Søg
Close this search box.

Jordemoder og akupunktør i Vorre

190114 Privat jordemor Winnie Elholm 03

I januar slog Winnie Elholm dørene op for kvinder og børn i Skødstrup og omegn, der har brug for akupunkturbehandlinger eller jordemoderkonsultationer, eller en kombination af de to.

Klinikken er åbnet i Winnies hjemlige omgivelser i Vorre.

Winnie Elholm har en baggrund som børnefysioterapeut, RAB registreret akupunktør og jordemoder, og hun har i over otte år været selvstændig behandler ved siden af arbejdet som jordemoder på fødegangen på Skejby.

Jeg kombinerer min faglige vestlige viden med den kinesiske medicin, så jeg har rig mulighed for at anskue udfordringer fra flere vinkler,” fortæller hun.

 

Vækst i vores dejlige by
”Jeg har tidligere haft min egen klinik på Frederiksberg i København, men for nogle år tilbage flyttede min mand og jeg tilbage til Jylland, og bosatte os først i Lystrup og nu i Skødstrup. Der er i mellemtiden kommet et par børn og min sidste barsel er netop slut, hvorfor jeg nu åbner min egen klinik igen.

Jeg har valgt at åbne klinik hjemme, så jeg kan være fleksibel og hurtigt finde en tid til de kunder, der har behov for det. Desuden syntes jeg, det er vigtigt, at vi får skabt muligheder og vækst i vores dejlige by, og det kommer der, i takt med, at der er flere og flere lokale tilbud,” fortæller hun.

Selv om Winnie Elholm er jordemoder, behandler hun ikke kun gravide. Gener som migræne, stress, søvnproblemer, uregelmæssig menstruation, allergi, hedeture ved overgangsalderen og meget mere, er også noget hun behandler i klinikken. Og mænd er selvfølgelig også velkomne. Desuden tilbyder hun babymassage.

Behandlingen kan foregå ude i hjemmene eller hos Winnie.

Læs mere på www.dengodebehandling.dk

Af Birger Agergaard

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (feb. 2019)

Relaterede artikler

Poul Schmidt har glade og bæredygtige produkter i sin webshop.
Erhverv

Fjordbutikken ved Kalø Vig

Af Niels Dal ”Er han ikke sød…..? ” spørger Poul og viser glad en lille træhund til pynt på hylden frem. ”Vi kører i tre

Kort over plan for opstilling af mobilmast
Energi og miljø

Borgerprotester mod ny mobilmast

For to år siden afværgede borgerne i Studstrup en 36 meter høj mobilmast midt i Studstrup. Aarhus Vand, som ejer grunden, trak simpelthen sin støtte væk efter borgerhenvendelser.

Ny forsøger mobilselskabet 3 igen.

Fra venstre ejerne Jonas Kjær, Torben Kjelsmark og Morten Kjær foran den nye bygning i industrikvarteret ved motorvejen.
Erhverv

Et utæt vandrør eller ti boligblokke?

Tekst og foto Thomas Nykrog Den 17. marts forlod Risskov El, VVS og Ventilation og de 86 medarbejdere officielt Risskov og flyttede virksomheden til Skødstrup.