Søg
Close this search box.

Holdsport for kvinder

default image

Endelig et hold til dig, som er udpræget konkurrencemenneske og har lyst til at dyrke en holdsport, men du kan ikke nøjes med én! 

Holdsport for kvinder er en mulighed for at komme tilbage til holdsport uden at skulle vælge én enkelt sportsgren. Konceptet er at vi spiller forskellige klassiske og nye holdsport i løbet af året. Et typisk forløb er på 3-4 uger langt, hvor vi eksempelvis har tre uger med volley, herefter nogle uger med høvdingebold eller lignende. Første træning vil f.eks. være med instruktør fra et volleyhold, som vil træne os i basisregler og intro til den opvarmning man praktiserer på et volleyhold, osv.

Så er der kamp! Og det vil blive taget meget seriøst. Vi er her for at spille holdsport og vinde… og måske oveni købet lærer hinanden at kende, mens vi har det sjovt…

I løbet af året vil vi komme igennem sportsgrene som volley, håndbold, basket, fodbold, høvdingebold, rundbold med mere.

Vi håber du er med på holdet fra onsdag kl. 20.00 i uge 43 i Midtpunktet hal 2.

Prisen pr. person for et halvt år er 400 kroner.

Fra gang til gang vil tilmelding foregår via holdsport-app’en, søg efter “Holdsport for kvinder”

Vi ses, med svedbånd og stretchy pants!

Line Sell

Tlf.: 40947484

Læs mere i 8541 -dit kokale blad (november 2018)

Relaterede artikler

Børn og unge

Fællesskabet reddede rideskolen

Hundredvis af nybegyndere har igennem årene haft deres gang på Åstrup Strandvej. Rideskolen, der hører til på gården Bøgely og rummer rideklub, privat opstaldning, to ridehaller og masser af folde, har eksisteret i 29 år.

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.