Søg
Close this search box.

Håndboldkaravane

default image

Fredag d. 8.9 2017 afholdt JHF håndboldkaravane i samarbejde med Skødstrup Håndbold og Skødstrup Skole.

Det var eleverne fra 0., 1. og 2. klasserne, som skulle deltage i årets karavane. En kæmpe flok børn, som prøvede kræfter med håndbold i 1,5 timer for hver årgang.

JHF stillede med instruktører, mens der fra Skødstrup Håndbold både var trænere, hjælpetrænere, bestyrelsesmedlemmer samt spillere og hjælpere.

Børnene var igennem 6-7 forskellige stationer. Bl.a. leg med bold/boldtilvænning, præcisionskast på ”Landin”, hastighedsmåling af sit skud og kamp. Der blev grinet, svedt og leget på kryds af tværs af klasserne. Formålet med karavanen var og er at introducere børnene for håndboldspillet samt at fremme en sund og aktiv livsstil. Skødstrup Håndbold håber selvfølgelig at det samtidig får vækket børnenes interesse for håndboldspillet og byder alle velkomne i klubben. Kom endelig og prøv at træne 2-3 gange for at se om det kunne have interesse! Træningstider og hold findes på www.8541.dk/haandbold

Vi takker JHF og Skødstrup skole for at bakke op om karavanen samt alle de skønne børn der deltog på dagen!

Af Anette Hove Joensen

8541 -dit lokale blad (oktober nummer)

Relaterede artikler

Sport & Fritid

De unge sejlere er i gang

Af Helle Wilkens foto Peter Brøgger, Sejlsportsfoto De unge i Kaløvig Bådelaug startede lige efter påske med sæsonens første træning. Men allerede inden da havde

Sport & Fritid

Nyt: Kvindefodbold i Skødstrup

Af Margrethe Krogh Thusgaard. Foto Thomas Nykrog Hver torsdag aften mødes en flok unge kvinder på græsbanerne bag Skødstrup Skoles legeplads for at spille fodbold.