Har du været forbi Margueritten Grill inden for de seneste dage? Sandsynligvis er den væk! Men for bøfsandwich-elskere og grillfanatikere er trøst at hente: I starten af det nye år vil der stå en ny og dobbelt så stor grillrestaurant, som byder på nyheder.
Du skal heller ikke sulte i ventetiden: Mens der bygges, er der stadig åbent i et midlertidigt setup på parkeringspladsen.
Ny ejer
Margueritten Grill blev overtaget af Henrik Harmsen for omkring et år siden. Henrik bor i Egå med sin familie og har været restauratør igennem 25 år.
Margueritten ver0. Det sker både med respekt for det gode gamle, men der bliver også mere take-away direkte fra en luge, flere siddeplader og mere effektiv betjening, siger Henrik Harmsen.
”Vi ønsker at skabe et spisested/take-away med fokus på gode råvarer, hvor det meste er lokalt og lavet fra bunden. Desuden kvalitet i betjeningen, hvor personalet gør sig umage med at sørge for ensartethed og servicen er i top,” fortæller han i en pressemeddelelse.
”Stort set alt på menuen er dansk. F.eks. krogmodnet dansk oksekød i burgerne, lokale gårdkartofler og selv vores nuggets er lavet af dansk gårdkylling,” siger Henrik Harmsen.
Et af de nye tiltag er, at Margueritten får en afdeling med flødeis.
Følg med i processen
Du kan følge byggeriet via Facebookprofilen– ”Margueritten Grill ano 2018”.
Læs mere i 8541 -dit lokale blad (november 2019)
Af Birger Agergaard
Foto Thomas Nykrog
Læs mere i 8541 -dit lokale blad (november 2019)