Søg
Close this search box.

SSF hiver Guld medalje hjem i mixed double

default image

To badmintonspillere fra ungdomsafdelingen, Ruben Storm og Elias Mols Kabell, var søndag den 10. september til badmintonstævne i Aarhus Badminton Klub –  Anders Antonsens barndomsklub (nuværende danmarksmester).

De to drenge spillede single og mixed double. Da der ikke var piger med fra Skødstrup, blev de sat sammen med to piger fra Højbjerg.

Vi havde en forrygende dag i godt selskab med masser af fjer og godt humør. Det blev til en guld medalje i mixed double for Ruben Storm og hans makker Cecilie Uggerhøj.

Den 1. december tager badmintonsafdelingen til Aarhus Badminton Klub og ser en liga kamp. Alle er velkomne til at tage med. Sidder der nogen, som gerne vil spille badminton, er der stadig ledige pladser på vores ungdomshold, og der er ledige baner i løbet af ugen. Ring evt. til Thorbjørn Storm 40878221 for yderligere info.

Af Thorbjørn Storm

8541 -dit lokale blad (oktober nummer)

Relaterede artikler

Børn og unge

Fællesskabet reddede rideskolen

Hundredvis af nybegyndere har igennem årene haft deres gang på Åstrup Strandvej. Rideskolen, der hører til på gården Bøgely og rummer rideklub, privat opstaldning, to ridehaller og masser af folde, har eksisteret i 29 år.

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.

Billedet her er fra 2019, da skaterne satsede på et område bag fodboldbanerne ved skolen. Også forgæves.
Sport & Fritid

Skaterne igen slået tilbage til start

I syv år har skaterne i Skødstrup forsøgt at skabe et sted, hvor der kunne etableres en skatepark. Længe så det ud til, at et