Søg
Close this search box.

Håndboldskole 2018

Håndboldskole U12 drengeHåndboldskole U12 piger klar til skudtræning

Håndboldskole U12 pigerneHåndboldskole Steven og Mikael har fået autografer fra Århus Håndbold TN

 I weekenden den. 9.-10. september blev årets håndboldskole afholdt i Midtpunktet.

Der deltog 56 piger og drenge fra U10 og U12.

Lørdag var børnene i gang fra kl. 9-16 med forskellige træningsaktiviteter som boldfortrolighed, pres-spil, forsvarsspil, afleveringsteknik, skud fra fløj og streg samt diverse øvelser med finter.

Dagen sluttede af med en fælles turnering, hvor børnene var inddelt i hold på tværs af køn og årgange. Der blev dystet i forskellige discipliner som eksempelvis hønsebold, hockey og bodybowling. En sjov og anderledes måde at være sammen på.

Skumhåndbold og møde med voksne

Søndag var børnene igen tidligt oppe og i gang med håndboldstrabadserne. Der blev øvet finter, skud, forsvarsspil og spillet en skumhåndboldturnering, alt imens at Århus Håndbold havde lagt et træningspas i Midtpunktet. Igen en stor oplevelse for børnene at møde de rigtige professionelle håndboldspillere – og ikke mindst at få autografer af dem. Efter frokost lavede nogle af spillerne fra Århus Håndbold træningsøvelser med håndboldskoledeltagerne.

Dagen sluttede af med præmieoverrækkelser for kampene. Derudover blev der uddelt pokaler til en spiller fra hver årgang for f.eks. godt kammeratskab på holdet, god indsats i løbet af weekendens aktiviteter og godt sammenhold.

Begge dage fik spillerne frugt og saftevand sponsoreret af Netto.

Vi fra Skødstrup håndbold siger tak til alle deltagere, besøgende forældre, hjælpere, trænere, Århus Håndbold og ikke mindst vores sponsorer – Sportmaster, Djurslands Bank, Carletti, Netto, Adidas og Cafe f&f.

Følg os på Facebook: Skødstrup Håndboldskole.

Af Anette Hove Joensen

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (oktober 2018)

Relaterede artikler

Peder og Inge Lisbergs søn Jesper Lisberg har taget dette billede fra en af de mange ture, som ægteparret fra Studstrup har haft i selskab med deres jolle. Her er parret på Kalø Vig, tæt på Vosnæs Pynt. (Foto Jesper Lisberg)
Sport & Fritid

En dag skal man give den videre

Kan man godt have et ret nært forhold til sin jolle? For os ikke-bådejere kan det lyde en lille smule mærkeligt, men der hører en historie med, hvis det nu er en Lynæs-jolle, man har haft i næsten 50 år.

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.

Børn og unge

Glade børn giver energi på en mørk mandag

Frivillig i Skødstrup Sportsforening.

Hver mandag i vinterhalvåret står Gitte Lymann Birk sammen med sit trænerteam klar til at modtage op mod 30 børn i alderen 6-8 år til springgymnastik.