Søg
Close this search box.

Skødstrup Gymnastik

Holdbeskrivelser

Herunder ses holdbeskrivelser for sæson 2023-24

Ret til ændringer forbeholdes. 

Vi glæder og til at se dig. 

Mangler du et hold i Skødstrup Gymnastik? Kan du bidrage til at få nye hold op at stå, så skriv til 8541gymnastik@gmail.com

 

v/ Maybrit Vorbjerg Nielsen

Der arbejdes med grundgymnastik, hvor alle kroppens muskler vil blive rørt i et afbalanceret tempo og styrke til god og glad musik. Vi bruger forskellige småredskaber som elastikbånd, redondobold m.m. Har du behov for flere kræfter, større overskud, fornyet livsmod og velvære, så er det lige holdet for dig.

Efter den fysiske træning går vi i caféen eller mødelokalet og synger en sang eller to, får noget information, fortæller en lille historie eller vits og får os et forhåbentligt godt grin. Den sidste mandag i måneden vil der være gratis kaffe/te til hyggen.

Ingen aldersbegrænsning.

Maybrits holdning til gymnastik:

God og grundig undervisning, hvor hele kroppen skal bruges fra top til tå, ved at kombinere forskellige stilarter inden for idræt, bl.a. legemomenter. Det skal først og fremmest være sjovt, socialt og svedende at gå til gymnastik!

Maybrit Vorbjerg Nielsen:

Alder 61 år, er uddannet sygeplejerske, gift, 3 voksne børn og bor i Løgten. Har gået til gymnastik siden 4 års alderen, ledet børnehold fra 14 års alderen, elev på Ollerup Gymnastik Højskole 1981-82, gået på diverse rytmehold i Aarhus og Skødstrup. Været medlem af gymnastikbestyrelsen i 17 år, haft dameholdet ‘All over’ i 14 år og seniorgymnastik i over 10 år. Maybrit har løbende deltaget på inspirationskurser i dans, funk, redondobold, pilates, yoga & senior idræt mm.

v/ Janni Yde Jensen og Anna Præstegaard

Går du i 1. – 2. klasse efter sommerferien og har du lyst til at komme og springe og lege, så er dette hold noget for dig.
Vi skal øve os på forskellige spring som håndstand, vejrmøller, kraftspring, salto og flere andre spring på måtte, trampolin og airtrack. Udover det skal vi lege, lave styrkeøvelser, øve balancen og have det rigtig sjovt med hinanden.

Vi glæder os til at lære nye børn at kende og til mange gode oplevelser med en flok glade gymnaster.

Hilsen Janni og Anna

Janni Yde Jensen
Jeg bor i Skødstrup med min mand og tre drenge på 10, 13 og 15 år. Er uddannet og arbejder som lærer, underviser blandt andet i idræt. Har trænet Springbanditter de sidste 4 år. Har tidligere trænet både mor/far/barn-hold, spring-rytme og voksenhold i aerobic i det midtjyske. Ser frem til en ny sæson, hvor vi skal give den gas og ikke mindst vise hvor dygtige vi er blevet til marts.

Anna Præstegaard:
Jeg er 15 år og går i 9. klasse. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 2 år, hvor jeg både har sprunget, lavet rytme og dans.
Jeg har været træner/hjælpetræner i Skødstrup gymnastik i 3 sæsoner, først på Hoppelopperne og de sidste to år på Badutspringerne.
Jeg glæder mig til i år både at have Springbanditterne 1.-2. kl. og 5.-6. klasse Dans/rytme.  

 

v/ Anni Jacobsen

Kom og vær med på et hyggeligt damemotionshold. I får helt sikkert rørt og styrket alle musklerne i hele kroppen.

Vi løber sjipper og får pulsen op. Roler, redondobold, elastikker, små håndvægte er med til at variere indholdet af timen.

Til sidst slapper vi af i 12 min. Vi hygger og spiser sammen 2 gange i løbet af sæsonen.

Man bliver glad og i godt humør af motion. Kom og vær med, så du selv kan opleve det. 

