Søg
Close this search box.

Frivillig reporter til 8541

Kan du lide at skrive, fortælle og sætte en dagsorden, kan du være den person, vi skal bruge til at løfte den bedste og flotteste lokalavis i Aarhus Kommune, ja måske Danmark.

Går du med en lille journalist i maven, er lokalavisen 8541 den perfekte platform for dig at prøve kræfter med. Måske har du lyst til at lære Skødstrup-området og borgerne nærmere at kende – så er muligheden her.
8541 er et flot trykt, veletableret og respekteret blad, hvor historierne spænder lige fra verdensmesterskaber afholdt i lokalområdet, over kommunalpolitik til åbning af en ny blomsterforretning.

Måske finder du selv historierne og følger dem til dørs? Måske vil du gerne have opgaver og kontakter udleveret af redaktøren? Du vælger selv og kan også vælge at gå efter begge dele. Du er velkommen til ”bare” at levere artiklen. Så tager vores fotografer billederne. Kan du også selv illustrere med flotte fotos, så meget desto bedre. Vi står også for hjemmesiden 8541.dk samt Facebooksiden ”Borger til Borger”, hvor du også er velkommen til at udgive dine ting.

Lokalbladet 8541 er upolitisk.
Det udkommer ti gange om året i postnummer 8541, altså området Skødstrup, Løgten, Studstrup, mm nord for Aarhus. Du kan se tidligere numre af bladet på www.8541.dk i menuen Aktuelt.

Redaktionen består af otte frivillige af begge køn. Vi har et herligt sammenhold, som du bliver en naturlig del af. Du er lige velkommen, uanset hvor gammel du er.
Bladet er annoncefinansieret. Det vil være en fordel, men er ikke et krav, at du bor i området.
Du må meget gerne have lokalkendskab og være klar til at deltage i vores månedlige redaktionsmøder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt redaktør Birger Agergaard på tlf. 6130 8699 eller mail redaktor@8541.dk

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (september 2019)

Relaterede artikler