Søg
Close this search box.

Skødstrup Pumas – et forrygende år

default image

Det har været et forrygende år i Skødstrup Pumas. Og vi er så glade for den positive opmærksomhed, vi har fået fra vore søsterafdelinger i Skødstrup Sportsforening, fra lokalområdet og ikke mindst fra de børn, der med røde kinder og koncentrerede øjne forsøger at ramme kurven med det næste skud.

Så mange tak til alle jer der støtter os, til alle jer der deler jeres oplevelser i hallen med andre, til den opbakning vi er blevet mødt af og ikke mindst til trænerne for at stille op og bruge tid på at lære børnene glæden ved basketball.

Det forgangne år i Skødstrup Pumas

Der er sket utrolig mange ting i Skødstrup Pumas siden sidste generalforsamling, hvilket betyder, at flere børn nu har muligheden for at spille basketball i 8541-området. Der er kommet flere træninger, der er kommet flere bolde, og der er kommet mange nye ansigter til. Derudover har både U12- og U10-holdene været til flere Grand Prix-stævner, og selvom det er nyt, at Skødstrup Pumas spiller mod andre hold, er det meget dygtige børn, der går til kampen med iver og sjæl.

Og vi kan både vinde og tabe kampe – uden at tabe lysten til at spille videre. Og det giver ikke bare blod på tanden til mere hos børnene og trænerne, det kan også mærkes hos den store forældreopbakning, vi har haft til hver eneste kamp. Det giver en dejlig stemning, hvilket vi i Skødstrup Pumas er meget glade for.

Det allernyeste tiltag er Nanobasket, hvor de ældste børnehavebørn nu også har mulighed for at spille basketball i en tryg atmosfære sammen med deres forældre, og det er kommet rigtig godt fra start med nogle legeglade små Pumas.

 

2018 i Skødstrup Pumas

Efter generalforsamlingen i februar måned har Skødstrup Pumas fordoblet antallet af bestyrelsesmedlemmer. En genvalgt formand og et genvalgt bestyrelsesmedlem har nu fået selskab af to nyvalgte bestyrelsesmedlemmer, og bestyrelsen ser nu således ud:

  • Formand: Heino Pust, genvalgt
  • Bestyrelsesmedlem: Jacob Elsig, genvalgt
  • Bestyrelsesmedlem: Lotte Andreasen
  • Bestyrelsesmedlem: William Ramaki

Så det er en meget stærk bestyrelse, der fortsat vil arbejde for at gøre basketball til en kendt sport i 8541 og bygge videre på de forgangne års arbejde. Og ideerne er talrige. Så man kan være helt sikker på, at man kommer til at høre mere til Skødstrup Pumas.

Fremtiden i Skødstrup Pumas byder først og fremmest på meget mere basketball i 8541-området. Basketball til træning, basketballstævner, udflugter med basketball og ikke mindst leg med basketball.

Af Heino Pust, formand for Skødstrup Pumas

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (april 2018)

Relaterede artikler

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.

Børn og unge

Glade børn giver energi på en mørk mandag

Frivillig i Skødstrup Sportsforening.

Hver mandag i vinterhalvåret står Gitte Lymann Birk sammen med sit trænerteam klar til at modtage op mod 30 børn i alderen 6-8 år til springgymnastik.