Søg
Close this search box.

Hold 31: Badutspringerne (0. klasse). Onsdag kl. 16.00-17.00.

2018 Badutspringerne 2

      2018 Badutspringerne

v./ Mie Kvorning og Nella Henriksen

Er du efter sommerferien en af de seje 0. klasser og har du lyst til at hoppe højt og vende med hovedet nedad, så er Badutspringerne holdet for dig. Fokus er først og fremmest på at have det sjovt, mens vi sammen bliver bedre til at holde balancen, spænde i kroppen og koordinere forskellige bevægelser. Vi vil arbejde på, at vi alle bliver så seje som muligt, til at stå på hovedet og hænder, slå vejrmøller, lave ruller, salto og mange flere krumspring. 

Uanset om du har gået til gymnastik før eller ej, er du velkommen, så længe du kan modtage en kollektiv besked og har lyst til at udfordre dig selv.

Ved sæsonafslutning deltager holdet i forårsopvisningen, som er en rigtig festdag 

Holdet er selvfølgelig uden mor eller far.?

Mie Kvorning

Jeg glæder mig til at skulle hoppe, danse, lege og lave alle mulige sjove ting med alle Badutspringerne i år. Sidste sæson var min debut som træner i Skødstrup gymnastikforening og jeg har valgt at træne Badutspringerne i år, da min datter skal være på holdet”

Nella Henriksen

Jeg bor i Skødstrup med min mand og to børn, en pige på 6 år og en dreng på 1,5 år. Jeg arbejder til dagligt med kommunikation og formidling og er af natur glad, udadvendt og snakkende. Det er min første sæson som træner og jeg glæder mig meget til at badustspringe med jeres børn. 

Relaterede artikler

Majbrit Oddershede Pedersen
Kultur

Du så ikke Majbrit

Da TV 2 i sommer viste miniserien ”Balladen om kolonihaven”, spillede en 8541-borger en vigtig rolle. Du så hende bare ikke, for Majbrit arbejdede bag kameraet.

Klar, parat, snart start!
Sport & Fritid

Byfest og motionsløb i sommersol og hedebølge

Af Margrethe Krogh Thusgaard. Fotos Hans-Jørgen Krickhahn Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, og fredag den 16. juni 2023 kunne kun bekræfte dette gamle ordsprog:

Sport & Fritid

Nyt: Kvindefodbold i Skødstrup

Af Margrethe Krogh Thusgaard. Foto Thomas Nykrog Hver torsdag aften mødes en flok unge kvinder på græsbanerne bag Skødstrup Skoles legeplads for at spille fodbold.