Søg
Close this search box.

Fortjent frivilligpris til Nicolai Holm

Helt fortjent fik Nicolai Holm Rasmussen fra SSF Fodbold den nyindstiftede frivilligpris fra AGF. Det glæder bestyrelsen i Skødstrup Fodbold, som havde indstillet den initiativrige næstformand, træner og fodboldskoleleder til prisen.

I indstillingen hed det blandt andet:

”Nicolai har et helt uovertruffet engagement i Skødstrup Fodbold, og det er de færreste der forstår, hvordan han kan have overskud til en så stor arbejdsindsats i frivilligt arbejde.

Nicolai er som det første ungdomstræner i klubben og har været det i 13 år, siden han selv var 14 år gammel. Pt. er han cheftræner for klubbens U15 drenge og U19 drenge.

Mest beundringsværdig er Nicolais arbejde med klubbens egen årlige fodboldskole.

Nicolai har været med fra fodboldskolens begyndelse i 2007 og har været leder af fodboldskolen siden år 2010. Det er en fodboldskole med enorm succes. Skolen er vækstet fra 45 deltagere i 2007 til, at der de sidste flere år har været omkring eller over 200 deltagere.”

Indstillingen, som remser en række andre af Nicolais initiativer og indsatser op, slutter med:

”Alt i alt er Nicolai er fantastisk 27-årig gut, som de sidste 10-12 år givet så meget til klubben, at det nærmest er ubeskriveligt, hvor stor betydning han har haft for Skødstrup fodbold. På denne baggrund indstilles han til Frivilligprisen 2019.”

”I Skødstrup Fodbold synes vi naturligvis, at det er fuldt fortjent, at Nicolai hædres med denne pris,” siger bestyrelsen.

Udover den store ære til Nicolai, modtager klubben træningsudstyr fra Hummel til en værdi af 25.000 kr.

AGF: Fokus på de frivillige

Af Birger Agergaard

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (oktober 2019)

AGF har indstiftet prisen for at sætte fokus på det frivillige arbejde og påskønne de frivilliges store engagement.
”Det er den frivillige arbejdskraft og ildsjælene, der sørger for idrætstilbuddene ude i de østjyske fodboldklubber og idrætsforeninger. Det er mennesker, der gør en uundværlig indsats i deres klub eller forening,” hedder det i begrundelsen fra AGF.
En del af prisen består af fodboldudstyr fra hummel til en værdi af 25.000 kr. til Skødstrup SF.

Relaterede artikler

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.

Om vinteren træner Noah, Storm og Liv i Midtpunktet – om sommeren kan du se dem på stierne i lokalområdet.
Sport & Fritid

Tre nye mestre fra Løgten

Af Ditte Maria Andersen, børne/junior træner i Århus 1900 Inlinere 8541 fik i marts tre nye Danmarksmestre- denne gang er det i speedskating. De er