Søg
Close this search box.

Godt i gang i det nye år!

Borgerråd

Et nyt år er begyndt, og på Lokalcenter Rosenbakken er en ny sæson startet op igen.

De første hold startede allerede den 3. januar, og ved årets Nytårskur den 8. januar var huset igen fyldt med glade kursister, beboere, trænere og øvrige brugere af huset. – Vi fik ønsket hinanden Godt Nytår med champagne og kransekager. – Det er dejligt, når Lokalcentret emmer af liv og af glade brugere.

Borgerrådet sagde med udgangen af december farvel til Jens Garsteen, som ønskede at trække sig ud af rådet efter ni års frivilligt arbejde. Vi har meget at sige Jens tak for. Gennem årene har Jens sat sit præg på Lokalcentret. Han var blandt andet primus motor for alle aktiviteterne med FOF, og har startet to mandegrupper og fire kvindegrupper op. Jens har været et meget engageret menneske, som altid er mødt frem med en smittende energi. Så fra os skal der lyde en stor tak for det lange og solide arbejde for og i Lokalcenter Rosenbakken.

Nyvalg til Borgerrådet
Det betyder så, at Borgerrådet har konstitueret sig efter årsmødet den 21. november sådan:

Formand: Margrethe Delcomyn
Næstformand og sekretær: Ane Marie Brorly – nyvalgt
Kasserer: Ove Jakobsen
Arrangementsudvalg: Jytte Christensen – genindtrådt – har tidligere siddet i brugerrådet
Aktivitetsudvalg FOF: Lisbet Lundby
PR-udvalg: Olav Ebbesen

Vi er i fuld gang med planlægning af aktiviteter i foråret 2019 – se dem her i bladet eller læs dem i ”Rosenbladet”, som ligger på Lokalcentret.

 

Nye farver på centret

Desværre nåede håndværkerne ikke at blive færdige med gangarealerne inden jul. – Vi var næsten klar over, at det ville være en umulig opgave at gøre så stort et projekt færdigt på så kort tid.

Men det er værd at vente på. Håndværkerne er i gang igen, og mon ikke vi kan regne med, at vi ser det færdige resultat inden udgangen af januar. Det bliver spændende at se, hvordan vi nu med de nye muligheder vil sætte os i de ”små kroge” og få en sludder. Gerne tilfældigt, som sådan noget jo er, når man mødes på gangene og gerne lige vil have en lille snak. For nogle vil det måske tage tid at vænne sig til det nye – og til de nye farver.

Farver er jo tit en smags sag, men vi har haft et dygtigt arkitektfirma Link arkitektur A/S til at forestå hele renoveringen, og de har arbejdet ud fra deres erfaringer med andre insitutioner med at føre renoveringen up to date, og det hele i overensstemmelse med Aarhus Kommune, som er bygherre for projektet.

Jeg håber, at alle vil finde det hyggeligt og rart, når det nu bliver færdigt og kan tages i brug i det daglige. Selv glæder jeg mig meget over alt det vi har fået fornyet, og jeg bliver i rigtig godt humør af at gå rundt på Lokalcentret og nyde de lyse gange og de fine farver og dejlige møbler.

Af Margrethe Delcomyn, formand for Borgerrådet

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (feb 2019)

                                                                          

Relaterede artikler

Fra venstre ergoterapeut og vicechef Lotte Kirkegaard, Erik Søndergård Lions Skødstrup, ergoterapeut Julie Buchwald og fysioterapeut Ida Mateusiak
Senior

En stoleløfter til Kløvervangen

Lions Club har doneret en stoleløfter til Plejehjemmet Kløvervangen. Den aflaster personalet og hjælper borgeren.