Søg
Close this search box.

Hold 31: Badutspringerne (0. klasse). Onsdag kl. 16.00-17.00.

default image

      2018 Badutspringerne

v./ Mie Kvorning og Nella Henriksen

Er du efter sommerferien en af de seje 0. klasser og har du lyst til at hoppe højt og vende med hovedet nedad, så er Badutspringerne holdet for dig. Fokus er først og fremmest på at have det sjovt, mens vi sammen bliver bedre til at holde balancen, spænde i kroppen og koordinere forskellige bevægelser. Vi vil arbejde på, at vi alle bliver så seje som muligt, til at stå på hovedet og hænder, slå vejrmøller, lave ruller, salto og mange flere krumspring. 

Uanset om du har gået til gymnastik før eller ej, er du velkommen, så længe du kan modtage en kollektiv besked og har lyst til at udfordre dig selv.

Ved sæsonafslutning deltager holdet i forårsopvisningen, som er en rigtig festdag 

Holdet er selvfølgelig uden mor eller far.?

Mie Kvorning

Jeg glæder mig til at skulle hoppe, danse, lege og lave alle mulige sjove ting med alle Badutspringerne i år. Sidste sæson var min debut som træner i Skødstrup gymnastikforening og jeg har valgt at træne Badutspringerne i år, da min datter skal være på holdet”

Nella Henriksen

Jeg bor i Skødstrup med min mand og to børn, en pige på 6 år og en dreng på 1,5 år. Jeg arbejder til dagligt med kommunikation og formidling og er af natur glad, udadvendt og snakkende. Det er min første sæson som træner og jeg glæder mig meget til at badustspringe med jeres børn. 

Relaterede artikler

En morgen på badebroen i Studstrup. Bente Mikkelsen.
Sport & Fritid

Farver i Folkehuset

Kursisterne på FOF-holdet ”Tegning og Maling” udstiller på ny deres flotte billeder på Folkehusets/Rosenbakkens Gallerigang. Kunstværkerne er hængt op sidst i maj og kan ses

De fire tennisbaner er omkranset af et skovlignende areal, der vil kunne udnyttes bedre. (foto Hans-Jørgen Krickhahn)
Sport & Fritid

Tennisanlægget: Hvem kan bruge 14.000 kvadratmeter?

Af Birger Agergaard Helt centralt i Løgten-Skødstrup, med indkørsel fra Ny Studstrupvej, ligger tennisanlægget med fire baner, flere petanquebaner, et ”klubhus” og et bevokset areal

John Sabalic
Sport & Fritid

Skødstrup-mand vinder VM-guld i Mexico

58-årige John har været lærer i Rønde i 23 år og har boet i Skødstrup lige så længe. Han spiller bordtennis i første division, men han har også været tiltrukket af det mere rå ping pong og fik op til VM i Mexico skrabet så mange sponsor-kroner sammen, at han kunne tage af sted.