Anni Jacobsen

Anni har haft hold i Skødstrup Gymnastik i over 30 år. De seneste mange år for dette damemotionisthold. 

v/ Dorthe Præstegaard

Har du lyst til at få pulsen op, styrke din krop, udfordre dig selv og blive i godt humør til god musik, så er dette holdet for dig.

Vi starter timen med balancetræning og en god opvarmning på stepbænken, så vi kan få pulsen lidt op og musklerne i gang.

Så skal kroppen tones med styrketræning med kroppens egen vægt eller redskaber som bodybar, redondobold eller elastik. Der vil være pulssekvenser på stepbænken mellem styrketræningsøvelserne, så pulsen holdes oppe. Til slut igen lidt balance og en god udstrækning, så vi kan holde musklerne smidige. Det hele til god musik og med godt humør.

Der er plads til alle – nybegyndere, øvede, unge, gamle, tykke, tynde, kvinder og mænd…. Det vigtigste er godt humør og lyst til at røre sig. 

Vi ses!

Dorthe Præstegaard:

Dorthe har været step-bodytoning-instruktør de sidste 9 sæsoner, både vinter og sommer. Før det var hun instruktør for de 5-årige Hoppelopper. Dorthe finder det udfordrende og sjovt at lære noget fra sig, som man i mange år selv har dyrket på forskellige hold. God træning med godt humør er nøgleordene.

v./ Heidi Møgelmose

Springpiger (2.-3. klasse) er holdet for dig, der elsker gymnastik, og som har lyst til udfordringer både på gulvet og i luften.

Træningen vil bestå af en rytme- og springdel, og vi skal til god musik og med højt humør,
øve os på seje danseserier, fede spring, styrke, smidighed og akrobatik.
Vi forventer, at du kan modtage en kollektiv besked, og kan indgå i et godt fællesskab.
Du vil blive præsenteret for spring på måtte, trampolin og airtrack, og alle kan være med, men erfaring med
gymnastik, er en stor fordel. Vi sørger i fællesskab for, at du får sved på panden, og at træningen altid er
sjov for alle!
Vi glæder os til at tage imod dig!
/Team Springpiger

Heidi Møgelmose

Min passion er gymnastik, og jeg har selv været rytme- og springgymnast det meste af mit liv. Desværre har
jeg ikke selv lavet gymnastik de sidste mange år – men jeg glæder mig rigtig meget til at træne dig!
Jeg har tidligere erfaring som gymnastiskinstruktør for både familiehold, rytme-/springhold samt DGI
Landsdelshold.
Jeg er 34 år, bor med min mand i Skødstrup, og sammen har vi tre børn på hhv. 7 år, 4 år og 6 måneder.

v./ Peter Festersen og Stine Egelund

Går du i 1. – 2. klasse efter sommerferien og har du lyst til at komme og springe og lege, så er dette hold noget for dig. Vi skal øve os på forskellige spring som håndstand, vejrmøller, kraftspring, salto og flere andre spring på måtte, trampolin og airtrack. Udover det skal vi lege, lave styrkeøvelser, øve balancen og have det rigtig sjovt med hinanden.

Trænerteamet består af 6 forældre – 1 far og 5 mødre: Peter Lykke Festersen, Stine Skou Andersen, Camilla Lund Christensen, Anne Rathky Vie Andersen, Stine Borch Ibsen og Gitte Lymann Birk. 
 
Vi bor alle i Skødstrup med vores familier og af profession er vi 2 lærere, 2 fysioterapeuter, 1 jurist og 1 børnepsykolog. 
 
Nogle af os har gymnastiktræner-erfaring, andre har træner-erfaring fra andre sportsgrene, nogle af os har dyrket springgymnastik, mens andre mere har dyrket rytme eller boldspil. 
 
Fælles for os er glæden ved at være sammen med børn! Vi vægter fællesskab, tryghed, bevægelse og at børnene skal have det sjovt. Samtidig skal børnene – både hver for sig og i fællesskab – have mulighed for at øve og dygtiggøre sig.

v./ Anette Joensen, Ane Bødker og Lotte Holm

Her får du/I et hold for de små og deres forældre. Der bliver fokus på bevægelse, leg, dans hop og spring. Alle kan være med! Det gælder kun om at have det sjovt. 

