Søg
Close this search box.

De unge sejlere er i gang

Af Helle Wilkens foto Peter Brøgger, Sejlsportsfoto

De unge i Kaløvig Bådelaug startede lige efter påske med sæsonens første træning. Men allerede inden da havde flere af dem deltaget i EM for Zoom8-joller (ca. 11-15-årige). Vi er åbne for nye medlemmer, og derfor skriver vi lidt om sæsonen.

Alle vore træninger er fra kl. 17 til ca. 19.30 og afsluttes med fælles spisning. Vores forældre skiftes til at lave mad til sejlerne, så der er hygge og sammenhold på havnen for alle.

Sæsonen bliver med træning tirsdag og torsdag for vore optimistsejlere, det er sejlere i alderen ca. 7-12 år. Det er træning med uddannet træner, og der er både et hold for øvede og nyere sejler (dem som startede sidste år). Disse dage træner vores Zoom8 sejler også, det er ca. 11-15 årige.

Kaløvig bådelaug ungdom2

Nye sejlere har været til informationsmøde i april, men alle der ønsker at se og prøve sejlads, er velkomne til at kigge over på havnen hver tirsdag og torsdag, da vi stadig har ledige pladser.

Man kan komme uanset alder og erfaring. Der vil være specielle hold for nye optimistsejlere, hvor der er fokus på at lære en masse nyt om båden, vinden og bare hygge med de nye sejlervenner. Så kom på havnen, hvis du vil være ‘kaptajn på din egen båd’. Der er mulighed for at låne båd, våddragt og redningsvest i dette opstartsforløb til en samlet pris.

Igen i år starter vi også krabbehold op, dette er for de yngste på ca. 6-8 år, som bare ønsker at lege og blive trygge ved vande. Her fanger vi krabber, sejler på ture og prøver også optimistbådene, når vejret tillader det. Krabbernes træning bliver kun en gang om ugen, hver torsdag.

Læs hele majnummeret 2023 på PDF

Relaterede artikler

Børn og unge

Spejderne får endelig tag over hovedet

Et stort telt og en bålhytte sikrer, at FDF-spejderne igen kan få ly for vejr og vind.
Efter mere end halvandet år under åben himmel får FDF spejderne i Løgten Skødstrup endelig læ for vind og vejr.

Vinterbadere nyder den kolde dukkert
Krop og sundhed

Et koldt havbad er godt for krop og sind

Vinterbadning bliver stadig mere populært, og vinterbaderklubberne sikrer gode forhold for deres medlemmer, men der er venteliste, så har du lyst, er det bare med at få dig skrevet på listen!

Sport & Fritid

Stor opbakning til Skødstrup Tennisklub

Vi har haft et forrygende første halvår i Skødstrup Tennisklub med stor fremgang i medlemstallet.
Det skyldes først og fremmest de mange nye aktiviteter, som klubbens ildsjæle har sat i søen.