Søg
Close this search box.

Hold 67: Forstadsfunk (voksne kvinder). Torsdag kl. 19.00-20.30

default image

   2018 Torsdagsdans 2 1 

 v/ Annie Bahnson

 Det her er holdet for dig, der kan lide at bevæge dig til musik, og som synes, at det er supersjovt at lave serier og masser af koreografi.

Vi kombinerer dansetrin fra mange forskellige genrer blandt andet salsa, reggaeton, funk, disko, jazzballet og rytmiskgymnastik. Vi laver både lette serier, som vi bruger til opvarmning og længere lidt mere komplicerede serier, som vi finpudser og viser til forårsopvisningen.

Vi er et legende hold, der godt tør prøve ting af. I koreografierne kan du forvente alt mellem at rulle rundt nede på gulvet og være i spring oppe under loftet, og vi tager gerne hele salen i brug og arbejder med rum og retning. I opvarmningen kan du forvente, at vi kommer hele kroppen igennem, og det kan også foregå ved forskellige lege eller stikbold.

Du slipper heller ikke for den ledeste styrketræning, der måske vil give dig baller af stål og ternet mave eller bare meget ømme muskler fredag morgen!

Vi er et socialt hold, der mindst en gang om måneden slutter af med en snak og en drik i cafeen. Grib chancen og dans dig glad og varm hver torsdag aften, så bliver der solskin selv på den mest triste og grå novemberdag!.

Målgruppe: Kvinder ca. 25+

Annie Bahnson:

Har været instruktør på dette hold gennem en årrække. Annie er uddannet folkeskolelærer, men arbejder nu med ord og bevægelse gennem sit dynamiske forfatterskab. Hun har både trænet børn og voksne i Skødstrup. Der er krudt i Annie og altid fart over feltet på en uformel måde.

Relaterede artikler

Sport & Fritid

Stor opbakning til Skødstrup Tennisklub

Vi har haft et forrygende første halvår i Skødstrup Tennisklub med stor fremgang i medlemstallet.
Det skyldes først og fremmest de mange nye aktiviteter, som klubbens ildsjæle har sat i søen.