Den første del af timen vil der være en aktivitet, hvor vi bruger forskellige småredskaber og musik. I den anden halvdel laver vi en bane med de lidt større redskaber, hvor man kan tonse rundt og bruge det sidste energi. 

Holdet ledes af 3 forskellige instruktører, som skiftes til at stå for træningen. Timernes opbygning vil være den samme, så børnene bliver trygge i, hvordan man går til gymnastik.

v./ Jens Rimestad og Pernille B. Kjær

Skødstrupspringerne er et gymnastikhold med fokus på spring for både piger og drenge fra 5. klasse. Vi er et alsidigt hold med plads til begyndere, øvede og erfarne gymnaster, hvor vi øver os for at blive dygtige, men samtidig have det sjovt. Træningen består af 15-30 minutters opvarmning, grundøvelser og styrke, hvorefter vi opdeler gymnasterne i grupper, så alle kan øve spring på deres eget niveau. Selvom der vil være mest fokus på spring, vil vi også bruge tid på rytmik og dans i løbet af sæsonen for at øve rytme, styrke, balance og smidighed, som en del af optakten til opvisningen til foråret. 

Der vil i løbet af sæsonen være seks ekstra søndagstræninger. Nogle vil være i Virup hallen i Hjortshøj og andre i Skødstrup. De præcise datoer bliver meldt ud når sæsonen starter.

Pernille, Jens og Victoria vil være de faste ansigter til træning, mens Marius og Morten vil træde til når det er muligt, således at vi har ressourcer nok til at løfte og udfordre alle.

Påklædning til opvisning og søndagstræning er inkluderet i prisen.

Ved fripas er holdet gratis.

Pernille:

Jeg har de sidste 2 sæsoner været instruktør på SuperGirls og har i den forbindelse deltaget i kurser i blandt andet springmodtagning. Jeg er mor til en gymnastikpige, som både deltager på holdet og fra denne sæson er aktiv som hjælpetræner. 

Jens:

Jeg har flere års erfaring som træner for børn og unge både inden for atletik og gymnastik og har deltaget i kurser i springmodtagelse for at gøre træning sikker og tryg. Derudover er jeg far til to gymnastikpiger og tilbringer meget tid med dem i haven på vores trampolin og airtrack.

Marius:

Jeg har lavet gymnastik hele mit liv. Jeg startede som helt lille på far/mor/barn hold. Siden har jeg gået til gymnastik i Skødstrup, på diverse DGI landsdelshold og de seneste år en hel del konkurrencegymnastik (teamgym). Jeg har, før jeg var på efterskole, været gymnastiktræner i SSF i 5 år. Så nu er jeg total klar til at lave en masse fed gymnastik med Skødstrupspringerne!

Victoria:

Mit navn er Victoria Fredensborg, 15 år og starter på Aarhus Katedralskole efter sommerferien. Jeg har gået til dans i 7 år, men stoppede sidste sæson.

v./ Mie Kvorning og Nella Henriksen

Er du efter sommerferien en af de seje 0. klasser og har du lyst til at hoppe højt og vende med hovedet nedad, så er Badutspringerne holdet for dig. Fokus er først og fremmest på at have det sjovt, mens vi sammen bliver bedre til at holde balancen, spænde i kroppen og koordinere forskellige bevægelser. Vi vil arbejde på, at vi alle bliver så seje som muligt, til at stå på hovedet og hænder, slå vejrmøller, lave ruller, salto og mange flere krumspring. 

Uanset om du har gået til gymnastik før eller ej, er du velkommen, så længe du kan modtage en kollektiv besked og har lyst til at udfordre dig selv.

Ved sæsonafslutning deltager holdet i forårsopvisningen, som er en rigtig festdag 

Holdet er selvfølgelig uden mor eller far.?

