Søg
Close this search box.

Rene byer i Studstrup og Skødstrup-Løgten

Frivillige vil igen i år sørge for, at Skødstrup-Løgten området tager sig ud fra den flotteste side. Det sker søndag den 31. marts, hvor der er affaldsindsamlinger med udgangspunkt i Skødstrup, Løgten og Studstrup.

Krokus og påskelilje vælder frem mange steder, men desværre kæmper affald en brav kamp for at give vores fælles natur et mindre pænt udtryk. Nogle få ”grise” har benyttet det seneste år til at droppe dåser, flasker, plastic, mademballage og cigaretskodder i naturen, så andre må bruge kræfter på at samle lortet op igen.

Det sker tre steder:

  • Skødstrup (start ved Kirkemosevej 12) kl. 9-11
  • Løgten Østervej kl. 10-11
  • Studstrup (start ved Præstekravevej 48) kl. 10-12

Alle tre steder kan man møde op uden forhåndstilmelding og være med til at gøre 8541 rent igen.

Find de tre indsamlinger via siden affaldsindsamlingen.dk

 

Af Birger Agergaard
Læs mere i 8541 -dit lokale blad (april 2019)

Relaterede artikler

Cøcilie Uhre Karlsson og Olav Liengard sang og spillede for til fællessang
Kultur

Musik under blodbøgen

Den første lørdag i september blev en ny idé sendt til vejrs på Himmerig-gården i Skødstrup. En vaskeægte musikfestival.
Fra kl. 12 til kl. 21 kunne den opleves på to scener i Bofælleskabet Himmeriggårdens skønne store have, der på smukkeste vis krones af en gammel blodbøg.

Knud Lind har været fast vørt på DR-programmet de sidste 5 år.
Kultur

600.000 lytter til Knud

Ikke mange i Skødstrup kan prale af at have en berømt stemme. Men det kan Knud Lind. Han er nemlig vært på Formiddag på 4´eren – et af DR´s mest lyttede radioprogrammer. Imponerende 600.000 danskere lytter hver dag til Knuds stemme på P4.