Søg
Close this search box.

De kreatives julemarked

De Kreative 8541 inviterer igen i år til Skødstrups hyggeligste julemarked:

  • Lørdag d. 24. november kl. 10-16
  • Søndag d. 25. november kl. 11.30-16

Sted: Skødstrup Sognegård, Kirkepladsen 2A, 8541 Skødstrup

For mere end 25. gang byder de ”Kreative 8541” indenfor til julemarked i Sognegårdens hyggelige lokaler. Det startede som en lille forening af kunsthåndværkere, der inviterede til juleudstilling.

Anno 2018 er der 16 udstillere der byder på kunsthåndværk og design af høj kvalitet, hvor du blandt andet kan finde smykker, juledekorationer, pileflet, nisser, julepynt, illustrationer, tasker og keramik.

For første gang har foreningen inviteret til en åben ansøgningsrunde og tilbage i juni blev årets udstillerhold sat, hvilket betyder, at vi byder velkommen til helt nye ansigter og deres spændende kunsthåndværk.

Har du endnu til gode at opleve vores julemarked, håber vi du vil tage turen forbi, da man hverken behøver at tage i Ridehuset, Godsbanen eller Finders Keeper i Århus for at finde et julemarked af høj kvalitet. Hertil kommer, at lokalerne i Sognegården er hyggelige og indbydende, ligesom der er mulighed for en snak, en kop kaffe og en julesmåkage i vores lille café.

FOR BØRN … som noget nyt introducerede vi sidste år et klippe-klistre-bord for børn og voksne, hvor man kunne hjælpe med at pynte Sognegårdens juletræ eller tage pynten med hjem. Det blev en stor succes, og træet blev flot pyntet. Det gentager vi, og igen i år har vi en lille præmie til de, der har lyst til at deltage i ”pyntekonkurrencen”. Som noget helt nyt har vi etableret et samarbejde med Djurslands Bank, der deler godteposer ud til børn og giver de voksne mulighed for en snak og lidt mundgodt … og måske en konkurrence….

De Kreative er gået online … vi følger tidens trend og markedsfører os på både Facebook og Instagram, så vil du vide mere kan du følge os her, hvor vi løbende vil præsentere året udstillere, praktisk information og andet godt.

Instagram: @Dekreative_8541

Facebook Side: De kreative 8541 – julemarked i Skødstrup Sognegård

Facebook Event: De Kreative 8541 – Julemarked 24-25 nov 2018

 

Af Tine Schjelde Møberg

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (november 2018)

 

Relaterede artikler

Sport & Fritid

De unge sejlere er i gang

Af Helle Wilkens foto Peter Brøgger, Sejlsportsfoto De unge i Kaløvig Bådelaug startede lige efter påske med sæsonens første træning. Men allerede inden da havde

Peder og Inge Lisbergs søn Jesper Lisberg har taget dette billede fra en af de mange ture, som ægteparret fra Studstrup har haft i selskab med deres jolle. Her er parret på Kalø Vig, tæt på Vosnæs Pynt. (Foto Jesper Lisberg)
Sport & Fritid

En dag skal man give den videre

Kan man godt have et ret nært forhold til sin jolle? For os ikke-bådejere kan det lyde en lille smule mærkeligt, men der hører en historie med, hvis det nu er en Lynæs-jolle, man har haft i næsten 50 år.

Øverst ses skolen. Nederst ses den bane, der konverteres til kunstgræsbane. Det nærmeste parcelhus ligger 108 meter fra banen.
Sport & Fritid

Kunstgræsbanen kommer – trods alt

Af Birger Agergaard Foto Thomas Nykrog EU træder i øjeblikket vande omkring et eventuelt kommende forbud mod salg af gummigranulat til kunstgræsbaner. Men det kommer