Søg
Close this search box.

Flyttemanden flyttede selv til Skødstrup

Risskov flytteforretning henrik sørensen

Hvis man slår ”Skødstrup Flytteforretning” op på nettet, findes den også – med tilføjelsen ”En del af Risskov Flytteforretning”. Forretningen har også sikret sig andre web-domæner i rundt i byen, det hele styres fra Stokagervej i Risskov, lige ved rundkørslen ved Viengevej – der hvor hundredvis af Boxit-containere står opstillet.
Alligevel er der noget lokalt-skødstrup over butikken, for indehaveren Henrik Bredning Sørensen bor selv med sin familie i Skødstrup.
”Man kan sige, at jeg er flyttet hjem, for mine forældre blev gift her, og jeg blev selv døbt i Skødstrup Kirke,” siger han.
Det er halvandet år siden, Henrik og familien pakkede deres flyttekasser i Risskov og flyttede til et større hus i Skødstrup, hvor familien er faldet rigtig godt til.
En stor landsby
”Det er som en stor landsby. Det er et godt sted at flytte hen, ” hvor end man kommer fra, siger Henrik Sørensen.
Som flyttemand kan han skrive under på, at han ikke er ene om det synspunkt. Firmaet har mærket den store befolkningstilvækst i 8541, og hans flyttebiler har kørt langt mere bohave til Skødstrup end derfra.
”Det er flytning til Skødstrup, og flytning internt i lokalområdet. Der kommer mange fra Egå-Skæring-Risskov-området herud, ikke mindst unge familier og folk i den tredje alder” siger Henrik Sørensen.
Til sin rådighed har Risskov Flytteforretning ni medarbejdere og fire flyttebiler. Henrik Sørensen samarbejder bl.a. med Boxit og Europcar, når der er brug for yderligere kapacitet.
Firmaet har yderligere oplysninger på risskovflytteforretning.dk

Af Birger Agergaard

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (oktober 2020)

Relaterede artikler

Tine Schjelde Møberg og Camilla Hoier Adamsen (foto privat)
Erhverv

Garn- og strikkeeventyr

Et nyt og spændende garn- og strikkeeventyr er ved at udfolde sig i Skødstrup, hvor to iværksættere, Camilla Hoier Adamsen og Tine Schjelde Møberg, har slået sig sammen for at skabe deres drømmevirksomheder.

Poul Schmidt har glade og bæredygtige produkter i sin webshop.
Erhverv

Fjordbutikken ved Kalø Vig

Af Niels Dal ”Er han ikke sød…..? ” spørger Poul og viser glad en lille træhund til pynt på hylden frem. ”Vi kører i tre

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.