Søg
Close this search box.

Kan du holde på en tennisketcher og slå til de gule bolde?

I Skødstrup Tennisklub glæder vi os til igen i år at byde velkommen til både nybegyndere og øvede børn og unge.

Hver tirsdag eftermiddag – første gang 11/5 2021 – er der træning på vores dejlige tennisanlæg med fire grusbaner. Adressen er Ny Studstrupvej 5A (lige overfor Fakta). Børn mellem 7-12 år træner indtil videre fra kl. 16.00 til 17.30, og unge mellem 13-18 år træner fra kl. 17.30 til 19.00.

Vores dygtige trænere Louise, Majken, Morten, Frederik og Brian er klar til at lære både store og små, nye og øvede, hvordan man gør. Det er ikke spor svært, men rigtig sjovt! I tennisklubben har vi indkøbt forskellige slags tennisbolde – skum, bløde og hårde bolde – og afhængig af, hvor dygtig du er og bliver, tilpasses disse. Det gør det meget lettere at komme i gang med tennisspillet, og reglerne lærer du hurtigt.

Husk venligst, at du ikke må bruge løbesko på tennisbanerne. De ødelægger gruset. Du skal bruge tennissko med flad bund. Ellers er der ingen krav vedr. tøj og udstyr!

SPØRGSMÅL
På vores hjemmeside: www.ssftennis.memberlink.dk fremgår alle oplysninger om tennisklubben. Hvordan melder man sig ind, hvad koster det, og hvem skal kontaktes, hvis man har spørgsmål?

TENNISSPORTENS DAG 8/5
Lørdag 8. maj 2021 kl. 10-13 afholder vi Tennissportens Dag, hvor alle (både børn og voksne) er velkomne. Vi fortæller om tennisklubben, og alle kan prøve at spille tennis. Det er IKKE et krav at have korte bukser på, men du skal medbringe dine kondisko (IKKE løbesko)! Vi glæder os til at se dig!

210410 Tennisklubben børn 1  210410 Tennisklubben børn 3  

Af Leif Behnke, SSF Tennis Foto Thomas Nykrog

 Læs flere af 8541 -dit lokale blads artikler her

Relaterede artikler

Billedet her er fra 2019, da skaterne satsede på et område bag fodboldbanerne ved skolen. Også forgæves.
Sport & Fritid

Skaterne igen slået tilbage til start

I syv år har skaterne i Skødstrup forsøgt at skabe et sted, hvor der kunne etableres en skatepark. Længe så det ud til, at et

Knud Lind har været fast vørt på DR-programmet de sidste 5 år.
Kultur

600.000 lytter til Knud

Ikke mange i Skødstrup kan prale af at have en berømt stemme. Men det kan Knud Lind. Han er nemlig vært på Formiddag på 4´eren – et af DR´s mest lyttede radioprogrammer. Imponerende 600.000 danskere lytter hver dag til Knuds stemme på P4.