Søg
Close this search box.

Flere kræfter til Skødstrup Tandklinik

Skødstrup Tandklinik har ansat en ekstra tandlæge og har nu åbent for nye patienter. Den nye tandlæge er Anne Tøttrup, der har syv års erfaring som tandlæge i privat praksis.

Plads til nye patienter
Udvidelsen skyldes væksten i lokalområdet og ønsket om at kunne tage flere af de mange borgere i området ind som patienter. ”Vi har længe ønsket at få flere kræfter til nye patienter,” siger tandlæge og medejer Daniel Vikjær. ” Det har vi fået med Anne, der allerede er godt i gang og er blevet meget positivt modtaget af både nye og gamle patienter.”

Let adgang
Klinikken ligger centralt nær bus og Letbane på Grenåvej 728, og den lette adgang er der mange patienter, der sætter pris på. ”Vi oplever, at mange tilflyttere til området er glade for at kunne komme til tandlæge tæt på og kunne gå, cykle eller parkere gratis lige uden for døren,” siger tandlæge og medejer Tina Kjær Bagai.

Fokus på kvalitet
Anne Tøttrup er glad for stillingen: ”Jeg bor selv i området og var det med det samme fristet, da Tina og Daniel søgte en kollega. Det er dejligt at arbejde et sted, hvor der er fokus på, at smilet skal holde hele livet og at kvaliteten altid er i fokus i behandlinger og valg af materialer.”

 

 TAndlæge Daniel Sebastian Vikjær Tandlæge Tina Kjær BagaiAf Niels Dal. Foto Skødstrup Tandklinik

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (feb 2020) 

Relaterede artikler

Kort over plan for opstilling af mobilmast
Energi og miljø

Borgerprotester mod ny mobilmast

For to år siden afværgede borgerne i Studstrup en 36 meter høj mobilmast midt i Studstrup. Aarhus Vand, som ejer grunden, trak simpelthen sin støtte væk efter borgerhenvendelser.

Ny forsøger mobilselskabet 3 igen.

Grenåvej (nederst) med Rema1000 (højre) og bedemandsforretningen (venstre). Fra Grenåvej ser man ikke, hvor langt bagud, Grenåvej 743 strækker sig. Den nyindkøbte grund bidrager med sine 1196 m2 cirka til en fjerdedel af Rema1000s nye areal. Den gule linje markerer det gamle skel mellem de to ejendomme.
Byggeri og bolig

Historien fortsætter

Vi har i 8541 troligt beskrevet den lange historie fra Kiwi-markedet på Grenåvej lukkede i 2016, til den nye Rema1000 slog dørene op samme sted i 2023. Så troede vi, at historien var slut. Men det er den ikke.

ed A/S har fokus på bæredygtighed og sørger i det nye samarbejde med Region Syddanmark for, at 92 procent af alt IT-udstyr bliver genanvendt. Billedet er fra i foråret, hvor et andet bæredygtighedsprincip blev udført: solceller til at drive virksomhedens store varmepumpe.
Erhverv

ed A/S vinder stor ordre

Af Birger Agergaard Det går godt for Skødstrups store IT-virksomhed ed A/S. Bedst som den har offentliggjort et regnskab med knap 100 mio. kr. i