ”tilkøbe” det antal baner, du måtte ønske ved betaling.

Der er 6 baner pr time, og hver købt billet svarer til en hel badmintonbane. Ønsker man at dele en bane, så afregner man selv internt. Ønsker man at spille to timer skal man tilmelde sig aktiviteten både fra kl. 16-17 og kl. 17-18.

Hvis du ikke er medlem af  SSF,  skal du inden tilmelding oprette dig som motionist på vores hjemmeside via dette link

Herefter vil du via ny Holdsport profil under profilindstillinger kunne tilknytte din profil til et eksisterende hold. Dette gøres ved at trykke på find hold og indtaste Skødstrup som klubnavn og motionist som holdnavn. Når din anmodning er godkendt, vil du have adgang til at kunne booke baner søndag.

Er du allerede medlem af  SSF tilknytter du bare din Holdsport profil til holdet som beskrevet ovenfor.

Har du ikke fået booket på Holdsport hjemmefra, så er det muligt at betale via mobilpay ID:734464 på dagen i hallen. Det er dog tilmelding efter først til mølle princippet, så du vil kunne risikere at komme forgæves, hvis banerne er solgte på Holdsport.

Som udgangspunkt er søndagbadminton hver søndag undtaget skoleferierne, der kan dog forekomme aflysninger. Har man betalt, får man selvfølgelig sine penge refunderet ved aflysning. Ligeledes kan der også forekomme åbning ekstra ordinært i en skoleferie i fald vil aktiviteten selvfølgelig være oprettet i holdsport.

Tidspunktet for søndags badminton kan en sjældent gang i mellem ændre sig, hvis der f.eks. skal afvikles dagsturneringer i hallen. En sådan ændring vil du blive adviseret om på Holdsport i god tid.

Ved eventuelle spørgsmål kan du kontakte: Tina Kragelund på 29240290 eller Lone Mols Kabell på 28196195