Søg
Close this search box.

Kan du holde på en tennisketcher og slå til de gule bolde?

I Skødstrup Tennisklub glæder vi os til igen i år at byde velkommen til både nybegyndere og øvede børn og unge.

Hver tirsdag eftermiddag – første gang 11/5 2021 – er der træning på vores dejlige tennisanlæg med fire grusbaner. Adressen er Ny Studstrupvej 5A (lige overfor Fakta). Børn mellem 7-12 år træner indtil videre fra kl. 16.00 til 17.30, og unge mellem 13-18 år træner fra kl. 17.30 til 19.00.

Vores dygtige trænere Louise, Majken, Morten, Frederik og Brian er klar til at lære både store og små, nye og øvede, hvordan man gør. Det er ikke spor svært, men rigtig sjovt! I tennisklubben har vi indkøbt forskellige slags tennisbolde – skum, bløde og hårde bolde – og afhængig af, hvor dygtig du er og bliver, tilpasses disse. Det gør det meget lettere at komme i gang med tennisspillet, og reglerne lærer du hurtigt.

Husk venligst, at du ikke må bruge løbesko på tennisbanerne. De ødelægger gruset. Du skal bruge tennissko med flad bund. Ellers er der ingen krav vedr. tøj og udstyr!

SPØRGSMÅL
På vores hjemmeside: www.ssftennis.memberlink.dk fremgår alle oplysninger om tennisklubben. Hvordan melder man sig ind, hvad koster det, og hvem skal kontaktes, hvis man har spørgsmål?

TENNISSPORTENS DAG 8/5
Lørdag 8. maj 2021 kl. 10-13 afholder vi Tennissportens Dag, hvor alle (både børn og voksne) er velkomne. Vi fortæller om tennisklubben, og alle kan prøve at spille tennis. Det er IKKE et krav at have korte bukser på, men du skal medbringe dine kondisko (IKKE løbesko)! Vi glæder os til at se dig!

210410 Tennisklubben børn 1  210410 Tennisklubben børn 3  

Af Leif Behnke, SSF Tennis Foto Thomas Nykrog

 Læs flere af 8541 -dit lokale blads artikler her

Relaterede artikler

Om vinteren træner Noah, Storm og Liv i Midtpunktet – om sommeren kan du se dem på stierne i lokalområdet.
Sport & Fritid

Tre nye mestre fra Løgten

Af Ditte Maria Andersen, børne/junior træner i Århus 1900 Inlinere 8541 fik i marts tre nye Danmarksmestre- denne gang er det i speedskating. De er

Sport & Fritid

De unge sejlere er i gang

Af Helle Wilkens foto Peter Brøgger, Sejlsportsfoto De unge i Kaløvig Bådelaug startede lige efter påske med sæsonens første træning. Men allerede inden da havde

De fire tennisbaner er omkranset af et skovlignende areal, der vil kunne udnyttes bedre. (foto Hans-Jørgen Krickhahn)
Sport & Fritid

Tennisanlægget: Hvem kan bruge 14.000 kvadratmeter?

Af Birger Agergaard Helt centralt i Løgten-Skødstrup, med indkørsel fra Ny Studstrupvej, ligger tennisanlægget med fire baner, flere petanquebaner, et ”klubhus” og et bevokset areal