Søg
Close this search box.

Året i Erhverv8541

Erhverv8541 er glade for, at vi igen i år holder vores årlige generalforsamling hos en af lokalområdets markante virksomheder. Tirsdag den 26. februar kl. 18 har vi fået lov at låne lokaler hos AIDA a/s som drives af CEO Peter Maae Jensen. Han vil i samme ombæring give os en præsentation af den internationale, moderne virksomhed, som AIDA a/s er.

Sidste år bød på mange spændende netværksarrangementer, som tog udgangspunkt i det sociale og lokale erhvervsliv. Året startede med et spændende besøg på Carletti, men bød også på netværksmøde hos Hedegårdens Vinavl, introduktion til udviklingen af kædekoncept, LysPunkt butik og engrosafdeling hos Løgten Radio med lidt godt smagsløgene fra AH Vine. Derudover havde vi gå-hjem-møde på Café 11 med Kommuneplanchef Niels Peter Mohr og Henrik Pedersen, som lavede en fin præsentation af den netop vedtagne kommuneplan.

Vi har gennem de seneste år langt meget vægt på netop at gøre ERHVERV8541 lokal.

Erhvervs8541 er en forening, hvor vi lokalt og på tværs af brancher og størrelser kan lære af og med vores naboer.

Til Plantorama og letbanen
Det kommende år byder på flere spændende arrangementer udover besøget hos AIDA, kan vi senere på året invitere på besøg hos Plantorama i deres nye omgivelser, hvor CEO Peter Vang viser butikken frem, en markering når Letbanen igen åbner til april, og samtidig arbejder vi på et lokal politisk gå-hjem-møde.

Der blev den 3. fredag i juni sidste år, på traditionel vis, afholdt vores årlige Open By Night. Specielt spændende, da LøgtenLøbet blev reddet på målstregen.


Bak op om LøgtenLøbet
Gruppen, som står bag redningen af LøgtenLøbet, vil arbejde på at udvikle konceptet omkring Open By Night og LøgtenLøbet. For at det skal lykkes, skal de derfor bruge al den hjælp de kan få, af såvel erhvervslivet samt frivillige hænder – så tag godt i mod dem, eller henvend jer selv hvis I ønsker at være en del af det.

Idéen bag Open By Night var, at vi gerne ville introducere byens butikker og foreninger og byde velkommen til de tilflyttere som kom til området, – og give de lokale muligheden for at hilse på hinanden. Det er et spændende arbejde som det er sjovt at være en del af.

Hvis du har lyst til at deltage i generalforsamlingen eller har du lyst til at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os på info@erhverv.dk eller 53624435.

 

Af Peter Carlsen, formand for Erhverv8541
Læs mere i 8541 -dit lokale blad (feb. 2019)

Relaterede artikler

De første huse er solgt i den nye boligbutik på Butikstorvet. Fra venstre Gert Nielsen, Heidi Villadsen og Anders Kovsted. Christian Kold var på ferie, da vi tog billedet.
Erhverv

Ny ejendomsmægler i byen

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er rykket ind på Bytorvet i Løgten. Inde bag det røde logo på glasfacaden sidder fire ansatte og vil gerne formidle dit næste huskøb. Det var der, hvor Chef Holmgaard havde madudlevering.

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.

Inga Bredahl i sit værksted i Løgten
Erhverv

Farvel og tak!

En epoke slutter, når Inga lukker. Det har desværre ikke været muligt at finde en ny skrædder til at drive virksomheden videre, selvom der altid har været nok at lave.