Mie Kvorning

Jeg glæder mig til at skulle hoppe, danse, lege og lave alle mulige sjove ting med alle Badutspringerne i år. Sidste sæson var min debut som træner i Skødstrup gymnastikforening og jeg har valgt at træne Badutspringerne i år, da min datter skal være på holdet”

Nella Henriksen

Jeg bor i Skødstrup med min mand og to børn, en pige på 6 år og en dreng på 1,5 år. Jeg arbejder til dagligt med kommunikation og formidling og er af natur glad, udadvendt og snakkende. Det er min første sæson som træner og jeg glæder mig meget til at badustspringe med jeres børn. 

v./ Vicki Dannemand og Sofie Amalie Dannemand

Velkommen til Hoppelopperne – holdet for de 5-årige, der starter i skole i 2024. Det er for
børn, der er klar til at udforske gymnastikkens verden uden deres forældre.
Vores mål er at inspirere børnene til at finde glæden ved at bevæge sig og bruge deres krop.
Vi vil øve os i at slå kolbøtter, vejrmøller og starte på saltoer, mens vi træner vores balance
gennem leg og sjove øvelser. Vi vil også bruge vores krop på forskellige måder – ved at løbe,
hoppe og klatre – så vi kan opbygge styrke og mod til at stå på hovedet og på hænderne. Og
selvfølgelig vil vi også tonse, fjolle, grine og svede, for det vigtigste er, at vi har det sjovt
sammen, samtidig med at vi lærer at respektere og støtte hinanden.
Man behøver ikke have erfaring med gymnastik for at være en del af holdet – der er plads til
både vildbasser og mere forsigtige børn. Det vigtigste er, at man skal kunne lytte til
instruktioner og har lyst til at deltage i fællesaktiviteter med nye børn og voksne.
Ved sæsonafslutningen vil holdet optræde ved forårsopvisningen.

Vicki Dannemand

Jeg har efter nogle års pause fra instruktør på mor-far-barn-holdet, igen fået lyst til at dele
ud af min glæde ved gymnastik og bevægelse. Det vigtigste for mig er, at børnene går fra
timen med smil på læben og føler sig som en del af fællesskabet.
Jeg er selv tidligere gymnast og det giver mig energi at bruge mine kreative sider til at
inspirere børn gennem leg, musik og forskellige aktiviteter. Jeg arbejder meget med at det
skal være genkendeligt og trygt. Samtidig med at alle sanser stimuleres, så børnene i løbet
af sæsonen udvikler en øget kropsbevidsthed samt deres mod.

Sofie Amalie Dannemand

Jeg skal være instruktør på hoppelopperne i år, hvilket jeg glæder mig meget til. Jeg har
været hjælpetræner en del år i Skødstrup gymnastikforening og har selv gået til
springgymnastik, da jeg var yngre.
Det er vigtigt for mig, at der er plads til alle, både de vilde og de lidt mere stille børn. Og så
skal vi have det sjovt med hinanden, samtidig med at vi lærer en masse nye ting.

v./ Anna Præstegaard og Frida Nitschke

5.-6. kl dans/rytme er et hold for dig, der elsker at danse og bevæge dig til god musik.
VI kommer i løbet af sæsonen til at lave små danse, lege med rytm og bevægelse, men vigtigst af alt skal vi have det sjovt.
Til sidst vil vi kombinere det hel og vise hvad vi har arbejdet med til opvisningen. Vi ses 😊
 
Anna Præstegaard:
Jeg er 15 år og går i 9. klasse. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 2 år, hvor jeg både har sprunget, lavet rytme og dans.
Jeg har været træner/hjælpetræner i Skødstrup gymnastik i 3 sæsoner, først på Hoppelopperne og de sidste to år på Badutspringerne.
Jeg glæder mig til i år både at have Springbanditterne 1.-2. kl. og 5.-6. klasse Dans/rytme.  
 
Frida Nitschke:
Jeg er 14 år og går i 9. klasse. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 2 år, hvor jeg både har sprunget, lavet rytme og dans. Jeg stoppede i 2022 men har siden været hjælpetræner på Hoppelopperne. Jeg ser frem til at have 5.-6. klasse Dans/rytme sammen med Anna.

v./ Signe Oksbjerg og Laura Frovst Nørgaard

Holdet er for piger, der er friske på en omgang dans og klar til at fyre den af til MGP og den nyeste musik.  

