Søg
Close this search box.

Bliver der taget billeder af gymnasterne, som kan bruges på hjemmeside osv.?

default image

 

Til den årlige gymnastikopvisning (og eventuelt undtagelsesvis til træning) bliver der taget fotos af gymnasterne, når de er på gulvet og til holdfotos. Nogle af disse bruger vi på gymnastikafdelingens hjemmeside, facebook og som illustration til artikler i aviser og lokalblade.

Hvis du ikke ønsker billeder af dig selv eller dit barn figurerer i disse medier, respekterer vi naturligvis dette, og vi beder dig kontakte bestyrelsen på 8541gymnastik@gmail.com herom.

Her følger de retningslinjer for brug af billeder på offentlige medier, som bestyrelsen er bekendt med:

Hvilke billeder må vi tage?
Fotografering er tilladt på et frit tilgængeligt sted, med mindre fotografen er blevet bedt om at gå. Et idrætsanlæg vil normalt betragtes som et frit tilgængeligt sted. Fotografering af børn under 15 år kræver i princippet forældrenes tilladelse. Det er dog tilladt, at tage situationsbilleder med børn, der opholder sig på et frit tilgængeligt sted, men mindre man er blevet bedt om at lade være.

Hvilke billeder må vi offentliggøre?
Den, der vil offentliggøre et billeder på tryk eller internet, må overveje om billedet er lovligt optaget, om billedet er ophavspligtigt beskyttet, og om det vil være krænkende for noget, at billedet bruges i den sammenhæng, hvor det indgår.

Definition ‘Situationsbilleder’:
Et billede, der skal vise en situation, kan offentliggøres uden samtykke fra de personer, der er med på billedet, hvis billedet vurderes som harmløst og hvis billedet er optaget på et frit tilgængeligt sted. Billeder fra arrangementer, fx et fodboldstævne, en badmintonskole, en opvisning, en reception, kan normalt frit offentliggøres.

Det er den, der vil offentliggøre billedet, der har ansvar for at vurdere, om der kan være grund til ikke at offentligøre det.

Relaterede artikler

Sport & Fritid

Stor opbakning til Skødstrup Tennisklub

Vi har haft et forrygende første halvår i Skødstrup Tennisklub med stor fremgang i medlemstallet.
Det skyldes først og fremmest de mange nye aktiviteter, som klubbens ildsjæle har sat i søen.

Billedet her er fra 2019, da skaterne satsede på et område bag fodboldbanerne ved skolen. Også forgæves.
Sport & Fritid

Skaterne igen slået tilbage til start

I syv år har skaterne i Skødstrup forsøgt at skabe et sted, hvor der kunne etableres en skatepark. Længe så det ud til, at et

Børn og unge

Spejderne får endelig tag over hovedet

Et stort telt og en bålhytte sikrer, at FDF-spejderne igen kan få ly for vejr og vind.
Efter mere end halvandet år under åben himmel får FDF spejderne i Løgten Skødstrup endelig læ for vind og vejr.