Søg
Close this search box.

Flere kræfter til Skødstrup Tandklinik

Skødstrup Tandklinik har ansat en ekstra tandlæge og har nu åbent for nye patienter. Den nye tandlæge er Anne Tøttrup, der har syv års erfaring som tandlæge i privat praksis.

Plads til nye patienter
Udvidelsen skyldes væksten i lokalområdet og ønsket om at kunne tage flere af de mange borgere i området ind som patienter. ”Vi har længe ønsket at få flere kræfter til nye patienter,” siger tandlæge og medejer Daniel Vikjær. ” Det har vi fået med Anne, der allerede er godt i gang og er blevet meget positivt modtaget af både nye og gamle patienter.”

Let adgang
Klinikken ligger centralt nær bus og Letbane på Grenåvej 728, og den lette adgang er der mange patienter, der sætter pris på. ”Vi oplever, at mange tilflyttere til området er glade for at kunne komme til tandlæge tæt på og kunne gå, cykle eller parkere gratis lige uden for døren,” siger tandlæge og medejer Tina Kjær Bagai.

Fokus på kvalitet
Anne Tøttrup er glad for stillingen: ”Jeg bor selv i området og var det med det samme fristet, da Tina og Daniel søgte en kollega. Det er dejligt at arbejde et sted, hvor der er fokus på, at smilet skal holde hele livet og at kvaliteten altid er i fokus i behandlinger og valg af materialer.”

 

 TAndlæge Daniel Sebastian Vikjær Tandlæge Tina Kjær BagaiAf Niels Dal. Foto Skødstrup Tandklinik

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (feb 2020) 

Relaterede artikler

Bjørn Eyde (tv.) og Daniel Dyhr Sørensen byder velkommen til Glass.
Erhverv

Fuld gas på Glass

Af Niels Dal Rosébobler med skum, højt humør, mange mennesker, god mad og glade grin. Det swingede på Glass i Bondehaven 17 i Skødstrup ved

Billederne er taget den 7. juni 2003.
Erhverv

Vovemod for 20 år siden

Tekst og foto: Thomas Nykrog Nogle husker måske, at der for år tilbage var ikke én, men to skorstene på Studstrupværket. På et tidspunkt blev

Tine Schjelde Møberg og Camilla Hoier Adamsen (foto privat)
Erhverv

Garn- og strikkeeventyr

Et nyt og spændende garn- og strikkeeventyr er ved at udfolde sig i Skødstrup, hvor to iværksættere, Camilla Hoier Adamsen og Tine Schjelde Møberg, har slået sig sammen for at skabe deres drømmevirksomheder.