Holdet er for piger, der elsker at danse og som bare ikke kan få nok. Vi skal lære små danse med høj energi og masser af power. Vi tager det hele fra start og pigerne vil lære dansetrin, smidighed og små danse, som de kan vise for hinanden på holdet. Der vil være fokus på rytme, takt og udstråling samtidig med at vi skal have det sjovt sammen.    

En af de danse, som vi lærer i løbet af sæsonen, optræder vi med til gymnastikforeningens forårsopvisning.  

Trænere: 

Laura er 14 år gammel og har gået til showdance i 7 år, heraf 4 år på eliteniveau.  

Signe er 14 år gammel og har gået til showdance i 5 år, heraf 4 år på eliteniveau.  

Vi elsker begge at danse og vi glæder os til at give den gas på dansegulvet sammen med jer!

 

v/ Axel Vølcker

Er du dreng, går i 2. til 6. klasse og har lyst til at lære spring helt fra bunden – eller har du gået til spring før, så kom med på vores hold. Vi laver forskellig sjov opvarmning til god musik og leger nogle sjove lege – nogen gange også sørøverleg. Og så skal vi lave redskabsbaner med forskellige springopstillinger, bl.a. forlæns & baglæns salto, vejrmøller, araberspring og flik-flak.

Målsætning er at have det rigtig sjovt med springgymnastik – at styrke motorikken og få større armmuskler – og at vise respekt for og tage hensyn til hinanden.

Forventninger til den enkelte dreng

• at kunne forstå og modtage en fælles besked

• at være motorisk alderssvarende

• at kunne fokusere på springindlæring

• at der ikke er behov for særlige hensyn

 Trænerteamet forbeholder sig ret til at give den enkelte gymnast en pause af kortere eller længere varighed, hvis reglerne i gymnastiksalen ikke overholdes.

 

Axel Vølcker:

Har været instruktør på drengehold igennem en længere årrække og er meget engageret i at lære drengene noget spring – og at de har respekt for andre børn og voksne.

 

v/ Lucy Moli

Holdet er for alle aldre og alle niveauer. Zumba Fitness / Dance fitness er til dig, som ønsker at blive strammet lidt op. Du behøver ikke at kunne danse for at deltage. Det er den traditionelle Latinsk dance tilsat lidt ekstra krydderi, som giver stor fedtforbrænding. Der er fokus på alle store muskelgrupper (knæ, arme, hofte mave, ryg, baller og lår), samtidig med at pulsen kommer op. Vi danser forskellige stilarter som samba, cumbia, regueton, Merengue, rumba, cha cha cha, og forskellige dansestile: Jive, Rock’n, Twist, Disco osv.

Du glemmer, at du motionerer, får pulsen op og sved på panden med masse af energi til glad musik og kommer i super godt humør. For dig som døjer med knæ, hofte og lænd, vil du have mulighed for at få indflydelse på din led-bevægelighed i træningen.

Jeg glæder mig til at danse Zumba og dance fitness med unge som ældre.

Lucy Moli:

Lucy er certificeret ZumbaFitness – og Dance Fitness- instruktør og har trænet Zumba igennem en årrække.

v/ Morten Vestergaard og Morten Petterson

Mandemotion er holdet for dig, som godt ved du burde træne, men ikke får det gjort.

Vi tager udgangspunkt i funktionel træning med inspiration fra crossfit og gymnastikken. Der suppleres med boldspil, udstræk, konkurrencer samt hygge/hørm. Øvelserne kan skalleres så alle kan være med hvad enten du er sværvægt/fluevægt, ung/gammel. Der er garanteret sved på panden og god stemning

v./ Helle Stisager og Jens Rimestad

SuperGirls er et pigehold, hvor vi bruger det meste af vores tid på at lave springgymnastik.  

Vi starter træningen med sjove opvarmninglege og rytmiske grundøvelser eller små serier, så kroppene er godt opvarmet inden, vi begynder springtræningen. 

Vi tilrettelægger træningen i små moduler, så børnene kommer godt igennem de forskellige grundøvelser, og henover sæsonen bygger vi flere typer af spring på.

I løbet af sæsonen vil vi afholde to weekendtræninger sammen med Skødstrupspringerne samt sociale aktiviteter så vi lærer hinanden godt at kende.

