Søg
Close this search box.

Flyttemanden flyttede selv til Skødstrup

Risskov flytteforretning henrik sørensen

Hvis man slår ”Skødstrup Flytteforretning” op på nettet, findes den også – med tilføjelsen ”En del af Risskov Flytteforretning”. Forretningen har også sikret sig andre web-domæner i rundt i byen, det hele styres fra Stokagervej i Risskov, lige ved rundkørslen ved Viengevej – der hvor hundredvis af Boxit-containere står opstillet.
Alligevel er der noget lokalt-skødstrup over butikken, for indehaveren Henrik Bredning Sørensen bor selv med sin familie i Skødstrup.
”Man kan sige, at jeg er flyttet hjem, for mine forældre blev gift her, og jeg blev selv døbt i Skødstrup Kirke,” siger han.
Det er halvandet år siden, Henrik og familien pakkede deres flyttekasser i Risskov og flyttede til et større hus i Skødstrup, hvor familien er faldet rigtig godt til.
En stor landsby
”Det er som en stor landsby. Det er et godt sted at flytte hen, ” hvor end man kommer fra, siger Henrik Sørensen.
Som flyttemand kan han skrive under på, at han ikke er ene om det synspunkt. Firmaet har mærket den store befolkningstilvækst i 8541, og hans flyttebiler har kørt langt mere bohave til Skødstrup end derfra.
”Det er flytning til Skødstrup, og flytning internt i lokalområdet. Der kommer mange fra Egå-Skæring-Risskov-området herud, ikke mindst unge familier og folk i den tredje alder” siger Henrik Sørensen.
Til sin rådighed har Risskov Flytteforretning ni medarbejdere og fire flyttebiler. Henrik Sørensen samarbejder bl.a. med Boxit og Europcar, når der er brug for yderligere kapacitet.
Firmaet har yderligere oplysninger på risskovflytteforretning.dk

Af Birger Agergaard

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (oktober 2020)

Relaterede artikler

Erhverv

Virksomhed i vækst: Skødstrup er attraktiv

Connected Wind Services i Skødstrup servicerer ikke færre end 950 vindmøller i hele Danmark. De vedligeholder møllerne og rykker ud, hvis der opstår problemer eller havari.

Jesper Andersen (tv) og Henrik Hjortshøj (th) solgte for 20 år siden en palle italiensk vin til venner og bekendte. Siden er det gået stærkt.
Erhverv

20 år – af med proppen….

Jesper Andersen (tv) og Henrik Hjortshøj (th) solgte for 20 år siden en palle italiensk vin til venner og bekendte. Siden er det gået stærkt.

Fysioterapeut Mathias Holmquist behandler en klient på briksen
Erhverv

Når ryggen eller knæet gør ondt

Otte ud af ti danskere døjer ind i mellem med rygsmerter. Og rigtig mange danskere går til en sportsaktivitet, der kan give belastningsskader. Jo, der er basis nok for, at en fysioterapeut som Mathias Holmquist kan starte en klinik i Skødstrup.