Søg
Close this search box.

Aarhus slog Chile i Skødstrup

Tirsdag d. 16. januar fik Skødstrup Håndbold fint besøg. Århus Håndbold og det chilenske landshold tog vejen forbi Skødstrup Midtpunkt for at spille træningskamp. Århus Håndbold skulle holde formen ved lige her inden sidste del af sæsonen, mens Chile forbereder sig på de Panamerikanske Lege i juni måned.

I en tætpakket hal fløjtede dommerne kampen op, men Århus Håndbold kom hurtigt bagud! Cheftræner Erik Veje Rasmussen tog naturligvis konsekvensen af den dårlige start og kaldte derfor sine tropper til timeout, for at få rettet spillet til. Herefter blev spillet betydeligt bedre, og Århus Håndbold kunne gå til pausen med en solid føring på 19-13.

Kan børnene score?

I pausen blev der udtrukket vindere på billetterne og de fik fine præmier i form af diverse gavekort til byens butikker. Derudover stillede Århus Håndbold op med Jens Fredsgaard på mål, og fem børn fik mulighed for at vinde en Århus Håndbold-trøje med autografer på, hvis de altså kunne score på ham! Den heldige, eller dygtige, spiller blev Mark Svendsen, som formåede at skyde forbi Fredsgaard!

Penge til harpiksfjerner

Rasmus Priess, formand for Skødstrup Håndbold, modtag denne aften 40.000 kroner fra Nordea Fonden! De penge er øremærket til blandt andet en harpiksfjernermaskine. Efter pausen og diverse udtrækningskonkurrencer og overrækkelse af checken kunne kampen gå igang igen. Det blev til mange fine indspil og skud fra distancen og fløjene, og de mange fremmødte – mange af Skødstrups egne børnespillere – fik mange fine mål at gå hjem på! Da kampen var slut, kunne Århus Håndbold lade sig hylde som vindere med en overbevisende sejr på 38-22! Skødstrup Håndbold siger tusind tak til alle vore sponsorer. Særlig tak til Etl-Group og Djurslands Bank som kampsponsor og donation af flotte gaver. Århus Håndbold som donerede en signeret spilletrøje til en glad vinder af børne-straffekast-konkurrencen. Desuden stor tak til Bageriet, Frisøren & Baronen, Netto, Kaae’s Fisk, Succes og Århus Bowlinghal for gavekort til publikums gevinsterne!

Sidst men ikke mindst siger Skødstrup Håndbold af hjertet tak til alle, som bidrog til en festlig aften i Midtpunktet!

 

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (marts 2018)

Relaterede artikler

Børn og unge

Spejderne får endelig tag over hovedet

Et stort telt og en bålhytte sikrer, at FDF-spejderne igen kan få ly for vejr og vind.
Efter mere end halvandet år under åben himmel får FDF spejderne i Løgten Skødstrup endelig læ for vind og vejr.

Schæferhundehvalp ligger "dæk" og spidser ører
Livsstil & Familieliv

Vov det ene øje

En halv snes hunde og deres ejere havde snuset sig frem til hundetræning på Berberisvej 18A i Skødstrup.