Kontingentet inkluderer en dragt til opvisningen.

Helle: 

Jeg har som ung dyrket både spring og rytmisk gymnastik gennem mange år. Sidste sæson var min første sæson, som gymnastiktræner i Skødstrup Gymnastikafdeling, og jeg synes, at det er både energigivende og sjovt. Jeg bor i Skødstrup og er mor til to gymnastikpiger

Jens:

Jeg har flere års erfaring som træner for børn og unge både inden for atletik og gymnastik og har deltaget i flere kurser i springmodtagelse for at gøre træning sikker og tryg. Derudover er jeg far til to gymnastikpiger og tilbringer meget tid med dem i haven på vores trampolin og airtrack.

Hjælpetrænere:

Naja: 

Jeg starter i 8. klasse efter sommerferien. Jeg var også hjælpetræner sidste sæson og er selv aktiv gymnast.

Merle:

Jeg starter i 8. klasse efter sommerferien. Jeg var også hjælpetræner sidste sæson og er selv aktiv gymnast.

v/ Bjarke Tornbjerg

Holdet er både for drenge og piger, mænd, kvinder, øvede og nybegyndere.

Træningen vil være inspireret af rigtig boksetræning, med mange af de elementer, som indgår traditionel boksetræning. Konditionstræning, koordinationstræning, styrketræning, sjipning, boksning på sandsæk samt let tekniktræning i slag på plethansker. Træningen vil være hård og sjov og kan tilpasses alle niveauer. Det kræver blot at du møder op i behageligt tøj og med lysten til at få sved på panden og komme i god form.

Bjarke Tornbjerg

Mit navn er Bjarke. Jeg er 41 år gammel og har selv trænet boksning i over 10 år. Efter jeg stoppede med rigtig boksetræning har jeg haft motionsboksehold i Fitness World over en årrække i Aarhus og Valby.

v./ Nadia Kadir, Katharina Kirkegaard og Christina Rosenkvist

Kan du lide at danse og lære trin der passer til musikken? Elsker du MGP og at have det sjovt med dans? Så er showdans for 0. klasse lige noget for dig. Vi skal danse, lærer fede trin, have det sjovt og lave lege hvor vi bruger dansen. 
 
Vi er 3 instruktører.
 

Nadia

32 år gammel og har i 7 år af hendes ungdom været træner for gymnastik og dansehold. Hun har også selv gået til dans i en del år af hendes ungdom. Hun bor i Skødstrup med kæreste, datter på 6 år og søn på 3 år.


Katharina

32 år gammel og ny i dansens verden. Hun bor i Skødstrup sammen med hendes mand, datter på 6 år og søn på 3 år.
 

Christina

38 år gammel og bor også i Skødstrup sammen med mand, datter på 10 år og datter på 6 år. Hun er også ny i dansens verden, men de har begge en masse af anden erfaring med sig. 

v./ Lærke Boel Laursen og Cilia Snedker Madsen

🌟 STARDUST 🌟
 
Dette er et hold for danseglade børn i klassetrinnet 3-4 klasse, der elsker dans og rytme.

Vi vil introducere børnene til forskellige sjove stilarter så som hiphop og showdance. Vi vil sørge for, at alle får en god oplevelse til træningerne og at der er en god stemning blandt børnene. 

Dette hold egner sig til børn der elsker at danse og er klar på at lære en masse nye ting. Gerne lidt erfaring eller kender til danseverdenen. 

Vi håber det lyder som noget for dig!

Lærke Boel Laursen

Jeg er 13 år, inden længe 14. Jeg starter i 8. Klasse på Skødstrup Skole efter ferien. Jeg har danset i 8 år og gået til gymnastik i 1 år. Jeg har danset på elite plan siden jeg var 9 år, og glæder mig mega meget til at fyre den maks af til træninger og den store opvisning!

