Fællesspisning for generationer

Fællesspisning for generationer
Maddi havde taget mor og morfar med. I midten tilbyder Steinar Stefansson fra Mad Med Mondrup mere mad.

Af Niels Dal

”Lækker mad, go’ idé, fed stemning, vi kommer igen….”
Der var mange rosende ord i lokalet til det nye spisekoncept, som ’Mad Med Mondrup’ har udviklet sammen med ’Madhuset’ på Bytorvet.

Her er der en gang om måneden en menu til en familievenlig pris. De tre madmusketerer bag ideen er Steinar Stefansson og Magnus Mondrup fra ’Mad med Mondrup’ i Løgten og Christian Bøjlund fra ’Madhuset’ lige overfor.

Maden smagte flere generationer. Tendai Tagarira underholdt med sin musik efter fællesspisningen.
Maden smagte flere generationer. Tendai Tagarira underholdt med sin musik efter fællesspisningen.

Som Steinar siger: ”Tag din partner, børn, nabo kollega eller dig selv under armen og kom og spis sammen. Der er lækker mad og vin, øl og vand og ikke mindst hyggeligt samvær. Indimellem sætter vi et tema på menuen. Måske vildtaften, skaldyr eller vegetarisk. Og af og til med lidt foredrag om vin eller måske god live musik.”Til daglig fremstiller Mad Med Mondrup fortsat maden i deres eget lokale over for Madhuset.

Først i marts, da dette blad besøgte arrangementet, var der fuldt hus. Glade smil og god stemning. Og alle generationer var repræsenteret.

Som noget nyt kan det nye makkerskab også tilbyde selskaber.

Læs hele aprilnummeret 2024 på PDF

Relaterede artikler