Søg
Close this search box.

Hold 02: Springbanditterne, mix 1. – 2. klasse. Onsdag kl. 17.00 – 18.00

default image

v/ Janni Yde Jensen og Anna Præstegaard

Går du i 1. – 2. klasse efter sommerferien og har du lyst til at komme og springe og lege, så er dette hold noget for dig.
Vi skal øve os på forskellige spring som håndstand, vejrmøller, kraftspring, salto og flere andre spring på måtte, trampolin og airtrack. Udover det skal vi lege, lave styrkeøvelser, øve balancen og have det rigtig sjovt med hinanden.

Vi glæder os til at lære nye børn at kende og til mange gode oplevelser med en flok glade gymnaster.

Hilsen Janni og Anna

Janni Yde Jensen
Jeg bor i Skødstrup med min mand og tre drenge på 10, 13 og 15 år. Er uddannet og arbejder som lærer, underviser blandt andet i idræt. Har trænet Springbanditter de sidste 4 år. Har tidligere trænet både mor/far/barn-hold, spring-rytme og voksenhold i aerobic i det midtjyske. Ser frem til en ny sæson, hvor vi skal give den gas og ikke mindst vise hvor dygtige vi er blevet til marts.

Anna Præstegaard:
Jeg er 15 år og går i 9. klasse. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 2 år, hvor jeg både har sprunget, lavet rytme og dans.
Jeg har været træner/hjælpetræner i Skødstrup gymnastik i 3 sæsoner, først på Hoppelopperne og de sidste to år på Badutspringerne.
Jeg glæder mig til i år både at have Springbanditterne 1.-2. kl. og 5.-6. klasse Dans/rytme.  

 

 

Relaterede artikler

Sport & Fritid

Jeg er vokset op med, at man skal hjælpe og bidrage

Lene Damsgaard er vokset op med volleyball. Hun begyndte at spille som barn på marken ved forældrenes hjem i Struer. Strå fra halmballer blev brugt til at flette det net, der adskiller de to banehalvdele, og siden har det været hendes foretrukne idræt.

Optimistjolle på vandet
Børn og unge

Hop i jollen!

Så er Jolleafdelingen i Kaløvig Bådelaug klart til sæson 2024. Vi starter op med alle holdene i ugen lige efter påske, her bliver der hver eftermiddag sejlads for alle klubbens unge sejlere

Knud Lind har været fast vørt på DR-programmet de sidste 5 år.
Kultur

600.000 lytter til Knud

Ikke mange i Skødstrup kan prale af at have en berømt stemme. Men det kan Knud Lind. Han er nemlig vært på Formiddag på 4´eren – et af DR´s mest lyttede radioprogrammer. Imponerende 600.000 danskere lytter hver dag til Knuds stemme på P4.