Søg
Close this search box.

De kreatives julemarked

De Kreative 8541 inviterer igen i år til Skødstrups hyggeligste julemarked:

  • Lørdag d. 24. november kl. 10-16
  • Søndag d. 25. november kl. 11.30-16

Sted: Skødstrup Sognegård, Kirkepladsen 2A, 8541 Skødstrup

For mere end 25. gang byder de ”Kreative 8541” indenfor til julemarked i Sognegårdens hyggelige lokaler. Det startede som en lille forening af kunsthåndværkere, der inviterede til juleudstilling.

Anno 2018 er der 16 udstillere der byder på kunsthåndværk og design af høj kvalitet, hvor du blandt andet kan finde smykker, juledekorationer, pileflet, nisser, julepynt, illustrationer, tasker og keramik.

For første gang har foreningen inviteret til en åben ansøgningsrunde og tilbage i juni blev årets udstillerhold sat, hvilket betyder, at vi byder velkommen til helt nye ansigter og deres spændende kunsthåndværk.

Har du endnu til gode at opleve vores julemarked, håber vi du vil tage turen forbi, da man hverken behøver at tage i Ridehuset, Godsbanen eller Finders Keeper i Århus for at finde et julemarked af høj kvalitet. Hertil kommer, at lokalerne i Sognegården er hyggelige og indbydende, ligesom der er mulighed for en snak, en kop kaffe og en julesmåkage i vores lille café.

FOR BØRN … som noget nyt introducerede vi sidste år et klippe-klistre-bord for børn og voksne, hvor man kunne hjælpe med at pynte Sognegårdens juletræ eller tage pynten med hjem. Det blev en stor succes, og træet blev flot pyntet. Det gentager vi, og igen i år har vi en lille præmie til de, der har lyst til at deltage i ”pyntekonkurrencen”. Som noget helt nyt har vi etableret et samarbejde med Djurslands Bank, der deler godteposer ud til børn og giver de voksne mulighed for en snak og lidt mundgodt … og måske en konkurrence….

De Kreative er gået online … vi følger tidens trend og markedsfører os på både Facebook og Instagram, så vil du vide mere kan du følge os her, hvor vi løbende vil præsentere året udstillere, praktisk information og andet godt.

Instagram: @Dekreative_8541

Facebook Side: De kreative 8541 – julemarked i Skødstrup Sognegård

Facebook Event: De Kreative 8541 – Julemarked 24-25 nov 2018

 

Af Tine Schjelde Møberg

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (november 2018)

 

Relaterede artikler

Sport & Fritid

Stor opbakning til Skødstrup Tennisklub

Vi har haft et forrygende første halvår i Skødstrup Tennisklub med stor fremgang i medlemstallet.
Det skyldes først og fremmest de mange nye aktiviteter, som klubbens ildsjæle har sat i søen.

John Sabalic
Sport & Fritid

Skødstrup-mand vinder VM-guld i Mexico

58-årige John har været lærer i Rønde i 23 år og har boet i Skødstrup lige så længe. Han spiller bordtennis i første division, men han har også været tiltrukket af det mere rå ping pong og fik op til VM i Mexico skrabet så mange sponsor-kroner sammen, at han kunne tage af sted.

Optimistjolle på vandet
Børn og unge

Hop i jollen!

Så er Jolleafdelingen i Kaløvig Bådelaug klart til sæson 2024. Vi starter op med alle holdene i ugen lige efter påske, her bliver der hver eftermiddag sejlads for alle klubbens unge sejlere