Søg
Close this search box.

Byfest 8541 med fællesløb

Du kan nu tilmelde dig til byens motionsløb fredag den 21. juni 2019

 

I forberedelsen af de mange nye tiltag til den kommende Byfest 8541 med fællesløb kan vi nu afsløre årets løberute. Du kan allerede nu tilmelde dig med Early Bird på prisen, så skynd dig, at tilmelde dig sammen med familie, naboer og venner til årets store begivenhed for alle aldre.

Som noget nyt har vi planlagt en løberute som en rundstrækning Grenåvej – Bøgevej – Segaltvej – Vorrevej på i alt 2,60 km som man kan vælge, at løbe 1, 2 eller 3 gange til henholdsvis 2,60 km, 5,20 km eller 7,80 km med fælles start kl. 18:00.

Opløbsstrækningen bliver fra Løgten Midt hen til SuperBrugsen på Grenåvej med mange tilskuere, så er man frisk på opbakning flere gange, tilmelder man sig en rute, så man kommer forbi tilskuerne flere gange.

Der vil for alle børn/unge under 18 år blive udleveret en Goodiebag i målområdet. Til de voksne vil der være en række spændende gevinster sponsoreret af det lokale erhvervsliv. Der gives ikke kun gevinster til de hurtigste, men officials i målområdet vil tildele flere deltagere en gevinst, så alle har gode chancer.

Prisen er den samme for børn og voksne på alle ruter:

  • Tilmelding før den 1. maj kr. 50,-
  • Tilmelding efter den 1. maj og før 14. juni kr. 75,-
  • Tilmelding den 14. juni og frem til 1 time før løbsstart kr. 100,-

* Et eventuelt overskud går til videreudvikling af ”Byfest 8541 med fællesløb”

Tilmelding på www.sportstiming.dk/8541

Præmie til den klasse/gruppe, der tilmelder flest
I kan fint være flere, der løber under samme navn og betaler hver for sig, når I hver især tilmelder jer online på Sportstiming.dk. Aftal jeres holdnavn, og skriv det på ved tilmelding så registreres I under samme hold.

Er I en større gruppe på 25 løbere eller flere, kan I alternativt også tilmelde jer samlet ved at sende en Excelfil med navne (for- og efternavn), alder på løbsdagen, køn, distance og gruppens/holdets navn til byfest@8541.dk og dertil overføre betaling til konto 9682 – 0000632198. På betalingen bedes angivet ”8541 + holdets navn”. Tilmelding registreres først ved modtaget betaling, og bekræftes til samme mail- adresse.

Tilmelder man under 25 deltagere, skal tilmeldingen foregå på www.sportstiming.dk/8541

Startnumre
Alle deltagere skal afhente deres startnummer, som de skal fastgøre på deres trøje inden start. Der er chiptidtagning på løbet. Løber man flere omgange registreres mellemtid for hver gang målstregen passeres. Chippen sidder på startnummeret, hvorfor det er vigtigt, at startnummeret sidder på brystet/maven.

Nærmere info om afhentning af startnummer følger, når vi kommer tættere på løbsdagen.

Det bliver sjovt, så vi håber på rigtig mange vil tilmelde sig til årets Byfest 8541 fællesløb.

 

Af Steen Hermansen, styregruppen for Byfest 8541 med Fællesløb

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (feb. 2019)

Relaterede artikler

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.

Erik Søndergård holder en af grundlovstalerne
Traditioner

Grundlovsdag 2023

Tekst og fotos Hans-Jørgen Krickhahn Coronatiden er for alvor trængt i baggrunden. Der var næsten deltagerrekord til Skødstrup Kirkes Grundlovsarrangement i baghaven den 5. juni.

Cøcilie Uhre Karlsson og Olav Liengard sang og spillede for til fællessang
Kultur

Musik under blodbøgen

Den første lørdag i september blev en ny idé sendt til vejrs på Himmerig-gården i Skødstrup. En vaskeægte musikfestival.
Fra kl. 12 til kl. 21 kunne den opleves på to scener i Bofælleskabet Himmeriggårdens skønne store have, der på smukkeste vis krones af en gammel blodbøg.