Søg
Close this search box.

Håndboldkaravane

default image

Fredag d. 8.9 2017 afholdt JHF håndboldkaravane i samarbejde med Skødstrup Håndbold og Skødstrup Skole.

Det var eleverne fra 0., 1. og 2. klasserne, som skulle deltage i årets karavane. En kæmpe flok børn, som prøvede kræfter med håndbold i 1,5 timer for hver årgang.

JHF stillede med instruktører, mens der fra Skødstrup Håndbold både var trænere, hjælpetrænere, bestyrelsesmedlemmer samt spillere og hjælpere.

Børnene var igennem 6-7 forskellige stationer. Bl.a. leg med bold/boldtilvænning, præcisionskast på ”Landin”, hastighedsmåling af sit skud og kamp. Der blev grinet, svedt og leget på kryds af tværs af klasserne. Formålet med karavanen var og er at introducere børnene for håndboldspillet samt at fremme en sund og aktiv livsstil. Skødstrup Håndbold håber selvfølgelig at det samtidig får vækket børnenes interesse for håndboldspillet og byder alle velkomne i klubben. Kom endelig og prøv at træne 2-3 gange for at se om det kunne have interesse! Træningstider og hold findes på www.8541.dk/haandbold

Vi takker JHF og Skødstrup skole for at bakke op om karavanen samt alle de skønne børn der deltog på dagen!

Af Anette Hove Joensen

8541 -dit lokale blad (oktober nummer)

Relaterede artikler

Klar, parat, snart start!
Sport & Fritid

Byfest og motionsløb i sommersol og hedebølge

Af Margrethe Krogh Thusgaard. Fotos Hans-Jørgen Krickhahn Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, og fredag den 16. juni 2023 kunne kun bekræfte dette gamle ordsprog:

En morgen på badebroen i Studstrup. Bente Mikkelsen.
Sport & Fritid

Farver i Folkehuset

Kursisterne på FOF-holdet ”Tegning og Maling” udstiller på ny deres flotte billeder på Folkehusets/Rosenbakkens Gallerigang. Kunstværkerne er hængt op sidst i maj og kan ses