Søg
Close this search box.

Godt gået!

Walk for flagalleen

Af Thomas Nykrog

Kristi Himmelfartsdag klokken 11 begyndte en 2,5 km ”walk” fra Sognegården. Turen gik op til skolen, hvor der var en lille pause, og derefter retur til Sognegården. Formålet var at samle penge ind til Flagalléen.

77 deltagere havde på forhånd betalt 30,- hver. Børn slap dog med en 20’er, og eneste deltagende hund slap gratis med.

Walk for flagalleen

Efter turen, der blev gennemført med socialt tempo og godt humør, var der kaffe og kage i Sognegården og mulighed for at vinde fine præmier i tombolaen. En stribe lokale butikker og virksomheder havde leveret kage, kaffe og præmier. Derfor kunne Flagalléen efterfølgende modtage en donation på 6935,- 

Arrangementet kørte på skinner og blev gennemført af frivillig arbejdskraft.

Og så alligevel ikke helt. Hele festen var nemlig udsprunget af, at lokale Karoline Lindhart Pedersen i forbindelse med sin uddannelse på Erhvervsakademiet skulle gennemføre en ”event”. Hun fik uundværlig opbakning fra sine medstuderende, Laura Bæk Bundsgaard, Johanne Lybek Nyborg, Julie Larsen, Oliver Arnvig og Sissel Bülow-Kornerup Hansen.

Resultatet blev en win-win-win-situation:
1) Karoline fik demonstreret sine talenter som eventmager,
2) Flagalléen fik en meget velkommen donation, og
3) knap 100 8541-borgere fik så god motion, at de efterfølgende med ren samvittighed kunne sætte sig til bords og nyde den serverede kaffe og kage.

Og de heldigste kunne tilmed vende hjem med en præmie, der fx kunne være en god flaske vin eller en tom plastikdrikkedunk, alt efter på hvor god fod man var med lykkens gudinde den dag..

Læs hele juninummeret 2024 på PDF

Relaterede artikler

En morgen på badebroen i Studstrup. Bente Mikkelsen.
Sport & Fritid

Farver i Folkehuset

Kursisterne på FOF-holdet ”Tegning og Maling” udstiller på ny deres flotte billeder på Folkehusets/Rosenbakkens Gallerigang. Kunstværkerne er hængt op sidst i maj og kan ses

Fysioterapeut Mathias Holmquist behandler en klient på briksen
Erhverv

Når ryggen eller knæet gør ondt

Otte ud af ti danskere døjer ind i mellem med rygsmerter. Og rigtig mange danskere går til en sportsaktivitet, der kan give belastningsskader. Jo, der er basis nok for, at en fysioterapeut som Mathias Holmquist kan starte en klinik i Skødstrup.

De fire tennisbaner er omkranset af et skovlignende areal, der vil kunne udnyttes bedre. (foto Hans-Jørgen Krickhahn)
Sport & Fritid

Tennisanlægget: Hvem kan bruge 14.000 kvadratmeter?

Af Birger Agergaard Helt centralt i Løgten-Skødstrup, med indkørsel fra Ny Studstrupvej, ligger tennisanlægget med fire baner, flere petanquebaner, et ”klubhus” og et bevokset areal