Cilia Snedker Madsen

Jeg er 13 år, snart 14. Jeg starter i 8. Klasse på Skødstrup Skole efter ferien. Jeg har danset i 7 år og har været hjælpetræner i 1 år, hvor jeg trænede børn i alderen 7-8 år. Jeg har danset på elite plan siden jeg var 9 år, jeg glæder mig virkelig meget til mange træninger med jer og til at fyre den af ved den store opvisning!

v/ Annie Bahnson

 Det her er holdet for dig, der kan lide at bevæge dig til musik, og som synes, at det er supersjovt at lave serier og masser af koreografi.

Vi kombinerer dansetrin fra mange forskellige genrer blandt andet salsa, reggaeton, funk, disko, jazzballet og rytmiskgymnastik. Vi laver både lette serier, som vi bruger til opvarmning og længere lidt mere komplicerede serier, som vi finpudser og viser til forårsopvisningen.

Vi er et legende hold, der godt tør prøve ting af. I koreografierne kan du forvente alt mellem at rulle rundt nede på gulvet og være i spring oppe under loftet, og vi tager gerne hele salen i brug og arbejder med rum og retning. I opvarmningen kan du forvente, at vi kommer hele kroppen igennem, og det kan også foregå ved forskellige lege eller stikbold.


Du slipper heller ikke for den ledeste styrketræning, der måske vil give dig baller af stål og ternet mave eller bare meget ømme muskler fredag morgen!


Vi er et socialt hold, der mindst en gang om måneden slutter af med en snak og en drik i cafeen. Grib chancen og dans dig glad og varm hver torsdag aften, så bliver der solskin selv på den mest triste og grå novemberdag!.


Målgruppe: Kvinder ca. 25+

 

Annie Bahnson:

Har været instruktør på dette hold gennem en årrække. Annie er uddannet folkeskolelærer, men arbejder nu med ord og bevægelse gennem sit dynamiske forfatterskab. Hun har både trænet børn og voksne i Skødstrup. Der er krudt i Annie og altid fart over feltet på en uformel måde.

v/ Joan Ilsø, Martin Havn og Mette Knudsen

De små, men rå er gymnastik målrettet de mindste.

Fokus er på fællesskabet mellem barn og forældre, hvor vi sammen skal hoppe, synge, kravle, løbe, klatre, rulle, snurre og balancere. Samtidig skal vi sammen finde glæden ved bevægelse til musik, lære kroppen at kende og styrke samarbejdet gennem brug af småredskaber. Målet er at styrke barnets grundmotorik og give forældrene lidt sved på panden.
 
På dette hold er der plads til at alle er med på deres egne præmisser, men børnene skal kunne gå selv og kunne (eller lære at) indgå i instruktørstyrede aktiviteter.
 
De små, men rå ledes af 3 forskellige instruktører, som skiftes til at stå for træningen. Timernes opbygning vil være den samme, så børnene bliver trygge i, hvordan man går til gymnastik. Vi starter med fælles leg og bevægelse til musik, tonser på redskaber i midten af timen og slutter af igen fælles for at finde ro, inden vi siger farvel.

Instruktørteamet er Joan Ilsø, Martin Havn og Mette Knudsen. 

 

v/ Joan Ilsø, Martin Havn og Marie Mols

Holdet er for børn, som kan lide at have det sjovt samtidig med at de får brugt deres krop. Vi skal hoppe på et ben, tumle, snurre og klatre i ribben. Vi skal øve os i at slå kolbøtter, lave sjov til musikken, lege med faldskærm og meget andet. Målet er at styrke barnets grundmotorik og give forældrene lidt sved på panden.  
Tumletroldene ledes af 3 forskellige instruktører, som skiftes til at stå for træningen. Timernes opbygning vil være den samme, så børnene bliver trygge i, hvordan man går til gymnastik. Vi starter med fælles leg og bevægelse til musik, tonser på redskaber i midten af timen og slutter af igen fælles for at finde ro, inden vi siger farvel.
 
Trænerteamet er Joan Ilsø, Martin Havn og Marie Mols. 

 

 

Herunder ses holdbeskrivelser for sæson 2023-24

Ret til ændringer forbeholdes. 

Vi glæder og til at se dig. 

Mangler du et hold i Skødstrup Gymnastik? Kan du bidrage til at få nye hold stå, så skriv til 8541gymnastik@gmail.com