Søg
Close this search box.

Bliv kaptajn på egen båd

Børn og unge med lyst til at lære at sejle optimistjolle kan få ønsket opfyldt i Kaløvig Bådelaug Ungdom. Det sker i et introduktionsforløb, som varer to måneder og byder på otte træningsaftener. Aldersgruppen er 8-12, men ældre børn kan også deltage.

Starten går i maj, forhåbentlig 12. og 14. maj, men datoen afhænger af corona-situationen, fortæller Helle Wilkens fra ungdomsafdelingen:

”Vi vil kommunikere præcise datoer ud via FB-gruppen 8541 borger til borger og via vores hjemmeside kblsail.dk/ungdom, og selvfølgelig direkte til dem, som eventuelt har tilmeldt sig direkte til os.”

”Vi lavede samme arrangement sidst år og fik cirka 15 nye sejlere. Vi vil også gerne i år tilbyde det til alle, som må have lyst til at prøve sejlads,” fortæller Helle Wilkens.

Man kan tilmelde sig hos:
Niels J. Nielsen, tlf. 5192 8005, mail: nielsjnielsen216@gmail.com
Martin Hammershøj, tlf. 2477 0040, mail: psykmh@gmail.com

Af Birger Agergaard Foto  Thomas Nykrog

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (maj 2020)

 

Relaterede artikler

Børn og unge

Fællesskabet reddede rideskolen

Hundredvis af nybegyndere har igennem årene haft deres gang på Åstrup Strandvej. Rideskolen, der hører til på gården Bøgely og rummer rideklub, privat opstaldning, to ridehaller og masser af folde, har eksisteret i 29 år.

Parti fra de østrigske Alper
Sport & Fritid

Alpenstürmer: Skitur til Radfeld i Østrig

I lighed med tidligere år er vi igen gået i gang med planlægningen af en hyggelig skiferie i Zillertal området. Det er en tur i uge 4, hvor vi står på ski i fire dage.

Stor koncentration. I front til venstre Tonny Hansen og til højre René Yde Jensen. I baggrunden Mark Dyna.
Sport & Fritid

Bull’s Eye!

Af Niels Dal ”Doing….”. Pilen sidder lige i Bull’s Eye. Og endda på bestilling af fotografen. Det er nogle skrappe gutter, der er samlet i